Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 249
Handtassen
€ 182
2 / 249
Handtassen
€ 259
3 / 249
Handtassen
€ 295
4 / 249
Handtassen
€ 279
5 / 249
Handtassen
€ 279
6 / 249
Handtassen
€ 276
7 / 249
Handtassen
€ 50
8 / 249
Handtassen
€ 50
9 / 249
Handtassen
€ 295
10 / 249
Handtassen
€ 399
11 / 249
Handtassen
€ 399
12 / 249
Handtassen
€ 428
13 / 249
Handtassen
€ 295
14 / 249
Handtassen
€ 179
15 / 249
Handtassen
€ 398
16 / 249
Handtassen
17 / 249
Handtassen
€ 348. €295
18 / 249
Handtassen
€ 310
19 / 249
Handtassen
€ 119
20 / 249
Handtassen
€ 325
21 / 249
Handtassen
€ 195
22 / 249
Handtassen
€ 295
23 / 249
Handtassen
€ 268
24 / 249
Handtassen
€ 238
25 / 249
Handtassen
€ 320
26 / 249
Handtassen
€ 190
27 / 249
Handtassen
€ 290
28 / 249
Handtassen
€ 298
29 / 249
Handtassen
€ 259
30 / 249
Handtassen
€ 268
31 / 249
Handtassen
€ 375
32 / 249
Handtassen
€ 238
33 / 249
Handtassen
€ 249
34 / 249
Handtassen
€ 235
35 / 249
Handtassen
€ 310
36 / 249
Handtassen
€ 190
37 / 249
Handtassen
€ 110
38 / 249
Handtassen
€ 295
39 / 249
Handtassen
€ 240
40 / 249
Handtassen
€ 295
41 / 249
Handtassen
€ 79
42 / 249
Handtassen
€ 267
43 / 249
Handtassen
€ 249 -208
44 / 249
Handtassen
€ 224 - 242
45 / 249
Handtassen
€ 294
46 / 249
Handtassen
€ 150
47 / 249
Handtassen
€ 276
48 / 249
Handtassen
€ 340
49 / 249
Handtassen
€ 224
50 / 249
Handtassen
€ 249
51 / 249
Handtassen
€ 205
52 / 249
Handtassen
53 / 249
Handtassen
54 / 249
Handtassen
€ 211
55 / 249
Handtassen
€ 70
56 / 249
Handtassen
€ 70
57 / 249
Handtassen
€ 69
58 / 249
Handtassen
€ 69
59 / 249
Handtassen
€ 69
60 / 249
Handtassen
€ 70
61 / 249
Handtassen
€ 119
62 / 249
Handtassen
€ 112
63 / 249
Handtassen
€ 119
64 / 249
Handtassen
€ 99
65 / 249
Handtassen
€ 130
66 / 249
Handtassen
67 / 249
Handtassen
€ 75
68 / 249
Handtassen
€ 79
69 / 249
Handtassen
€ 265
70 / 249
Handtassen
€ 275
71 / 249
Handtassen
€ 360
72 / 249
Handtassen
€ 235
73 / 249
Handtassen
€ 295
74 / 249
Handtassen
€ 235
75 / 249
Handtassen
€ 255
76 / 249
Handtassen
€ 295
77 / 249
Handtassen
€ 290
78 / 249
Handtassen
€ 295
79 / 249
Handtassen
€ 170
80 / 249
Handtassen
€ 170
81 / 249
Handtassen
€ 190
82 / 249
Handtassen
€ 190
83 / 249
Handtassen
€ 420
84 / 249
Handtassen
€ 199
85 / 249
Handtassen
€ 380
86 / 249
Handtassen
€ 298
87 / 249
Handtassen
€ 240
88 / 249
Handtassen
€ 325
89 / 249
Handtassen
€ 250
90 / 249
Handtassen
€ 265
91 / 249
Handtassen
€ 325
92 / 249
Handtassen
€ 179
93 / 249
Handtassen
€ 190
94 / 249
Handtassen
€ 290
95 / 249
Handtassen
€ 175
96 / 249
Handtassen
€ 199
97 / 249
Handtassen
€ 240
98 / 249
Handtassen
€ 175
99 / 249
Handtassen
€ 285
100 / 249
Handtassen
€ 285
101 / 249
Handtassen
€ 268
102 / 249
Handtassen
€ 295
103 / 249
Handtassen
€ 238
104 / 249
Handtassen
€ 295
105 / 249
Handtassen
€ 290
106 / 249
Handtassen
€ 268
107 / 249
