Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 149
Sandalen
€ 85
2 / 149
Sandalen
€ 118
3 / 149
Sandalen
€ 85
4 / 149
Sandalen
€ 118
5 / 149
Sandalen
€ 95
6 / 149
Sandalen
€ 289
7 / 149
Sandalen
€ 85
8 / 149
Sandalen
€ 187
9 / 149
Sandalen
€ 203
10 / 149
Sandalen
€ 87
11 / 149
Sandalen
€ 87
12 / 149
Sandalen
€ 180
13 / 149
Sandalen
€ 289
14 / 149
Sandalen
€ 289
15 / 149
Sandalen
€ 289
16 / 149
Sandalen
€ 187
17 / 149
Sandalen
€ 118
18 / 149
Sandalen
€ 187
19 / 149
Sandalen
€ 295
20 / 149
Sandalen
€ 85
21 / 149
Sandalen
€ 85
22 / 149
Sandalen
€ 85
23 / 149
Sandalen
€ 80
24 / 149
Sandalen
€ 190
25 / 149
Sandalen
€ 100
26 / 149
Sandalen
€ 199
27 / 149
Sandalen
€ 80
28 / 149
Sandalen
€ 110
29 / 149
Sandalen
€ 190
30 / 149
Sandalen
€ 165
31 / 149
Sandalen
€ 80
32 / 149
Sandalen
€ 166
33 / 149
Sandalen
€ 187
34 / 149
Sandalen
€ 187
35 / 149
Sandalen
€ 208
36 / 149
Sandalen
€ 80
37 / 149
Sandalen
€ 90
38 / 149
Sandalen
€ 130
39 / 149
Sandalen
€ 226
40 / 149
Sandalen
€ 95
41 / 149
Sandalen
€ 325. NATAN
42 / 149
Sandalen
€ 87
43 / 149
Sandalen
€ 199
44 / 149
Sandalen
€ 195
45 / 149
Sandalen
€ 289
46 / 149
Sandalen
€ 190
47 / 149
Sandalen
€ 180
48 / 149
Sandalen
€ 289
49 / 149
Sandalen
€ 190
50 / 149
Sandalen
€ 229
51 / 149
Sandalen
€ 190
52 / 149
Sandalen
€ 85
53 / 149
Sandalen
€ 195
54 / 149
Sandalen
€ 155
55 / 149
Sandalen
€ 199
56 / 149
Sandalen
€ 190
57 / 149
Sandalen
€ 289
58 / 149
Sandalen
€ 190
59 / 149
Sandalen
€ 155
60 / 149
Sandalen
€ 85
61 / 149
Sandalen
€ 85
62 / 149
Sandalen
€ 118
63 / 149
Sandalen
€ 80
64 / 149
Sandalen
€ 149
65 / 149
Sandalen
€ 118
66 / 149
Sandalen
€ 180
67 / 149
Sandalen
€ 179
68 / 149
Sandalen
€ 172
69 / 149
Sandalen
€ 110
70 / 149
Sandalen
71 / 149
Sandalen
€ 179
72 / 149
Sandalen
€ 179
73 / 149
Sandalen
€ 118
74 / 149
Sandalen
75 / 149
Sandalen
€ 177
76 / 149
Sandalen
€ 72
77 / 149
Sandalen
78 / 149
Sandalen
79 / 149
Sandalen
€ 90
80 / 149
Sandalen
81 / 149
Sandalen
€ 170
82 / 149
Sandalen
€ 95
83 / 149
Sandalen
€ 99
84 / 149
Sandalen
€ 80
85 / 149
Sandalen
€ 80
86 / 149
Sandalen
€ 75
87 / 149
Sandalen
€ 90
88 / 149
Sandalen
€ 65
89 / 149
Sandalen
€ 215
90 / 149
Sandalen
€ 125 sandaal. zilver Mt36 tot 42 // goud 34 tot 42
91 / 149
Sandalen
€ 161
92 / 149
Sandalen
€ 78 Mt 37
93 / 149
Sandalen
€ 117. Mt 34 tot 42
94 / 149
Sandalen
€ 110. Mt 34 tot 42
95 / 149
Sandalen
€ 80. Van mt 35 tem 41
96 / 149
Sandalen
€ 80 van mt 36 tem 41
97 / 149
Sandalen
€ 70. Mt. 36-40-41
98 / 149
Sandalen
€ 70. Mt 36-37-38-39-40
99 / 149
Sandalen
€ 75 Mt 36 tem 41
100 / 149
Sandalen
€ 149. Mt 34-35-36-41-42
101 / 149
Sandalen
€ 125. Mt 35 tem 42
102 / 149
Sandalen
€ 135 Mt 35 tem 41
103 / 149
Sandalen
€ 90 Mt 35 tem 40
104 / 149
