Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
2 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
3 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
4 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
5 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
6 / 246
Schoenen & clutches
€ 90 €90
7 / 246
Schoenen & clutches
€ 100
8 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
9 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
10 / 246
Schoenen & clutches
€ 100
11 / 246
Schoenen & clutches
€ 100
12 / 246
Schoenen & clutches
€ 166
13 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
14 / 246
Schoenen & clutches
€ 174
15 / 246
Schoenen & clutches
€ 103. Promotie outlet 50€
16 / 246
Schoenen & clutches
€ 138
17 / 246
Schoenen & clutches
€ 186
18 / 246
Schoenen & clutches
€ 159
19 / 246
Schoenen & clutches
€ 115
20 / 246
Schoenen & clutches
€ 155
21 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
22 / 246
Schoenen & clutches
€ 174
23 / 246
Schoenen & clutches
€ 150
24 / 246
Schoenen & clutches
€ 210
25 / 246
Schoenen & clutches
€ 128
26 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
27 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
28 / 246
Schoenen & clutches
€ 155
29 / 246
Schoenen & clutches
€ 110
30 / 246
Schoenen & clutches
€ 199
31 / 246
Schoenen & clutches
€ 127
32 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
33 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
34 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
35 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
36 / 246
Schoenen & clutches
€ 177
37 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
38 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
39 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
40 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
41 / 246
Schoenen & clutches
€ 160
42 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
43 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
44 / 246
Schoenen & clutches
€ 320. NATAN
45 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
46 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
47 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
48 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
49 / 246
Schoenen & clutches
€ 165
50 / 246
Schoenen & clutches
€ 355. NATAN
51 / 246
Schoenen & clutches
€ 198
52 / 246
Schoenen & clutches
€ 156.- € 159.-
53 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
54 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
55 / 246
Schoenen & clutches
€ 138
56 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
57 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
58 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
59 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
60 / 246
Schoenen & clutches
€ 210
61 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
62 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
63 / 246
Schoenen & clutches
€ 159. € 169
64 / 246
Schoenen & clutches
€ 155. €75
65 / 246
Schoenen & clutches
€ 163.- € 156.- € 177.-
66 / 246
Schoenen & clutches
€ 55.- €159.-
67 / 246
Schoenen & clutches
€ 165,- € 199,- €189,-
68 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
69 / 246
Schoenen & clutches
€ 120 .- €70,-
70 / 246
Schoenen & clutches
€ 60,- €70,-
71 / 246
Schoenen & clutches
€ 119,- € 99,- € 90,-
72 / 246
Schoenen & clutches
€ 335,- €182 ,- € 179,-
73 / 246
Schoenen & clutches
€ 179
74 / 246
Schoenen & clutches
€ 179
75 / 246
Schoenen & clutches
€ 199
76 / 246
Schoenen & clutches
€ 216
77 / 246
Schoenen & clutches
€ 193.- 195.-
78 / 246
Schoenen & clutches
€ 151
79 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
80 / 246
Schoenen & clutches
€ 110
81 / 246
Schoenen & clutches
€ 205
82 / 246
Schoenen & clutches
€ 213
83 / 246
Schoenen & clutches
€ 135. - €75.- € 221.- € 213.-
84 / 246
Schoenen & clutches
€ 221. Mt37 & 40
85 / 246
Schoenen & clutches
€ 213. Mt 381/2 & 39
86 / 246
Schoenen & clutches
€ 135. Promotie 65€
87 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
88 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
89 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
90 / 246
Schoenen & clutches
€ 103. Outlet 50€
91 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
92 / 246
Schoenen & clutches
€ 340 NATAN
93 / 246
Schoenen & clutches
€ 135. Promotie 65€
94 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
95 / 246
Schoenen & clutches
€ 198
96 / 246
Schoenen & clutches
€ 226
97 / 246
Schoenen & clutches
€ 173.- 168,- tasje Natan € 335
98 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
99 / 246
Schoenen & clutches
€ 186
100 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
101 / 246
Schoenen & clutches
€ 186
102 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
103 / 246
Schoenen & clutches
€ 195.- € 170.-
104 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
105 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
106 / 246
Schoenen & clutches
€ 95.- 95.-
107 / 246
Schoenen & clutches
€ 90. Laarsje, Clutch, € 75
108 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
109 / 246
Schoenen & clutches
€ 180.- 170.-
110 / 246
Schoenen & clutches
€ 60,- € 59,- Sandalen promotie 65€
111 / 246
Schoenen & clutches
€ 140.- 132.-
112 / 246
Schoenen & clutches
€ 199
113 / 246
Schoenen & clutches
€ 168
114 / 246
Schoenen & clutches
€ 178 pump , Clutch € 120
115 / 246
Schoenen & clutches
€ 135.
