Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 165
Handtassen
€ 255
2 / 165
Handtassen
€ 335
3 / 165
Handtassen
€ 270
4 / 165
Handtassen
€ 255. €230
5 / 165
Handtassen
€ 325
6 / 165
Handtassen
€ 220
7 / 165
Handtassen
€ 270
8 / 165
Handtassen
€ 270
9 / 165
Handtassen
€ 98
10 / 165
Handtassen
€ 186 , € 199, €220
11 / 165
Handtassen
€ 270
12 / 165
Handtassen
€ 335
13 / 165
Handtassen
€ 295
14 / 165
Handtassen
15 / 165
Handtassen
€ 298
16 / 165
Handtassen
€ 270
17 / 165
Handtassen
€ 199
18 / 165
Handtassen
€ 255
19 / 165
Handtassen
€ 299
20 / 165
Handtassen
€ 298
21 / 165
Handtassen
€ 199
22 / 165
Handtassen
€ 199 shopper, 110€ slipper, 99€ riem
23 / 165
Handtassen
€ 549
24 / 165
Handtassen
€ 360
25 / 165
Handtassen
€ 399
26 / 165
Handtassen
€ 285
27 / 165
Handtassen
€ 348. €283
28 / 165
Handtassen
€ 395
29 / 165
Handtassen
€ 499
30 / 165
Handtassen
€ 350
31 / 165
Handtassen
€ 215
32 / 165
Handtassen
€ 240
33 / 165
Handtassen
€ 240
34 / 165
Handtassen
€ 220
35 / 165
Handtassen
€ 325
36 / 165
Handtassen
€ 295
37 / 165
Handtassen
€ 265
38 / 165
Handtassen
€ 549
39 / 165
Handtassen
€ 210
40 / 165
Handtassen
€ 199
41 / 165
Handtassen
€ 350
42 / 165
Handtassen
€ 268
43 / 165
Handtassen
€ 265
44 / 165
Handtassen
€ 298
45 / 165
Handtassen
€ 280
46 / 165
Handtassen
€ 330
47 / 165
Handtassen
€ 330. €280
48 / 165
Handtassen
€ 154
49 / 165
Handtassen
€ 178. - €220
50 / 165
Handtassen
€ 240
51 / 165
Handtassen
€ 228
52 / 165
Handtassen
€ 248
53 / 165
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
54 / 165
Handtassen
55 / 165
Handtassen
€ 248 - laarsjes € 145
56 / 165
Handtassen
€ 395 € 240
57 / 165
Handtassen
€ 249. €299. €289
58 / 165
Handtassen
€ 145
59 / 165
Handtassen
€ 279
60 / 165
Handtassen
€ 245
61 / 165
Handtassen
€ 245
62 / 165
Handtassen
€ 245
63 / 165
Handtassen
€ 245
64 / 165
Handtassen
€ 195
65 / 165
Handtassen
€ 195
66 / 165
Handtassen
€ 399 outlet € 199
67 / 165
Handtassen
€ 270
68 / 165
Handtassen
€ 490 €395
69 / 165
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
70 / 165
Handtassen
€ 499
71 / 165
Handtassen
€ 490 €98
72 / 165
Handtassen
€ 199 €178
73 / 165
Handtassen
€ 154
74 / 165
Handtassen
€ 280 €370 €298
75 / 165
Handtassen
€ 375
76 / 165
Handtassen
€ 278
77 / 165
Handtassen
€ 135
78 / 165
Handtassen
€ 220
79 / 165
Handtassen
€ 295
80 / 165
Handtassen
€ 430. - 350
81 / 165
Handtassen
€ 329 €179 €119
82 / 165
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
83 / 165
Handtassen
€ 279
84 / 165
Handtassen
€ 235 ook in d bruin
85 / 165
Handtassen
€ 265 €165
86 / 165
Handtassen
€ 299 €210
87 / 165
Handtassen
€ 175
88 / 165
Handtassen
€ 259
89 / 165
Handtassen
€ 249 €299 € 289
90 / 165
Handtassen
€ 240
91 / 165
Handtassen
€ 279
92 / 165
Handtassen
€ 499
93 / 165
Handtassen