Handtassen
€ 198
108 / 249
Handtassen
€ 325
109 / 249
Handtassen
€ 298
110 / 249
Handtassen
€ 325
111 / 249
Handtassen
€ 309
112 / 249
Handtassen
€ 350
113 / 249
Handtassen
€ 370
114 / 249
Handtassen
€ 249
115 / 249
Handtassen
€ 299
116 / 249
Handtassen
€ 278
117 / 249
Handtassen
€ 134
118 / 249
Handtassen
€ 112
119 / 249
Handtassen
€ 309
120 / 249
Handtassen
€ 335 outlet€ 168
121 / 249
Handtassen
€ 257
122 / 249
Handtassen
€ 199 outlet €99
123 / 249
Handtassen
€ 428 cognac
124 / 249
Handtassen
€ 350
125 / 249
Handtassen
€ 285
126 / 249
Handtassen
€ 329 outlet € 164
127 / 249
Handtassen
€ 136 outlet € 95
128 / 249
Handtassen
€ 179
129 / 249
Handtassen
€ 199 nu 159
130 / 249
Handtassen
€ 275 nu € 159
131 / 249
Handtassen
€ 199
132 / 249
Handtassen
€ 179
133 / 249
Handtassen
€ 229
134 / 249
Handtassen
€ 165
135 / 249
Handtassen
€ 199
136 / 249
Handtassen
€ 198
137 / 249
Handtassen
€ 225
138 / 249
Handtassen
€ 195
139 / 249
Handtassen
€ 270
140 / 249
Handtassen
€ 119
141 / 249
Handtassen
€ 299 outlet €150
142 / 249
Handtassen
€ 199 outlet € 99
143 / 249
Handtassen
€ 199
144 / 249
Handtassen
€ 310 outlet €217
145 / 249
Handtassen
€ 310 outlet € 217
146 / 249
Handtassen
€ 359 outlet €251
147 / 249
Handtassen
€ 399. €329
148 / 249
Handtassen
€ 259. €195
149 / 249
Handtassen
€ 348
150 / 249
Handtassen
€ 413
151 / 249
Handtassen
€ 255
152 / 249
Handtassen
€ 215
153 / 249
Handtassen
€ 370. - €325
154 / 249
Handtassen
€ 285
155 / 249
Handtassen
€ 320
156 / 249
Handtassen
€ 320. - €398
157 / 249
Handtassen
€ 325. €395
158 / 249
Handtassen
€ 238
159 / 249
Handtassen
€ 310
160 / 249
Handtassen
€ 199. - €268
161 / 249
Handtassen
€ 278
162 / 249
Handtassen
€ 279 outlet€ 189
163 / 249
Handtassen
€ 379 outlet € 265 dbruin
164 / 249
Handtassen
€ 175
165 / 249
Handtassen
€ 275 outlet € 192
166 / 249
Handtassen
€ 335 outlet €234
167 / 249
Handtassen
€ 210
168 / 249
Handtassen
€ 420
169 / 249
Handtassen
€ 285
170 / 249
Handtassen
€ 249
171 / 249
Handtassen
€ 210 outlet € 147
172 / 249
Handtassen
€ 310
173 / 249
Handtassen
€ 310
174 / 249
Handtassen
€ 325
175 / 249
Handtassen
€ 254
176 / 249
Handtassen
€ 165
177 / 249
Handtassen
€ 299
178 / 249
Handtassen
€ 199
179 / 249
Handtassen
€ 85
180 / 249
Handtassen
€ 298
181 / 249
Handtassen
€ 299
182 / 249
Handtassen
€ 329
183 / 249
Handtassen
€ 179 blauw
184 / 249
Handtassen
€ 259
185 / 249
Handtassen
€ 348. € 267
186 / 249
Handtassen
€ 299
187 / 249
Handtassen
€ 231. Oulet €161 €310 outlet € 217
188 / 249
Handtassen
€ 329
189 / 249
Handtassen
€ 329
190 / 249
Handtassen
€ 370
191 / 249
Handtassen
€ €99 outlet
192 / 249
Handtassen
€ 175
193 / 249
Handtassen
€ 85
194 / 249
Handtassen
€ 260
195 / 249
Handtassen
€ 85
196 / 249
Handtassen
€ 225
197 / 249
Handtassen
€ 180
198 / 249
Handtassen
€ 180
199 / 249
Handtassen
€ 340
200 / 249
