Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 163
Sandalen
€ 172
2 / 163
Sandalen
€ 129
3 / 163
Sandalen
€ 132
4 / 163
Sandalen
€ 123
5 / 163
Sandalen
€ 216
6 / 163
Sandalen
€ 111
7 / 163
Sandalen
€ 208
8 / 163
Sandalen
€ 199
9 / 163
Sandalen
€ 170
10 / 163
Sandalen
€ 189
11 / 163
Sandalen
€ 160
12 / 163
Sandalen
€ 199
13 / 163
Sandalen
€ 120
14 / 163
Sandalen
€ 229
15 / 163
Sandalen
€ 123
16 / 163
Sandalen
€ 90
17 / 163
Sandalen
€ 185
18 / 163
Sandalen
€ 136
19 / 163
Sandalen
€ 165
20 / 163
Sandalen
21 / 163
Sandalen
€ 131
22 / 163
Sandalen
€ 80
23 / 163
Sandalen
€ 123
24 / 163
Sandalen
€ 80
25 / 163
Sandalen
€ 99
26 / 163
Sandalen
€ 115
27 / 163
Sandalen
€ 90
28 / 163
Sandalen
€ 90
29 / 163
Sandalen
€ 75
30 / 163
Sandalen
€ 99
31 / 163
Sandalen
€ 214
32 / 163
Sandalen
€ 90
33 / 163
Sandalen
€ 179
34 / 163
Sandalen
€ 123
35 / 163
Sandalen
€ 90
36 / 163
Sandalen
€ 179
37 / 163
Sandalen
€ 85
38 / 163
Sandalen
€ 95
39 / 163
Sandalen
€ 255
40 / 163
Sandalen
€ 80
41 / 163
Sandalen
€ 99
42 / 163
Sandalen
€ 175
43 / 163
Sandalen
€ 115
44 / 163
Sandalen
€ 90
45 / 163
Sandalen
€ 118
46 / 163
Sandalen
€ 190
47 / 163
Sandalen
€ 75
48 / 163
Sandalen
€ 80
49 / 163
Sandalen
€ 80
50 / 163
Sandalen
€ 150
51 / 163
Sandalen
€ 118
52 / 163
Sandalen
€ 115
53 / 163
Sandalen
€ 172
54 / 163
Sandalen
€ 80
55 / 163
Sandalen
€ 145
56 / 163
Sandalen
€ 199
57 / 163
Sandalen
€ 85
58 / 163
Sandalen
€ 160
59 / 163
Sandalen
€ 80
60 / 163
Sandalen
€ 99
61 / 163
Sandalen
€ 199
62 / 163
Sandalen
€ 90
63 / 163
Sandalen
€ 90
64 / 163
Sandalen
€ 135
65 / 163
Sandalen
€ 118
66 / 163
Sandalen
€ 80
67 / 163
Sandalen
€ 115
68 / 163
Sandalen
€ 99
69 / 163
Sandalen
€ 90
70 / 163
Sandalen
€ 199
71 / 163
Sandalen
€ 179
72 / 163
Sandalen
€ 199
73 / 163
Sandalen
€ 80
74 / 163
Sandalen
€ 90
75 / 163
Sandalen
€ 169
76 / 163
Sandalen
€ 275
77 / 163
Sandalen
€ 117
78 / 163
Sandalen
€ 90
79 / 163
Sandalen
€ 115
80 / 163
Sandalen
€ 115
81 / 163
Sandalen
€ 80
82 / 163
Sandalen
€ 190
83 / 163
Sandalen
€ 305
84 / 163
Sandalen
€ 203
85 / 163
Sandalen
€ 125 outlet Mt 38 39
86 / 163
Sandalen
€ 305
87 / 163
Sandalen
€ 305
88 / 163
Sandalen
€ 305
89 / 163
Sandalen
€ 187
90 / 163
Sandalen
€ 187
91 / 163
Sandalen
€ 85. Mt 38 & 42
92 / 163
Sandalen
€ 80
93 / 163
