Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 166
Schoenen & clutches
2 / 166
Schoenen & clutches
3 / 166
Schoenen & clutches
4 / 166
Schoenen & clutches
5 / 166
Schoenen & clutches
6 / 166
Schoenen & clutches
7 / 166
Schoenen & clutches
8 / 166
Schoenen & clutches
9 / 166
Schoenen & clutches
10 / 166
Schoenen & clutches
11 / 166
Schoenen & clutches
12 / 166
Schoenen & clutches
13 / 166
Schoenen & clutches
14 / 166
Schoenen & clutches
15 / 166
Schoenen & clutches
16 / 166
Schoenen & clutches
17 / 166
Schoenen & clutches
18 / 166
Schoenen & clutches
19 / 166
Schoenen & clutches
20 / 166
Schoenen & clutches
21 / 166
Schoenen & clutches
22 / 166
Schoenen & clutches
23 / 166
Schoenen & clutches
24 / 166
Schoenen & clutches
25 / 166
Schoenen & clutches
26 / 166
Schoenen & clutches
27 / 166
Schoenen & clutches
28 / 166
Schoenen & clutches
29 / 166
Schoenen & clutches
30 / 166
Schoenen & clutches
31 / 166
Schoenen & clutches
32 / 166
Schoenen & clutches
33 / 166
Schoenen & clutches
34 / 166
Schoenen & clutches
35 / 166
Schoenen & clutches
36 / 166
Schoenen & clutches
37 / 166
Schoenen & clutches
38 / 166
Schoenen & clutches
39 / 166
Schoenen & clutches
40 / 166
Schoenen & clutches
41 / 166
Schoenen & clutches
42 / 166
Schoenen & clutches
43 / 166
Schoenen & clutches
44 / 166
Schoenen & clutches
45 / 166
Schoenen & clutches
46 / 166
Schoenen & clutches
47 / 166
Schoenen & clutches
48 / 166
Schoenen & clutches
49 / 166
Schoenen & clutches
50 / 166
Schoenen & clutches
51 / 166
Schoenen & clutches
52 / 166
Schoenen & clutches
53 / 166
Schoenen & clutches
54 / 166
Schoenen & clutches
55 / 166
Schoenen & clutches
56 / 166
Schoenen & clutches
57 / 166
Schoenen & clutches
58 / 166
Schoenen & clutches
59 / 166
Schoenen & clutches
60 / 166
Schoenen & clutches
61 / 166
Schoenen & clutches
62 / 166
Schoenen & clutches
63 / 166
Schoenen & clutches
64 / 166
Schoenen & clutches
65 / 166
Schoenen & clutches
66 / 166
Schoenen & clutches
67 / 166
Schoenen & clutches
68 / 166
Schoenen & clutches
69 / 166
Schoenen & clutches
70 / 166
Schoenen & clutches
71 / 166
Schoenen & clutches
72 / 166
Schoenen & clutches
73 / 166
Schoenen & clutches
74 / 166
Schoenen & clutches
75 / 166
Schoenen & clutches
76 / 166
Schoenen & clutches
77 / 166
Schoenen & clutches
78 / 166
Schoenen & clutches
79 / 166
Schoenen & clutches
80 / 166
Schoenen & clutches
81 / 166
Schoenen & clutches
82 / 166
Schoenen & clutches
83 / 166
Schoenen & clutches
84 / 166
Schoenen & clutches
85 / 166
Schoenen & clutches
86 / 166
Schoenen & clutches
87 / 166
Schoenen & clutches
88 / 166
Schoenen & clutches
89 / 166
Schoenen & clutches
90 / 166
Schoenen & clutches
91 / 166
Schoenen & clutches
92 / 166
Schoenen & clutches
93 / 166
Schoenen & clutches
94 / 166
Schoenen & clutches
95 / 166
Schoenen & clutches
96 / 166
Schoenen & clutches
97 / 166
Schoenen & clutches
98 / 166
Schoenen & clutches
99 / 166
Schoenen & clutches
100 / 166
Schoenen & clutches
101 / 166
Schoenen & clutches
102 / 166
Schoenen & clutches
103 / 166
Schoenen & clutches
104 / 166
Schoenen & clutches
105 / 166
Schoenen & clutches
106 / 166
Schoenen & clutches
107 / 166
Schoenen & clutches
108 / 166
Schoenen & clutches
109 / 166
Schoenen & clutches
110 / 166
Schoenen & clutches
111 / 166
Schoenen & clutches
112 / 166
Schoenen & clutches
113 / 166
Schoenen & clutches
114 / 166
Schoenen & clutches
115 / 166
Schoenen & clutches
116 / 166
Schoenen & clutches
117 / 166
Schoenen & clutches
118 / 166
Schoenen & clutches
119 / 166
Schoenen & clutches
120 / 166
Schoenen & clutches
121 / 166
Schoenen & clutches
122 / 166
Schoenen & clutches
123 / 166
Schoenen & clutches
124 / 166
Schoenen & clutches
125 / 166
Schoenen & clutches
126 / 166
Schoenen & clutches
127 / 166
Schoenen & clutches
128 / 166
Schoenen & clutches
129 / 166
Schoenen & clutches
130 / 166
Schoenen & clutches
131 / 166
Schoenen & clutches
132 / 166
Schoenen & clutches
133 / 166
Schoenen & clutches
134 / 166
Schoenen & clutches
135 / 166
Schoenen & clutches
136 / 166
Schoenen & clutches
137 / 166
Schoenen & clutches
138 / 166
Schoenen & clutches
139 / 166
Schoenen & clutches
140 / 166
Schoenen & clutches
141 / 166
Schoenen & clutches
142 / 166
Schoenen & clutches
143 / 166
Schoenen & clutches
144 / 166
Schoenen & clutches
145 / 166
Schoenen & clutches
146 / 166
Schoenen & clutches
147 / 166
Schoenen & clutches
148 / 166
Schoenen & clutches
149 / 166
Schoenen & clutches
150 / 166
Schoenen & clutches
151 / 166
Schoenen & clutches
152 / 166
Schoenen & clutches
153 / 166
Schoenen & clutches
154 / 166
Schoenen & clutches
155 / 166
Schoenen & clutches
156 / 166
Schoenen & clutches
157 / 166
Schoenen & clutches
158 / 166
Schoenen & clutches
159 / 166
Schoenen & clutches
160 / 166
Schoenen & clutches
161 / 166
Schoenen & clutches
162 / 166
Schoenen & clutches
163 / 166
Schoenen & clutches
164 / 166
Schoenen & clutches
165 / 166
Schoenen & clutches
166 / 166
Schoenen & clutches