116 / 246
Schoenen & clutches
€ 142.- 95.-
117 / 246
Schoenen & clutches
€ 169.- 183.-
118 / 246
Schoenen & clutches
€ 105 laarsje, clutch € 60
119 / 246
Schoenen & clutches
€ 169 pump, tasje € 187
120 / 246
Schoenen & clutches
€ 95.- 95.-
121 / 246
Schoenen & clutches
€ 172
122 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
123 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
124 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
125 / 246
Schoenen & clutches
€ 170,- €192,-
126 / 246
Schoenen & clutches
€ 145
127 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
128 / 246
Schoenen & clutches
€ 175.pump
129 / 246
Schoenen & clutches
€ 345 NATAN
130 / 246
Schoenen & clutches
€ 165
131 / 246
Schoenen & clutches
€ 235.- 235.-
132 / 246
Schoenen & clutches
€ 174 pump, tasje € 187
133 / 246
Schoenen & clutches
€ 163
134 / 246
Schoenen & clutches
€ 270.- 235.-
135 / 246
Schoenen & clutches
€ 75,- outlet
136 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
137 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
138 / 246
Schoenen & clutches
€ 115
139 / 246
Schoenen & clutches
€ 115 mt 34
140 / 246
Schoenen & clutches
€ 174
141 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
142 / 246
Schoenen & clutches
€ 195 pump, tasje € 125
143 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
144 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
145 / 246
Schoenen & clutches
€ 75,- outlet
146 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
147 / 246
Schoenen & clutches
€ 105
148 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
149 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
150 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
151 / 246
Schoenen & clutches
€ 112 maat 40
152 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
153 / 246
Schoenen & clutches
€ 165
154 / 246
Schoenen & clutches
€ 150. € 120
155 / 246
Schoenen & clutches
€ 213. Maat 35
156 / 246
Schoenen & clutches
€ 345. NATAN
157 / 246
Schoenen & clutches
€ 345. NATAN
158 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
159 / 246
Schoenen & clutches
€ 165. €115
160 / 246
Schoenen & clutches
€ 145 €173
161 / 246
Schoenen & clutches
€ 178.- 178.-
162 / 246
Schoenen & clutches
€ 139.- 128.-
163 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
164 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
165 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
166 / 246
Schoenen & clutches
€ 140. €120
167 / 246
Schoenen & clutches
€ 140. €120
168 / 246
Schoenen & clutches
€ 178.
169 / 246
Schoenen & clutches
€ 143
170 / 246
Schoenen & clutches
€ 233.- Mt 42
171 / 246
Schoenen & clutches
€ 188.- 188.-
172 / 246
Schoenen & clutches
€ 253. €96
173 / 246
Schoenen & clutches
€ 85,- outlet Mt 41
174 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. €85
175 / 246
Schoenen & clutches
€ 190. €205
176 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
177 / 246
Schoenen & clutches
€ 99 outlet Mt 35-36-37-39-41
178 / 246
Schoenen & clutches
€ 99 outlet Mt 36-37-371/2-38-381/2-39
179 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
180 / 246
Schoenen & clutches
€ 130 tasje 50€ outlet
181 / 246
Schoenen & clutches
€ 130 €50 tasje outlet
182 / 246
Schoenen & clutches
€ 168. € 199
183 / 246
Schoenen & clutches
€ 175. €124
184 / 246
Schoenen & clutches
€ 130. € 115
185 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
186 / 246
Schoenen & clutches
€ 110
187 / 246
Schoenen & clutches
€ 115
188 / 246
Schoenen & clutches
€ 330 NATAN
189 / 246
Schoenen & clutches
€ 335.- NATAN
190 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
191 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
192 / 246
Schoenen & clutches
€ 125 outlet Mt 371/2 -381/2 Natan
193 / 246
Schoenen & clutches
€ 108 sjaal €135
194 / 246
Schoenen & clutches
€ 174. €212
195 / 246
Schoenen & clutches
€ 108
196 / 246
Schoenen & clutches
€ 220. €120
197 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
198 / 246
Schoenen & clutches
€ 185 € 212
199 / 246
Schoenen & clutches
€ 188
200 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
201 / 246
Schoenen & clutches
€ 108.- 120.-
202 / 246
Schoenen & clutches
€ 139 Mt 37 - 38 €120
203 / 246
Schoenen & clutches
€ 50. Outlet. Model Plateau Mt 35. € 130 clutch
204 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. € 195
205 / 246
Schoenen & clutches
€ 174. €129
206 / 246
Schoenen & clutches
€ 185.- 175.- € 199. Clutch
207 / 246
Schoenen & clutches
€ 182 € 199
208 / 246
Schoenen & clutches
€ 153 €
209 / 246
Schoenen & clutches
€ 185 €212
210 / 246
Schoenen & clutches
€ 175.- 195.-
211 / 246
Schoenen & clutches
€ 183. € 85
212 / 246
Schoenen & clutches
€ 320.- 170.-