Sandalen
€ 100
94 / 163
Sandalen
€ 80 mt 39 - 40
95 / 163
Sandalen
€ 165
96 / 163
Sandalen
€ 166 mt 371/2 & 381/2
97 / 163
Sandalen
€ 187
98 / 163
Sandalen
€ 187
99 / 163
Sandalen
€ 208
100 / 163
Sandalen
€ 80
101 / 163
Sandalen
€ 90 mt 40
102 / 163
Sandalen
€ 130
103 / 163
Sandalen
€ 226
104 / 163
Sandalen
€ 325. NATAN
105 / 163
Sandalen
€ 99 outlet. Mt 361/2
106 / 163
Sandalen
€ 195
107 / 163
Sandalen
€ 305
108 / 163
Sandalen
€ 90. Outlet mt 40-41
109 / 163
Sandalen
€ 99 outlet mt 41
110 / 163
Sandalen
€ 305
111 / 163
Sandalen
€ 190
112 / 163
Sandalen
€ 229
113 / 163
Sandalen
€ 195
114 / 163
Sandalen
€ 155. Mt 41
115 / 163
Sandalen
€ 199
116 / 163
Sandalen
€ 199
117 / 163
Sandalen
€ 305
118 / 163
Sandalen
€ 85
119 / 163
Sandalen
€ 80
120 / 163
Sandalen
€ 118
121 / 163
Sandalen
€ 180 mt 38 -39
122 / 163
Sandalen
€ 172
123 / 163
Sandalen
€ 110 mt 38
124 / 163
Sandalen
€ 185
125 / 163
Sandalen
€ 75. Outlet mt 34-39-41-42
126 / 163
Sandalen
€ 177
127 / 163
Sandalen
€ 177
128 / 163
Sandalen
€ 80
129 / 163
Sandalen
€ 65
130 / 163
Sandalen
€ 161
131 / 163
Sandalen
€ 78 Mt 37
132 / 163
Sandalen
€ 70 outlet Mt 34-35-42
133 / 163
Sandalen
€ 80 van mt 38
134 / 163
Sandalen
€ 70. Mt 36-37-38-39-40
135 / 163
Sandalen
€ 75 Mt 36 tem 41
136 / 163
Sandalen
€ 125.
137 / 163
Sandalen
€ 90 Mt 35 & 38
138 / 163
Sandalen
€ 110
139 / 163
Sandalen
€ 213 mt 351/2
140 / 163
Sandalen
€ 125 outlet mt 40
141 / 163
Sandalen
€ 146
142 / 163
Sandalen
€ 213 Mt 361/2
143 / 163
Sandalen
€ 75 Mt 35 tem 41
144 / 163
Sandalen
€ 230. Mt 36
145 / 163
Sandalen
€ 289 Mt 40- 41 Moments by Content
146 / 163
Sandalen
€ 75. Outlet mt 35 & 40
147 / 163
Sandalen
€ 78
148 / 163
Sandalen
€ 75 outlet rood 36-38
149 / 163
Sandalen
€ 50. Outlet zilver mt 41
150 / 163
Sandalen
€ 50 outlet mt 35 - 36 -37-40
151 / 163
Sandalen
€ 89 75 outlet
152 / 163
Sandalen
€ 50 outlet
153 / 163
Sandalen
€ 215 sandaal nude mt 34-391/2-40 / zwart mt 40
154 / 163
Sandalen
€ 99. Mt 35
155 / 163
Sandalen
€ 75 outlet mt 40
156 / 163
Sandalen
€ 215. Mt 34 - 391/2 -40
157 / 163
Sandalen
€ 75 outlet mt 381/2 - 39
158 / 163
Sandalen
€ 125 outlet Mt 40
159 / 163
Sandalen
€ 173 mt 41
160 / 163
Sandalen
€ €99 outlet mt 42
161 / 163
Sandalen
€ 110 outlet Mt 34
162 / 163
Sandalen
€ 185
163 / 163