Handtassen
€ 170
201 / 249
Handtassen
€ 170
202 / 249
Handtassen
€ 325
203 / 249
Handtassen
€ 198
204 / 249
Handtassen
€ 175
205 / 249
Handtassen
€ 175
206 / 249
Handtassen
€ 175
207 / 249
Handtassen
€ 290
208 / 249
Handtassen
€ 175
209 / 249
Handtassen
€ 170
210 / 249
Handtassen
€ 170
211 / 249
Handtassen
€ 235 oulet €164
212 / 249
Handtassen
€ 235
213 / 249
Handtassen
€ 299
214 / 249
Handtassen
€ 299
215 / 249
Handtassen
€ 120
216 / 249
Handtassen
€ 175
217 / 249
Handtassen
€ 195
218 / 249
Handtassen
€ 165
219 / 249
Handtassen
€ 165
220 / 249
Handtassen
€ 165
221 / 249
Handtassen
€ 310
222 / 249
Handtassen
€ 255
223 / 249
Handtassen
€ 245
224 / 249
Handtassen
€ 255
225 / 249
Handtassen
€ 295
226 / 249
Handtassen
€ 235
227 / 249
Handtassen
€ 78
228 / 249
Handtassen
€ 205 outlet €99
229 / 249
Handtassen
€ 99 Outlet
230 / 249
Handtassen
€ 295 outlet € 199
231 / 249
Handtassen
€ 210
232 / 249
Handtassen
€ 295
233 / 249
Handtassen
€ 116 Outlet reversible
234 / 249
Handtassen
€ 231
235 / 249
Handtassen
€ 359 outlet € 251
236 / 249
Handtassen
€ 298
237 / 249
Handtassen
€ 257
238 / 249
Handtassen
€ 199 Oulet Coccinelle
239 / 249
Handtassen
€ 165
240 / 249
Handtassen
€ 230
241 / 249
Handtassen
€ 98
242 / 249
Handtassen
€ 140
243 / 249
Handtassen
€ 199
244 / 249
Handtassen
€ 210
245 / 249
Handtassen
€ 270
246 / 249
Handtassen
€ 148
247 / 249
Handtassen
€ 549. Groot
248 / 249
Handtassen
€ 240
249 / 249
Handtassen
1 / 249
Handtassen
€ 182
2 / 249
Handtassen
€ 259
3 / 249
Handtassen
€ 295
4 / 249
Handtassen
€ 279
5 / 249
Handtassen
€ 279
6 / 249
Handtassen
€ 276
7 / 249
Handtassen
€ 50
8 / 249
Handtassen
€ 50
9 / 249
Handtassen
€ 295
10 / 249
Handtassen
€ 399
11 / 249
Handtassen
€ 399
12 / 249
Handtassen
€ 428
13 / 249
Handtassen
€ 295
14 / 249
Handtassen
€ 179
15 / 249
Handtassen
€ 398
16 / 249
Handtassen
17 / 249
Handtassen
€ 348. €295
18 / 249
Handtassen
€ 310
19 / 249
Handtassen
€ 119
20 / 249
Handtassen
€ 325
21 / 249
Handtassen
€ 195
22 / 249
Handtassen
€ 295
23 / 249
Handtassen
€ 268
24 / 249
Handtassen
€ 238
25 / 249
Handtassen
€ 320
26 / 249
Handtassen
€ 190
27 / 249
Handtassen
€ 290
28 / 249
Handtassen
€ 298
29 / 249
Handtassen
€ 259
30 / 249
Handtassen
€ 268
31 / 249
Handtassen
€ 375
32 / 249
Handtassen
€ 238
33 / 249
Handtassen
€ 249
34 / 249
Handtassen
€ 235
35 / 249
Handtassen
€ 310
36 / 249
Handtassen
€ 190
37 / 249
Handtassen
€ 110
38 / 249
Handtassen
€ 295
39 / 249
Handtassen
€ 240
40 / 249
Handtassen
€ 295
41 / 249
Handtassen
€ 79
42 / 249
Handtassen
€ 267
43 / 249
Handtassen
€ 249 -208
44 / 249
Handtassen
€ 224 - 242
45 / 249
Handtassen
€ 294
46 / 249
Handtassen
€ 150
47 / 249
Handtassen
€ 276
48 / 249
Handtassen
€ 340
49 / 249
Handtassen
€ 224
50 / 249
Handtassen
€ 249
51 / 249
Handtassen
€ 205
52 / 249
Handtassen
53 / 249
Handtassen
54 / 249