213 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
214 / 246
Schoenen & clutches
€ 143
215 / 246
Schoenen & clutches
€ 150
216 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
217 / 246
Schoenen & clutches
€ 148
218 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
219 / 246
Schoenen & clutches
€ 175. €199
220 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
221 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
222 / 246
Schoenen & clutches
€ 185. €199
223 / 246
Schoenen & clutches
€ 190. €189
224 / 246
Schoenen & clutches
€ 158
225 / 246
Schoenen & clutches
€ 138
226 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
227 / 246
Schoenen & clutches
€ 190
228 / 246
Schoenen & clutches
€ €169
229 / 246
Schoenen & clutches
€ €178
230 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. €120
231 / 246
Schoenen & clutches
€ €165. €85
232 / 246
Schoenen & clutches
€ 174 € €90
233 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. € 178
234 / 246
Schoenen & clutches
235 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
236 / 246
Schoenen & clutches
€ €175
237 / 246
Schoenen & clutches
€ 177
238 / 246
Schoenen & clutches
€ 158. € 155
239 / 246
Schoenen & clutches
€ 189
240 / 246
Schoenen & clutches
241 / 246
Schoenen & clutches
€ 50 outlet maat 39- 40
242 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
243 / 246
Schoenen & clutches
€ 139. Mt 37-38 € 120 clutch
244 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
245 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
246 / 246
Schoenen & clutches
€ 188
1 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
2 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
3 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
4 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
5 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
6 / 246
Schoenen & clutches
€ 90 €90
7 / 246
Schoenen & clutches
€ 100
8 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
9 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
10 / 246
Schoenen & clutches
€ 100
11 / 246
Schoenen & clutches
€ 100
12 / 246
Schoenen & clutches
€ 166
13 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
14 / 246
Schoenen & clutches
€ 174
15 / 246
Schoenen & clutches
€ 103. Promotie outlet 50€
16 / 246
Schoenen & clutches
€ 138
17 / 246
Schoenen & clutches
€ 186
18 / 246
Schoenen & clutches
€ 159
19 / 246
Schoenen & clutches
€ 115
20 / 246
Schoenen & clutches
€ 155
21 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
22 / 246
Schoenen & clutches
€ 174
23 / 246
Schoenen & clutches
€ 150
24 / 246
Schoenen & clutches
€ 210
25 / 246
Schoenen & clutches
€ 128
26 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
27 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
28 / 246
Schoenen & clutches
€ 155
29 / 246
Schoenen & clutches
€ 110
30 / 246
Schoenen & clutches
€ 199
31 / 246
Schoenen & clutches
€ 127
32 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
33 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
34 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
35 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
36 / 246
Schoenen & clutches
€ 177
37 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
38 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
39 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
40 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
41 / 246
Schoenen & clutches
€ 160
42 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
43 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
44 / 246
Schoenen & clutches
€ 320. NATAN
45 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
46 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
47 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
48 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
49 / 246
Schoenen & clutches
€ 165
50 / 246
Schoenen & clutches
€ 355. NATAN
51 / 246
Schoenen & clutches
€ 198
52 / 246
Schoenen & clutches
€ 156.- € 159.-
53 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
54 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
55 / 246
Schoenen & clutches
€ 138
56 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
57 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
58 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
59 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
60 / 246
Schoenen & clutches
€ 210
61 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
62 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
63 / 246
Schoenen & clutches
€ 159. € 169
64 / 246
Schoenen & clutches
€ 155. €75
65 / 246
Schoenen & clutches
€ 163.- € 156.- € 177.-
66 / 246
Schoenen & clutches
€ 55.- €159.-
67 / 246
Schoenen & clutches
€ 165,- € 199,- €189,-
