Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 227
2 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
3 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
4 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 255
5 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130. tasje € 108
6 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
7 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
8 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ € 360 NATAN
9 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 148. €151
10 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120
11 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
12 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 218
13 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 142
14 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210. €210
15 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
16 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
17 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
18 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 285
19 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
20 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
21 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 70
22 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
23 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
24 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
25 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99
26 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
27 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 136
28 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
29 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
30 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
31 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
32 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
33 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
34 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
35 / 356
Pumps, sling backs & clutches
36 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €185. €199
37 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 350
38 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110. € 125
39 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 218. € 199
40 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 219. € 149
41 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190. €199
42 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185. €125
43 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 188. €207
44 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 375. NATAN
45 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195. € 207
46 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186. € 159
47 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 177. € 194
48 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180. € 175
49 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208. € 60
50 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 395
51 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189. € 220
52 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175. € 67
53 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185. € 124
54 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 229. € 80
55 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110. € 355 NATAN
56 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 365. NATAN
57 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 133
58 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
59 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
60 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
61 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
62 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
63 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 160
64 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
65 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
66 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
67 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
68 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
69 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
70 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
71 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
72 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
73 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
74 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
75 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
76 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 231
77 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
78 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178 lilla
79 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
80 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 229
81 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 219
82 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
83 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199. Blauw
84 / 356
Pumps, sling backs & clutches
85 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
86 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
87 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 160
88 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
89 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
90 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
91 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
92 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
93 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
94 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
95 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
96 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120
97 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
98 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
99 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
100 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
101 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 149
102 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
103 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120
104 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
105 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
106 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
107 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
108 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
109 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 143
110 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
111 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
112 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
113 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
114 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
115 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
116 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
117 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
118 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 143
119 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 365. NATAN
120 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
121 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
122 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
123 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
124 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
125 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 184
126 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
127 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
128 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
129 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
130 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
131 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
132 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 95
133 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 230
134 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
135 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 75 outlet
136 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 70
137 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 85
138 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
139 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
140 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
141 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 50 outlet
142 / 356
Pumps, sling backs & clutches
143 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
144 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 50 outlet
145 / 356
Pumps, sling backs & clutches
146 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
147 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
148 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99 Outlet mt 36-371/2-40-41
149 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
150 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
151 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 115
152 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179. clutch 156€
153 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 226. Clutch 182
154 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174. Clutch 99€
155 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. Bag 199€
156 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
157 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
158 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
159 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
160 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
161 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 187
162 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
163 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
164 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
165 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 92. Outlet mt 37 - 371/2
166 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
167 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
168 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355 Mt 361/2 NATAN
169 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
170 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 187
171 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
172 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
173 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
174 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
175 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 183
176 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
177 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 166
178 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 166 mt - 42
179 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 115
180 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
181 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
182 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
183 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
184 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
185 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
186 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
187 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
188 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
189 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
190 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159. Maat 40
191 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186
192 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
193 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
194 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
195 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 128
196 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
197 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
198 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159 mt 35. 371/2
199 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
200 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 127
201 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
202 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
203 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
204 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
205 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 177
206 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 320. NATAN
207 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
208 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
209 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
210 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
211 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 160
212 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145
213 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
214 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145
215 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 70. Outlet
216 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
217 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
218 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
219 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 156.- € 159.-
220 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335. NATAN
221 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
222 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 138
223 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
224 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
225 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
226 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
227 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
228 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155. €75
229 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 55.- €159.-
230 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165,- € 199,- €189,-
231 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
232 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120 .- €70,-
233 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335,- €182 ,- € 179,-
234 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 92 outlet mt 36 - 38
235 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
236 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
237 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 213
238 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 135.
239 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
240 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
241 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
242 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 135.
243 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
244 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 198
245 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
246 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186
247 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
248 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186
249 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
250 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 95.- 95.-
251 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90. Laarsje, Clutch, € 75
252 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180. Clutch €45 outlet
253 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 95.- 95.-
254 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 172
255 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 142.- 95.-
256 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 168
257 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178 pump , Clutch € 120
258 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 135.