Handtassen
€ 211
55 / 249
Handtassen
€ 70
56 / 249
Handtassen
€ 70
57 / 249
Handtassen
€ 69
58 / 249
Handtassen
€ 69
59 / 249
Handtassen
€ 69
60 / 249
Handtassen
€ 70
61 / 249
Handtassen
€ 119
62 / 249
Handtassen
€ 112
63 / 249
Handtassen
€ 119
64 / 249
Handtassen
€ 99
65 / 249
Handtassen
€ 130
66 / 249
Handtassen
67 / 249
Handtassen
€ 75
68 / 249
Handtassen
€ 79
69 / 249
Handtassen
€ 265
70 / 249
Handtassen
€ 275
71 / 249
Handtassen
€ 360
72 / 249
Handtassen
€ 235
73 / 249
Handtassen
€ 295
74 / 249
Handtassen
€ 235
75 / 249
Handtassen
€ 255
76 / 249
Handtassen
€ 295
77 / 249
Handtassen
€ 290
78 / 249
Handtassen
€ 295
79 / 249
Handtassen
€ 170
80 / 249
Handtassen
€ 170
81 / 249
Handtassen
€ 190
82 / 249
Handtassen
€ 190
83 / 249
Handtassen
€ 420
84 / 249
Handtassen
€ 199
85 / 249
Handtassen
€ 380
86 / 249
Handtassen
€ 298
87 / 249
Handtassen
€ 240
88 / 249
Handtassen
€ 325
89 / 249
Handtassen
€ 250
90 / 249
Handtassen
€ 265
91 / 249
Handtassen
€ 325
92 / 249
Handtassen
€ 179
93 / 249
Handtassen
€ 190
94 / 249
Handtassen
€ 290
95 / 249
Handtassen
€ 175
96 / 249
Handtassen
€ 199
97 / 249
Handtassen
€ 240
98 / 249
Handtassen
€ 175
99 / 249
Handtassen
€ 285
100 / 249
Handtassen
€ 285
101 / 249
Handtassen
€ 268
102 / 249
Handtassen
€ 295
103 / 249
Handtassen
€ 238
104 / 249
Handtassen
€ 295
105 / 249
Handtassen
€ 290
106 / 249
Handtassen
€ 268
107 / 249
Handtassen
€ 198
108 / 249
Handtassen
€ 325
109 / 249
Handtassen
€ 298
110 / 249
Handtassen
€ 325
111 / 249
Handtassen
€ 309
112 / 249
Handtassen
€ 350
113 / 249
Handtassen
€ 370
114 / 249
Handtassen
€ 249
115 / 249
Handtassen
€ 299
116 / 249
Handtassen
€ 278
117 / 249
Handtassen
€ 134
118 / 249
Handtassen
€ 112
119 / 249
Handtassen
€ 309
120 / 249
Handtassen
€ 335 outlet€ 168
121 / 249
Handtassen
€ 257
122 / 249
Handtassen
€ 199 outlet €99
123 / 249
Handtassen
€ 428 cognac
124 / 249
Handtassen
€ 350
125 / 249
Handtassen
€ 285
126 / 249
Handtassen
€ 329 outlet € 164
127 / 249
Handtassen
€ 136 outlet € 95
128 / 249
Handtassen
€ 179
129 / 249
Handtassen
€ 199 nu 159
130 / 249
Handtassen
€ 275 nu € 159
131 / 249
Handtassen
€ 199
132 / 249
Handtassen
€ 179
133 / 249
Handtassen
€ 229
134 / 249
Handtassen
€ 165
135 / 249
Handtassen
€ 199
136 / 249
Handtassen
€ 198
137 / 249
Handtassen
€ 225
138 / 249
Handtassen
€ 195
139 / 249
Handtassen
€ 270
140 / 249
Handtassen
€ 119
141 / 249
Handtassen
€ 299 outlet €150
142 / 249
Handtassen
€ 199 outlet € 99
143 / 249
Handtassen
€ 199
144 / 249
Handtassen
€ 310 outlet €217
145 / 249
Handtassen
€ 310 outlet € 217
146 / 249
Handtassen
€ 359 outlet €251
147 / 249
Handtassen
€ 399. €329
148 / 249
Handtassen
€ 259. €195
149 / 249
Handtassen
€ 348
150 / 249
Handtassen
€ 413
151 / 249
Handtassen
€ 255
152 / 249
Handtassen
€ 215
153 / 249
Handtassen
€ 370. - €325
154 / 249
Handtassen