68 / 246
Schoenen & clutches
€ 90
69 / 246
Schoenen & clutches
€ 120 .- €70,-
70 / 246
Schoenen & clutches
€ 60,- €70,-
71 / 246
Schoenen & clutches
€ 119,- € 99,- € 90,-
72 / 246
Schoenen & clutches
€ 335,- €182 ,- € 179,-
73 / 246
Schoenen & clutches
€ 179
74 / 246
Schoenen & clutches
€ 179
75 / 246
Schoenen & clutches
€ 199
76 / 246
Schoenen & clutches
€ 216
77 / 246
Schoenen & clutches
€ 193.- 195.-
78 / 246
Schoenen & clutches
€ 151
79 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
80 / 246
Schoenen & clutches
€ 110
81 / 246
Schoenen & clutches
€ 205
82 / 246
Schoenen & clutches
€ 213
83 / 246
Schoenen & clutches
€ 135. - €75.- € 221.- € 213.-
84 / 246
Schoenen & clutches
€ 221. Mt37 & 40
85 / 246
Schoenen & clutches
€ 213. Mt 381/2 & 39
86 / 246
Schoenen & clutches
€ 135. Promotie 65€
87 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
88 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
89 / 246
Schoenen & clutches
€ 182
90 / 246
Schoenen & clutches
€ 103. Outlet 50€
91 / 246
Schoenen & clutches
€ 195
92 / 246
Schoenen & clutches
€ 340 NATAN
93 / 246
Schoenen & clutches
€ 135. Promotie 65€
94 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
95 / 246
Schoenen & clutches
€ 198
96 / 246
Schoenen & clutches
€ 226
97 / 246
Schoenen & clutches
€ 173.- 168,- tasje Natan € 335
98 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
99 / 246
Schoenen & clutches
€ 186
100 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
101 / 246
Schoenen & clutches
€ 186
102 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
103 / 246
Schoenen & clutches
€ 195.- € 170.-
104 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
105 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
106 / 246
Schoenen & clutches
€ 95.- 95.-
107 / 246
Schoenen & clutches
€ 90. Laarsje, Clutch, € 75
108 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
109 / 246
Schoenen & clutches
€ 180.- 170.-
110 / 246
Schoenen & clutches
€ 60,- € 59,- Sandalen promotie 65€
111 / 246
Schoenen & clutches
€ 140.- 132.-
112 / 246
Schoenen & clutches
€ 199
113 / 246
Schoenen & clutches
€ 168
114 / 246
Schoenen & clutches
€ 178 pump , Clutch € 120
115 / 246
Schoenen & clutches
€ 135.
116 / 246
Schoenen & clutches
€ 142.- 95.-
117 / 246
Schoenen & clutches
€ 169.- 183.-
118 / 246
Schoenen & clutches
€ 105 laarsje, clutch € 60
119 / 246
Schoenen & clutches
€ 169 pump, tasje € 187
120 / 246
Schoenen & clutches
€ 95.- 95.-
121 / 246
Schoenen & clutches
€ 172
122 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
123 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
124 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
125 / 246
Schoenen & clutches
€ 170,- €192,-
126 / 246
Schoenen & clutches
€ 145
127 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
128 / 246
Schoenen & clutches
€ 175.pump
129 / 246
Schoenen & clutches
€ 345 NATAN
130 / 246
Schoenen & clutches
€ 165
131 / 246
Schoenen & clutches
€ 235.- 235.-
132 / 246
Schoenen & clutches
€ 174 pump, tasje € 187
133 / 246
Schoenen & clutches
€ 163
134 / 246
Schoenen & clutches
€ 270.- 235.-
135 / 246
Schoenen & clutches
€ 75,- outlet
136 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
137 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
138 / 246
Schoenen & clutches
€ 115
139 / 246
Schoenen & clutches
€ 115 mt 34
140 / 246
Schoenen & clutches
€ 174
141 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
142 / 246
Schoenen & clutches
€ 195 pump, tasje € 125
143 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
144 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
145 / 246
Schoenen & clutches
€ 75,- outlet
146 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
147 / 246
Schoenen & clutches
€ 105
148 / 246
Schoenen & clutches
€ 170
149 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
150 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
151 / 246
Schoenen & clutches
€ 112 maat 40
152 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
153 / 246
Schoenen & clutches
€ 165
154 / 246
Schoenen & clutches
€ 150. € 120
155 / 246
Schoenen & clutches
€ 213. Maat 35
156 / 246
Schoenen & clutches
€ 345. NATAN
157 / 246
Schoenen & clutches
€ 345. NATAN
158 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
159 / 246
Schoenen & clutches
€ 165. €115
160 / 246
Schoenen & clutches
€ 145 €173
161 / 246
Schoenen & clutches
€ 178.- 178.-
162 / 246
Schoenen & clutches
€ 139.- 128.-
163 / 246
Schoenen & clutches
€ 180
164 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
165 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
166 / 246
Schoenen & clutches
€ 140. €120
167 / 246
Schoenen & clutches
€ 140. €120
168 / 246
Schoenen & clutches
€ 178.