Sandalen
€ 152. Mt 37
1 / 163
Sandalen
€ 172
2 / 163
Sandalen
€ 129
3 / 163
Sandalen
€ 132
4 / 163
Sandalen
€ 123
5 / 163
Sandalen
€ 216
6 / 163
Sandalen
€ 111
7 / 163
Sandalen
€ 208
8 / 163
Sandalen
€ 199
9 / 163
Sandalen
€ 170
10 / 163
Sandalen
€ 189
11 / 163
Sandalen
€ 160
12 / 163
Sandalen
€ 199
13 / 163
Sandalen
€ 120
14 / 163
Sandalen
€ 229
15 / 163
Sandalen
€ 123
16 / 163
Sandalen
€ 90
17 / 163
Sandalen
€ 185
18 / 163
Sandalen
€ 136
19 / 163
Sandalen
€ 165
20 / 163
Sandalen
21 / 163
Sandalen
€ 131
22 / 163
Sandalen
€ 80
23 / 163
Sandalen
€ 123
24 / 163
Sandalen
€ 80
25 / 163
Sandalen
€ 99
26 / 163
Sandalen
€ 115
27 / 163
Sandalen
€ 90
28 / 163
Sandalen
€ 90
29 / 163
Sandalen
€ 75
30 / 163
Sandalen
€ 99
31 / 163
Sandalen
€ 214
32 / 163
Sandalen
€ 90
33 / 163
Sandalen
€ 179
34 / 163
Sandalen
€ 123
35 / 163
Sandalen
€ 90
36 / 163
Sandalen
€ 179
37 / 163
Sandalen
€ 85
38 / 163
Sandalen
€ 95
39 / 163
Sandalen
€ 255
40 / 163
Sandalen
€ 80
41 / 163
Sandalen
€ 99
42 / 163
Sandalen
€ 175
43 / 163
Sandalen
€ 115
44 / 163
Sandalen
€ 90
45 / 163
Sandalen
€ 118
46 / 163
Sandalen
€ 190
47 / 163
Sandalen
€ 75
48 / 163
Sandalen
€ 80
49 / 163
Sandalen
€ 80
50 / 163
Sandalen
€ 150
51 / 163
Sandalen
€ 118
52 / 163
Sandalen
€ 115
53 / 163
Sandalen
€ 172
54 / 163
Sandalen
€ 80
55 / 163
Sandalen
€ 145
56 / 163
Sandalen
€ 199
57 / 163
Sandalen
€ 85
58 / 163
Sandalen
€ 160
59 / 163
Sandalen
€ 80
60 / 163
Sandalen
€ 99
61 / 163
Sandalen
€ 199
62 / 163
Sandalen
€ 90
63 / 163
Sandalen
€ 90
64 / 163
Sandalen
€ 135
65 / 163
Sandalen
€ 118
66 / 163
Sandalen
€ 80
67 / 163
Sandalen
€ 115
68 / 163
Sandalen
€ 99
69 / 163
Sandalen
€ 90
70 / 163
Sandalen
€ 199
71 / 163
Sandalen
€ 179
72 / 163
Sandalen
€ 199
73 / 163
Sandalen
€ 80
74 / 163
Sandalen
€ 90
75 / 163
Sandalen
€ 169
76 / 163
Sandalen
€ 275
77 / 163
Sandalen
€ 117
78 / 163
Sandalen
€ 90
79 / 163
Sandalen
€ 115
80 / 163
Sandalen
€ 115
81 / 163
Sandalen
€ 80
82 / 163
Sandalen
€ 190
83 / 163
Sandalen
€ 305
84 / 163
Sandalen
€ 203
85 / 163
Sandalen
€ 125 outlet Mt 38 39
86 / 163
Sandalen
€ 305
87 / 163
Sandalen
€ 305
88 / 163
Sandalen
€ 305
89 / 163
Sandalen
€ 187
90 / 163
Sandalen
€ 187
91 / 163
Sandalen
€ 85. Mt 38 & 42
92 / 163
Sandalen
€ 80
93 / 163
Sandalen
€ 100
94 / 163