€ 285
155 / 249
Handtassen
€ 320
156 / 249
Handtassen
€ 320. - €398
157 / 249
Handtassen
€ 325. €395
158 / 249
Handtassen
€ 238
159 / 249
Handtassen
€ 310
160 / 249
Handtassen
€ 199. - €268
161 / 249
Handtassen
€ 278
162 / 249
Handtassen
€ 279 outlet€ 189
163 / 249
Handtassen
€ 379 outlet € 265 dbruin
164 / 249
Handtassen
€ 175
165 / 249
Handtassen
€ 275 outlet € 192
166 / 249
Handtassen
€ 335 outlet €234
167 / 249
Handtassen
€ 210
168 / 249
Handtassen
€ 420
169 / 249
Handtassen
€ 285
170 / 249
Handtassen
€ 249
171 / 249
Handtassen
€ 210 outlet € 147
172 / 249
Handtassen
€ 310
173 / 249
Handtassen
€ 310
174 / 249
Handtassen
€ 325
175 / 249
Handtassen
€ 254
176 / 249
Handtassen
€ 165
177 / 249
Handtassen
€ 299
178 / 249
Handtassen
€ 199
179 / 249
Handtassen
€ 85
180 / 249
Handtassen
€ 298
181 / 249
Handtassen
€ 299
182 / 249
Handtassen
€ 329
183 / 249
Handtassen
€ 179 blauw
184 / 249
Handtassen
€ 259
185 / 249
Handtassen
€ 348. € 267
186 / 249
Handtassen
€ 299
187 / 249
Handtassen
€ 231. Oulet €161 €310 outlet € 217
188 / 249
Handtassen
€ 329
189 / 249
Handtassen
€ 329
190 / 249
Handtassen
€ 370
191 / 249
Handtassen
€ €99 outlet
192 / 249
Handtassen
€ 175
193 / 249
Handtassen
€ 85
194 / 249
Handtassen
€ 260
195 / 249
Handtassen
€ 85
196 / 249
Handtassen
€ 225
197 / 249
Handtassen
€ 180
198 / 249
Handtassen
€ 180
199 / 249
Handtassen
€ 340
200 / 249
Handtassen
€ 170
201 / 249
Handtassen
€ 170
202 / 249
Handtassen
€ 325
203 / 249
Handtassen
€ 198
204 / 249
Handtassen
€ 175
205 / 249
Handtassen
€ 175
206 / 249
Handtassen
€ 175
207 / 249
Handtassen
€ 290
208 / 249
Handtassen
€ 175
209 / 249
Handtassen
€ 170
210 / 249
Handtassen
€ 170
211 / 249
Handtassen
€ 235 oulet €164
212 / 249
Handtassen
€ 235
213 / 249
Handtassen
€ 299
214 / 249
Handtassen
€ 299
215 / 249
Handtassen
€ 120
216 / 249
Handtassen
€ 175
217 / 249
Handtassen
€ 195
218 / 249
Handtassen
€ 165
219 / 249
Handtassen
€ 165
220 / 249
Handtassen
€ 165
221 / 249
Handtassen
€ 310
222 / 249
Handtassen
€ 255
223 / 249
Handtassen
€ 245
224 / 249
Handtassen
€ 255
225 / 249
Handtassen
€ 295
226 / 249
Handtassen
€ 235
227 / 249
Handtassen
€ 78
228 / 249
Handtassen
€ 205 outlet €99
229 / 249
Handtassen
€ 99 Outlet
230 / 249
Handtassen
€ 295 outlet € 199
231 / 249
Handtassen
€ 210
232 / 249
Handtassen
€ 295
233 / 249
Handtassen
€ 116 Outlet reversible
234 / 249
Handtassen
€ 231
235 / 249
Handtassen
€ 359 outlet € 251
236 / 249
Handtassen
€ 298
237 / 249
Handtassen
€ 257
238 / 249
Handtassen
€ 199 Oulet Coccinelle
239 / 249
Handtassen
€ 165
240 / 249
Handtassen
€ 230
241 / 249
Handtassen
€ 98
242 / 249
Handtassen
€ 140
243 / 249
Handtassen
€ 199
244 / 249
Handtassen
€ 210
245 / 249
Handtassen
€ 270
246 / 249
Handtassen
€ 148
247 / 249
Handtassen
€ 549. Groot
248 / 249
Handtassen
€ 240
249 / 249
Handtassen