€ 178 €220
94 / 165
Handtassen
€ 273
95 / 165
Handtassen
96 / 165
Handtassen
€ 195 € 275
97 / 165
Handtassen
€ 228 € 275
98 / 165
Handtassen
€ 380 €350
99 / 165
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
100 / 165
Handtassen
€ 295 €85
101 / 165
Handtassen
€ 250. € 260
102 / 165
Handtassen
€ 148
103 / 165
Handtassen
€ 240
104 / 165
Handtassen
€ 294 zwart en bruin
105 / 165
Handtassen
€ 228
106 / 165
Handtassen
€ 248
107 / 165
Handtassen
€ 195, handtas coccinelle €430
108 / 165
Handtassen
€ 297
109 / 165
Handtassen
€ 430
110 / 165
Handtassen
€ 430
111 / 165
Handtassen
€ 395
112 / 165
Handtassen
€ 240
113 / 165
Handtassen
€ 430
114 / 165
Handtassen
€ 210
115 / 165
Handtassen
€ 456 zwart
116 / 165
Handtassen
€ 248
117 / 165
Handtassen
€ 265
118 / 165
Handtassen
€ 375
119 / 165
Handtassen
€ 168
120 / 165
Handtassen
€ 229 in zwart
121 / 165
Handtassen
€ 130 ook in kaki
122 / 165
Handtassen
€ 185
123 / 165
Handtassen
€ 295
124 / 165
Handtassen
€ 270
125 / 165
Handtassen
€ 229
126 / 165
Handtassen
€ 320.- 213.-
127 / 165
Handtassen
€ 348
128 / 165
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
129 / 165
Handtassen
€ 249 Abro
130 / 165
Handtassen
€ 399. Abro
131 / 165
Handtassen
€ 295 Coccinelle
132 / 165
Handtassen
€ 199.- 40.-
133 / 165
Handtassen
€ 215
134 / 165
Handtassen
€ 213
135 / 165
Handtassen
€ 370 Coccinelle
136 / 165
Handtassen
€ 195.- 40.-
137 / 165
Handtassen
€ 215.- 265.-
138 / 165
Handtassen
€ 230.- 185.-
139 / 165
Handtassen
€ 298. Coccinelle
140 / 165
Handtassen
€ 395. Coccinelle
141 / 165
Handtassen
€ 205 blauw
142 / 165
Handtassen
€ 325. Coccinelle
143 / 165
Handtassen
€ 270 Coccinelle
144 / 165
Handtassen
€ 430. Coccinelle
145 / 165
Handtassen
€ 299. - 99
146 / 165
Handtassen
€ 380. Coccinelle
147 / 165
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
148 / 165
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
149 / 165
Handtassen
€ 490. Coccinelle
150 / 165
Handtassen
€ 215
151 / 165
Handtassen
€ 220
152 / 165
Handtassen
€ 350 Coccinelle
153 / 165
Handtassen
€ 370 / €185. Outlet / Coccinelle
154 / 165
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
155 / 165
Handtassen
€ 198
156 / 165
Handtassen
€ 118
157 / 165
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
158 / 165
Handtassen
€ 439 / € 215. Outlet/ Coccinelle
159 / 165
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
160 / 165
Handtassen
€ €179 Abro in roze
161 / 165
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
162 / 165
Handtassen
€ €410/€205. Outlet/ Coccinelle
163 / 165
Handtassen
164 / 165
Handtassen
165 / 165
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac
1 / 165
Handtassen
€ 255
2 / 165
Handtassen
€ 335
3 / 165
Handtassen
€ 270
4 / 165
Handtassen
€ 255. €230