169 / 246
Schoenen & clutches
€ 143
170 / 246
Schoenen & clutches
€ 233.- Mt 42
171 / 246
Schoenen & clutches
€ 188.- 188.-
172 / 246
Schoenen & clutches
€ 253. €96
173 / 246
Schoenen & clutches
€ 85,- outlet Mt 41
174 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. €85
175 / 246
Schoenen & clutches
€ 190. €205
176 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
177 / 246
Schoenen & clutches
€ 99 outlet Mt 35-36-37-39-41
178 / 246
Schoenen & clutches
€ 99 outlet Mt 36-37-371/2-38-381/2-39
179 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
180 / 246
Schoenen & clutches
€ 130 tasje 50€ outlet
181 / 246
Schoenen & clutches
€ 130 €50 tasje outlet
182 / 246
Schoenen & clutches
€ 168. € 199
183 / 246
Schoenen & clutches
€ 175. €124
184 / 246
Schoenen & clutches
€ 130. € 115
185 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
186 / 246
Schoenen & clutches
€ 110
187 / 246
Schoenen & clutches
€ 115
188 / 246
Schoenen & clutches
€ 330 NATAN
189 / 246
Schoenen & clutches
€ 335.- NATAN
190 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
191 / 246
Schoenen & clutches
€ 335. NATAN
192 / 246
Schoenen & clutches
€ 125 outlet Mt 371/2 -381/2 Natan
193 / 246
Schoenen & clutches
€ 108 sjaal €135
194 / 246
Schoenen & clutches
€ 174. €212
195 / 246
Schoenen & clutches
€ 108
196 / 246
Schoenen & clutches
€ 220. €120
197 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
198 / 246
Schoenen & clutches
€ 185 € 212
199 / 246
Schoenen & clutches
€ 188
200 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
201 / 246
Schoenen & clutches
€ 108.- 120.-
202 / 246
Schoenen & clutches
€ 139 Mt 37 - 38 €120
203 / 246
Schoenen & clutches
€ 50. Outlet. Model Plateau Mt 35. € 130 clutch
204 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. € 195
205 / 246
Schoenen & clutches
€ 174. €129
206 / 246
Schoenen & clutches
€ 185.- 175.- € 199. Clutch
207 / 246
Schoenen & clutches
€ 182 € 199
208 / 246
Schoenen & clutches
€ 153 €
209 / 246
Schoenen & clutches
€ 185 €212
210 / 246
Schoenen & clutches
€ 175.- 195.-
211 / 246
Schoenen & clutches
€ 183. € 85
212 / 246
Schoenen & clutches
€ 320.- 170.-
213 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
214 / 246
Schoenen & clutches
€ 143
215 / 246
Schoenen & clutches
€ 150
216 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
217 / 246
Schoenen & clutches
€ 148
218 / 246
Schoenen & clutches
€ 140
219 / 246
Schoenen & clutches
€ 175. €199
220 / 246
Schoenen & clutches
€ 185
221 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
222 / 246
Schoenen & clutches
€ 185. €199
223 / 246
Schoenen & clutches
€ 190. €189
224 / 246
Schoenen & clutches
€ 158
225 / 246
Schoenen & clutches
€ 138
226 / 246
Schoenen & clutches
€ 173
227 / 246
Schoenen & clutches
€ 190
228 / 246
Schoenen & clutches
€ €169
229 / 246
Schoenen & clutches
€ €178
230 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. €120
231 / 246
Schoenen & clutches
€ €165. €85
232 / 246
Schoenen & clutches
€ 174 € €90
233 / 246
Schoenen & clutches
€ 178. € 178
234 / 246
Schoenen & clutches
235 / 246
Schoenen & clutches
€ 175
236 / 246
Schoenen & clutches
€ €175
237 / 246
Schoenen & clutches
€ 177
238 / 246
Schoenen & clutches
€ 158. € 155
239 / 246
Schoenen & clutches
€ 189
240 / 246
Schoenen & clutches
241 / 246
Schoenen & clutches
€ 50 outlet maat 39- 40
242 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
243 / 246
Schoenen & clutches
€ 139. Mt 37-38 € 120 clutch
244 / 246
Schoenen & clutches
€ 178
245 / 246
Schoenen & clutches
€ 169
246 / 246
Schoenen & clutches
€ 188