Sandalen
€ 81 Mt:38-40-41
105 / 149
Sandalen
€ 110
106 / 149
Sandalen
€ 213
107 / 149
Sandalen
€ 250 Mt 37 tem 42
108 / 149
Sandalen
€ 110. Mt 36-39-40
109 / 149
Sandalen
€ 146 Mt 35 tem 42
110 / 149
Sandalen
€ 213
111 / 149
Sandalen
€ 110 Mt 34 tem 42
112 / 149
Sandalen
€ 75 Mt 35 tem 41
113 / 149
Sandalen
€ 230. Mt 34 tem 40
114 / 149
Sandalen
€ 80. Mt 36 tem 41
115 / 149
Sandalen
€ 289 Mt 40- 41 Moments by Content
116 / 149
Sandalen
€ 90
117 / 149
Sandalen
€ 89
118 / 149
Sandalen
€ 130
119 / 149
Sandalen
€ 122
120 / 149
Sandalen
€ 182. MT 38
121 / 149
Sandalen
€ 75
122 / 149
Sandalen
€ 112 Mt 34 tem 41
123 / 149
Sandalen
€ 176 Mt 35 tem 41
124 / 149
Sandalen
€ 127 Sandaal
125 / 149
Sandalen
€ 127 sandaal 35 36 39 40
126 / 149
Sandalen
€ 78
127 / 149
Sandalen
€ 120
128 / 149
Sandalen
€ 135
129 / 149
Sandalen
€ 90
130 / 149
Sandalen
€ 89 75
131 / 149
Sandalen
€ 120
132 / 149
Sandalen
€ 75
133 / 149
Sandalen
€ 215 sandaal
134 / 149
Sandalen
€ 99
135 / 149
Sandalen
136 / 149
Sandalen
€ 70
137 / 149
Sandalen
€ 168
138 / 149
Sandalen
€ 215
139 / 149
Sandalen
€ 185
140 / 149
Sandalen
€ 235. Mt 40
141 / 149
Sandalen
€ 173
142 / 149
Sandalen
€ 199
143 / 149
Sandalen
€ 75
144 / 149
Sandalen
€ 75
145 / 149
Sandalen
€ 178. Mt 36 37 41 42
146 / 149
Sandalen
€ 158. Mt 34
147 / 149
Sandalen
€ 223 Mt 37
148 / 149
Sandalen
€ 160
149 / 149
Sandalen
€ 152. Mt 35. 37
1 / 149
Sandalen
€ 85
2 / 149
Sandalen
€ 118
3 / 149
Sandalen
€ 85
4 / 149
Sandalen
€ 118
5 / 149
Sandalen
€ 95
6 / 149
Sandalen
€ 289
7 / 149
Sandalen
€ 85
8 / 149
Sandalen
€ 187
9 / 149
Sandalen
€ 203
10 / 149
Sandalen
€ 87
11 / 149
Sandalen
€ 87
12 / 149
Sandalen
€ 180
13 / 149
Sandalen
€ 289
14 / 149
Sandalen
€ 289
15 / 149
Sandalen
€ 289
16 / 149
Sandalen
€ 187
17 / 149
Sandalen
€ 118
18 / 149
Sandalen
€ 187
19 / 149
Sandalen
€ 295
20 / 149
Sandalen
€ 85
21 / 149
Sandalen
€ 85
22 / 149
Sandalen
€ 85
23 / 149
Sandalen
€ 80
24 / 149
Sandalen
€ 190
25 / 149
Sandalen
€ 100
26 / 149
Sandalen
€ 199
27 / 149
Sandalen
€ 80
28 / 149
Sandalen
€ 110
29 / 149
Sandalen
€ 190
30 / 149
Sandalen
€ 165
31 / 149
Sandalen
€ 80
32 / 149
Sandalen
€ 166
33 / 149
Sandalen
€ 187
34 / 149
Sandalen
€ 187
35 / 149
Sandalen
€ 208
36 / 149
Sandalen
€ 80
37 / 149
Sandalen
€ 90
38 / 149
Sandalen
€ 130
39 / 149
Sandalen
€ 226
40 / 149
Sandalen
€ 95
41 / 149
Sandalen
€ 325. NATAN
42 / 149
Sandalen
€ 87
43 / 149
Sandalen
€ 199
44 / 149
Sandalen
€ 195
45 / 149
Sandalen
€ 289
46 / 149
Sandalen
€ 190
47 / 149
Sandalen
€ 180
48 / 149
Sandalen
€ 289
49 / 149
Sandalen
€ 190
50 / 149
Sandalen
€ 229
51 / 149
Sandalen
€ 190
52 / 149
Sandalen
€ 85
53 / 149
Sandalen
€ 195
54 / 149
Sandalen
€ 155
55 / 149
Sandalen
€ 199
56 / 149
Sandalen