259 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
260 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
261 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
262 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145
263 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
264 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175.pump
265 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
266 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 345 NATAN outlet € 125 mt 36
267 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 235.- 235.-
268 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174 pump, tasje € 187
269 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 163
270 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 270.- 235.-
271 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
272 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 115 mt 34
273 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
274 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
275 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195 pump, tasje € 125
276 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
277 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 75,- outlet
278 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 105
279 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
280 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
281 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
282 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
283 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145 €173
284 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178.- 178.-
285 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 139.- 128.-
286 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
287 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178.
288 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 219
289 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140. €120
290 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140. €120
291 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 143
292 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 253. €96
293 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 85,- outlet Mt 41
294 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. €85
295 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190. €205
296 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99 outlet Mt 35-36-37-39-41
297 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99 outlet Mt 36-37-371/2-38-381/2-39
298 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130 tasje 50€ outlet
299 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130 €50 tasje outlet
300 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199. € 199
301 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175. €124
302 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130. € 115
303 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
304 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
305 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 330 NATAN
306 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335.- NATAN
307 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335. NATAN
308 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335. NATAN
309 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 125 outlet Mt 371/2 -381/2 Natan
310 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 108 sjaal €135
311 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174. €212
312 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 108
313 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 220. €120
314 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
315 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185 € 212
316 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 188
317 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
318 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 108.- 120.-
319 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. € 195
320 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 150 tasje
321 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174. €129
322 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185.- 175.- € 199. Clutch
323 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182 € 199
324 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185 €212
325 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175.- 195.-
326 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 183. € 85
327 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 320.- 170.-
328 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
329 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 150
330 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
331 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 148
332 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
333 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175. €199
334 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
335 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 169
336 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185. €199
337 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190. €189
338 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 158
339 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 138
340 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
341 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
342 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €169
343 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €178
344 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. €150
345 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €165. €85
346 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174 € €90
347 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. € 178
348 / 356
Pumps, sling backs & clutches
349 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
350 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €175
351 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 177
352 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 158. € 155
353 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
354 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
355 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 75 outlet mt 37 - 40
356 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 188
1 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 227
2 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
3 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
4 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 255
5 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130. tasje € 108
6 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
7 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
8 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ € 360 NATAN
9 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 148. €151
10 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120
11 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
12 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 218
13 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 142
14 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210. €210
15 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
16 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
17 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
18 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 285
19 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
20 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
21 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 70
22 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
23 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
24 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
25 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99
26 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
27 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 136
28 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
29 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
30 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
31 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
32 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
33 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
34 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
35 / 356
Pumps, sling backs & clutches
36 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €185. €199
37 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 350
38 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110. € 125
39 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 218. € 199
40 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 219. € 149
41 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190. €199
42 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185. €125
43 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 188. €207
44 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 375. NATAN
45 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195. € 207
46 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186. € 159
47 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 177. € 194
48 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180. € 175
49 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208. € 60
50 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 395
51 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189. € 220
52 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175. € 67
53 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185. € 124
54 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 229. € 80
55 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110. € 355 NATAN
56 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 350. € 365. NATAN
57 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 133
58 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
59 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
60 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
61 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
62 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
63 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 160
64 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
65 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
66 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
67 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
68 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
69 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
70 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
71 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
72 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
73 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
74 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
75 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
76 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 231
77 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
78 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178 lilla
79 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
80 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 229
81 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 219
82 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
83 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199. Blauw
84 / 356
Pumps, sling backs & clutches
85 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
86 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
87 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 160
88 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
89 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
90 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
91 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
92 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
93 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
94 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
95 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
96 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120
97 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
98 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
99 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
100 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
101 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 149
102 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
103 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120
104 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
105 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
106 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
107 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
108 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
109 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 143
110 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
111 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
112 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
113 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
114 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
115 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
116 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
117 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
118 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 143
119 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 365. NATAN
120 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
121 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
122 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
123 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
124 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
125 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 184
126 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
127 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
128 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
129 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
130 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
131 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
132 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 95