Sandalen
€ 80 mt 39 - 40
95 / 163
Sandalen
€ 165
96 / 163
Sandalen
€ 166 mt 371/2 & 381/2
97 / 163
Sandalen
€ 187
98 / 163
Sandalen
€ 187
99 / 163
Sandalen
€ 208
100 / 163
Sandalen
€ 80
101 / 163
Sandalen
€ 90 mt 40
102 / 163
Sandalen
€ 130
103 / 163
Sandalen
€ 226
104 / 163
Sandalen
€ 325. NATAN
105 / 163
Sandalen
€ 99 outlet. Mt 361/2
106 / 163
Sandalen
€ 195
107 / 163
Sandalen
€ 305
108 / 163
Sandalen
€ 90. Outlet mt 40-41
109 / 163
Sandalen
€ 99 outlet mt 41
110 / 163
Sandalen
€ 305
111 / 163
Sandalen
€ 190
112 / 163
Sandalen
€ 229
113 / 163
Sandalen
€ 195
114 / 163
Sandalen
€ 155. Mt 41
115 / 163
Sandalen
€ 199
116 / 163
Sandalen
€ 199
117 / 163
Sandalen
€ 305
118 / 163
Sandalen
€ 85
119 / 163
Sandalen
€ 80
120 / 163
Sandalen
€ 118
121 / 163
Sandalen
€ 180 mt 38 -39
122 / 163
Sandalen
€ 172
123 / 163
Sandalen
€ 110 mt 38
124 / 163
Sandalen
€ 185
125 / 163
Sandalen
€ 75. Outlet mt 34-39-41-42
126 / 163
Sandalen
€ 177
127 / 163
Sandalen
€ 177
128 / 163
Sandalen
€ 80
129 / 163
Sandalen
€ 65
130 / 163
Sandalen
€ 161
131 / 163
Sandalen
€ 78 Mt 37
132 / 163
Sandalen
€ 70 outlet Mt 34-35-42
133 / 163
Sandalen
€ 80 van mt 38
134 / 163
Sandalen
€ 70. Mt 36-37-38-39-40
135 / 163
Sandalen
€ 75 Mt 36 tem 41
136 / 163
Sandalen
€ 125.
137 / 163
Sandalen
€ 90 Mt 35 & 38
138 / 163
Sandalen
€ 110
139 / 163
Sandalen
€ 213 mt 351/2
140 / 163
Sandalen
€ 125 outlet mt 40
141 / 163
Sandalen
€ 146
142 / 163
Sandalen
€ 213 Mt 361/2
143 / 163
Sandalen
€ 75 Mt 35 tem 41
144 / 163
Sandalen
€ 230. Mt 36
145 / 163
Sandalen
€ 289 Mt 40- 41 Moments by Content
146 / 163
Sandalen
€ 75. Outlet mt 35 & 40
147 / 163
Sandalen
€ 78
148 / 163
Sandalen
€ 75 outlet rood 36-38
149 / 163
Sandalen
€ 50. Outlet zilver mt 41
150 / 163
Sandalen
€ 50 outlet mt 35 - 36 -37-40
151 / 163
Sandalen
€ 89 75 outlet
152 / 163
Sandalen
€ 50 outlet
153 / 163
Sandalen
€ 215 sandaal nude mt 34-391/2-40 / zwart mt 40
154 / 163
Sandalen
€ 99. Mt 35
155 / 163
Sandalen
€ 75 outlet mt 40
156 / 163
Sandalen
€ 215. Mt 34 - 391/2 -40
157 / 163
Sandalen
€ 75 outlet mt 381/2 - 39
158 / 163
Sandalen
€ 125 outlet Mt 40
159 / 163
Sandalen
€ 173 mt 41
160 / 163
Sandalen
€ €99 outlet mt 42
161 / 163
Sandalen
€ 110 outlet Mt 34
162 / 163
Sandalen
€ 185
163 / 163
Sandalen
€ 152. Mt 37