€ 190
57 / 149
Sandalen
€ 289
58 / 149
Sandalen
€ 190
59 / 149
Sandalen
€ 155
60 / 149
Sandalen
€ 85
61 / 149
Sandalen
€ 85
62 / 149
Sandalen
€ 118
63 / 149
Sandalen
€ 80
64 / 149
Sandalen
€ 149
65 / 149
Sandalen
€ 118
66 / 149
Sandalen
€ 180
67 / 149
Sandalen
€ 179
68 / 149
Sandalen
€ 172
69 / 149
Sandalen
€ 110
70 / 149
Sandalen
71 / 149
Sandalen
€ 179
72 / 149
Sandalen
€ 179
73 / 149
Sandalen
€ 118
74 / 149
Sandalen
75 / 149
Sandalen
€ 177
76 / 149
Sandalen
€ 72
77 / 149
Sandalen
78 / 149
Sandalen
79 / 149
Sandalen
€ 90
80 / 149
Sandalen
81 / 149
Sandalen
€ 170
82 / 149
Sandalen
€ 95
83 / 149
Sandalen
€ 99
84 / 149
Sandalen
€ 80
85 / 149
Sandalen
€ 80
86 / 149
Sandalen
€ 75
87 / 149
Sandalen
€ 90
88 / 149
Sandalen
€ 65
89 / 149
Sandalen
€ 215
90 / 149
Sandalen
€ 125 sandaal. zilver Mt36 tot 42 // goud 34 tot 42
91 / 149
Sandalen
€ 161
92 / 149
Sandalen
€ 78 Mt 37
93 / 149
Sandalen
€ 117. Mt 34 tot 42
94 / 149
Sandalen
€ 110. Mt 34 tot 42
95 / 149
Sandalen
€ 80. Van mt 35 tem 41
96 / 149
Sandalen
€ 80 van mt 36 tem 41
97 / 149
Sandalen
€ 70. Mt. 36-40-41
98 / 149
Sandalen
€ 70. Mt 36-37-38-39-40
99 / 149
Sandalen
€ 75 Mt 36 tem 41
100 / 149
Sandalen
€ 149. Mt 34-35-36-41-42
101 / 149
Sandalen
€ 125. Mt 35 tem 42
102 / 149
Sandalen
€ 135 Mt 35 tem 41
103 / 149
Sandalen
€ 90 Mt 35 tem 40
104 / 149
Sandalen
€ 81 Mt:38-40-41
105 / 149
Sandalen
€ 110
106 / 149
Sandalen
€ 213
107 / 149
Sandalen
€ 250 Mt 37 tem 42
108 / 149
Sandalen
€ 110. Mt 36-39-40
109 / 149
Sandalen
€ 146 Mt 35 tem 42
110 / 149
Sandalen
€ 213
111 / 149
Sandalen
€ 110 Mt 34 tem 42
112 / 149
Sandalen
€ 75 Mt 35 tem 41
113 / 149
Sandalen
€ 230. Mt 34 tem 40
114 / 149
Sandalen
€ 80. Mt 36 tem 41
115 / 149
Sandalen
€ 289 Mt 40- 41 Moments by Content
116 / 149
Sandalen
€ 90
117 / 149
Sandalen
€ 89
118 / 149
Sandalen
€ 130
119 / 149
Sandalen
€ 122
120 / 149
Sandalen
€ 182. MT 38
121 / 149
Sandalen
€ 75
122 / 149
Sandalen
€ 112 Mt 34 tem 41
123 / 149
Sandalen
€ 176 Mt 35 tem 41
124 / 149
Sandalen
€ 127 Sandaal
125 / 149
Sandalen
€ 127 sandaal 35 36 39 40
126 / 149
Sandalen
€ 78
127 / 149
Sandalen
€ 120
128 / 149
Sandalen
€ 135
129 / 149
Sandalen
€ 90
130 / 149
Sandalen
€ 89 75
131 / 149
Sandalen
€ 120
132 / 149
Sandalen
€ 75
133 / 149
Sandalen
€ 215 sandaal
134 / 149
Sandalen
€ 99
135 / 149
Sandalen
136 / 149
Sandalen
€ 70
137 / 149
Sandalen
€ 168
138 / 149
Sandalen
€ 215
139 / 149
Sandalen
€ 185
140 / 149
Sandalen
€ 235. Mt 40
141 / 149
Sandalen
€ 173
142 / 149
Sandalen
€ 199
143 / 149
Sandalen
€ 75
144 / 149
Sandalen
€ 75
145 / 149
Sandalen
€ 178. Mt 36 37 41 42
146 / 149
Sandalen
€ 158. Mt 34
147 / 149
Sandalen
€ 223 Mt 37
148 / 149
Sandalen
€ 160
149 / 149
Sandalen
€ 152. Mt 35. 37