133 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 230
134 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
135 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 75 outlet
136 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 70
137 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 85
138 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
139 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
140 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
141 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 50 outlet
142 / 356
Pumps, sling backs & clutches
143 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
144 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 50 outlet
145 / 356
Pumps, sling backs & clutches
146 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
147 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
148 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99 Outlet mt 36-371/2-40-41
149 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
150 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
151 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 115
152 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179. clutch 156€
153 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 226. Clutch 182
154 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174. Clutch 99€
155 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. Bag 199€
156 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
157 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
158 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
159 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
160 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
161 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 187
162 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
163 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
164 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
165 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 92. Outlet mt 37 - 371/2
166 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
167 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
168 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355 Mt 361/2 NATAN
169 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 179
170 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 187
171 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
172 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
173 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
174 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
175 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 183
176 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
177 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 166
178 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 166 mt - 42
179 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 115
180 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159
181 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
182 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
183 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
184 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
185 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
186 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
187 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 100
188 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
189 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
190 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159. Maat 40
191 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186
192 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155
193 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
194 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
195 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 128
196 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
197 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
198 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 159 mt 35. 371/2
199 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
200 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 127
201 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
202 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
203 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
204 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
205 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 177
206 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 320. NATAN
207 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
208 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
209 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
210 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
211 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 160
212 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145
213 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
214 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145
215 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 70. Outlet
216 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
217 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 355. NATAN
218 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
219 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 156.- € 159.-
220 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335. NATAN
221 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
222 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 138
223 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
224 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
225 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
226 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 210
227 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
228 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 155. €75
229 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 55.- €159.-
230 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165,- € 199,- €189,-
231 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90
232 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 120 .- €70,-
233 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335,- €182 ,- € 179,-
234 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 92 outlet mt 36 - 38
235 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
236 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 208
237 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 213
238 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 135.
239 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
240 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182
241 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195
242 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 135.
243 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
244 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 198
245 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
246 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186
247 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
248 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 186
249 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
250 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 95.- 95.-
251 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 90. Laarsje, Clutch, € 75
252 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180. Clutch €45 outlet
253 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 95.- 95.-
254 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 172
255 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 142.- 95.-
256 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 168
257 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178 pump , Clutch € 120
258 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 135.
259 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
260 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
261 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
262 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145
263 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
264 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175.pump
265 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
266 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 345 NATAN outlet € 125 mt 36
267 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 235.- 235.-
268 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174 pump, tasje € 187
269 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 163
270 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 270.- 235.-
271 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
272 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 115 mt 34
273 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174
274 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
275 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 195 pump, tasje € 125
276 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
277 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 75,- outlet
278 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 105
279 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 170
280 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 180
281 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
282 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 165
283 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 145 €173
284 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178.- 178.-
285 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 139.- 128.-
286 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
287 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178.
288 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 219
289 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140. €120
290 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140. €120
291 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 143
292 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 253. €96
293 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 85,- outlet Mt 41
294 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. €85
295 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190. €205
296 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99 outlet Mt 35-36-37-39-41
297 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 99 outlet Mt 36-37-371/2-38-381/2-39
298 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130 tasje 50€ outlet
299 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130 €50 tasje outlet
300 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199. € 199
301 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175. €124
302 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 130. € 115
303 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 199
304 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 110
305 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 330 NATAN
306 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335.- NATAN
307 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335. NATAN
308 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 335. NATAN
309 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 125 outlet Mt 371/2 -381/2 Natan
310 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 108 sjaal €135
311 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174. €212
312 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 108
313 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 220. €120
314 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
315 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185 € 212
316 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 188
317 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
318 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 108.- 120.-
319 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. € 195
320 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 150 tasje
321 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174. €129
322 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185.- 175.- € 199. Clutch
323 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 182 € 199
324 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185 €212
325 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175.- 195.-
326 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 183. € 85
327 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 320.- 170.-
328 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
329 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 150
330 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
331 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 148
332 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 140
333 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175. €199
334 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185
335 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 169
336 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 185. €199
337 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190. €189
338 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 158
339 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 138
340 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 173
341 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 190
342 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €169
343 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €178
344 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. €150
345 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €165. €85
346 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 174 € €90
347 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178. € 178
348 / 356
Pumps, sling backs & clutches
349 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 175
350 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ €175
351 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 177
352 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 158. € 155
353 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 189
354 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 178
355 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 75 outlet mt 37 - 40
356 / 356
Pumps, sling backs & clutches
€ 188