5 / 165
Handtassen
€ 325
6 / 165
Handtassen
€ 220
7 / 165
Handtassen
€ 270
8 / 165
Handtassen
€ 270
9 / 165
Handtassen
€ 98
10 / 165
Handtassen
€ 186 , € 199, €220
11 / 165
Handtassen
€ 270
12 / 165
Handtassen
€ 335
13 / 165
Handtassen
€ 295
14 / 165
Handtassen
15 / 165
Handtassen
€ 298
16 / 165
Handtassen
€ 270
17 / 165
Handtassen
€ 199
18 / 165
Handtassen
€ 255
19 / 165
Handtassen
€ 299
20 / 165
Handtassen
€ 298
21 / 165
Handtassen
€ 199
22 / 165
Handtassen
€ 199 shopper, 110€ slipper, 99€ riem
23 / 165
Handtassen
€ 549
24 / 165
Handtassen
€ 360
25 / 165
Handtassen
€ 399
26 / 165
Handtassen
€ 285
27 / 165
Handtassen
€ 348. €283
28 / 165
Handtassen
€ 395
29 / 165
Handtassen
€ 499
30 / 165
Handtassen
€ 350
31 / 165
Handtassen
€ 215
32 / 165
Handtassen
€ 240
33 / 165
Handtassen
€ 240
34 / 165
Handtassen
€ 220
35 / 165
Handtassen
€ 325
36 / 165
Handtassen
€ 295
37 / 165
Handtassen
€ 265
38 / 165
Handtassen
€ 549
39 / 165
Handtassen
€ 210
40 / 165
Handtassen
€ 199
41 / 165
Handtassen
€ 350
42 / 165
Handtassen
€ 268
43 / 165
Handtassen
€ 265
44 / 165
Handtassen
€ 298
45 / 165
Handtassen
€ 280
46 / 165
Handtassen
€ 330
47 / 165
Handtassen
€ 330. €280
48 / 165
Handtassen
€ 154
49 / 165
Handtassen
€ 178. - €220
50 / 165
Handtassen
€ 240
51 / 165
Handtassen
€ 228
52 / 165
Handtassen
€ 248
53 / 165
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
54 / 165
Handtassen
55 / 165
Handtassen
€ 248 - laarsjes € 145
56 / 165
Handtassen
€ 395 € 240
57 / 165
Handtassen
€ 249. €299. €289
58 / 165
Handtassen
€ 145
59 / 165
Handtassen
€ 279
60 / 165
Handtassen
€ 245
61 / 165
Handtassen
€ 245
62 / 165
Handtassen
€ 245
63 / 165
Handtassen
€ 245
64 / 165
Handtassen
€ 195
65 / 165
Handtassen
€ 195
66 / 165
Handtassen
€ 399 outlet € 199
67 / 165
Handtassen
€ 270
68 / 165
Handtassen
€ 490 €395
69 / 165
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
70 / 165
Handtassen
€ 499
71 / 165
Handtassen
€ 490 €98
72 / 165
Handtassen
€ 199 €178
73 / 165
Handtassen
€ 154
74 / 165
Handtassen
€ 280 €370 €298
75 / 165
Handtassen
€ 375
76 / 165
Handtassen
€ 278
77 / 165
Handtassen
€ 135
78 / 165
Handtassen
€ 220
79 / 165
Handtassen
€ 295
80 / 165
Handtassen
€ 430. - 350
81 / 165
Handtassen
€ 329 €179 €119
82 / 165
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
83 / 165
Handtassen
€ 279
84 / 165
Handtassen
€ 235 ook in d bruin
85 / 165
Handtassen
€ 265 €165
86 / 165
Handtassen
€ 299 €210
87 / 165
Handtassen
€ 175
88 / 165
Handtassen
€ 259
89 / 165
Handtassen
€ 249 €299 € 289
90 / 165
Handtassen
€ 240
91 / 165
Handtassen
€ 279
92 / 165
Handtassen
€ 499
93 / 165
Handtassen
€ 178 €220
94 / 165
Handtassen
€ 273
95 / 165
Handtassen
96 / 165
Handtassen
€ 195 € 275
97 / 165
Handtassen
€ 228 € 275
98 / 165
Handtassen
€ 380 €350
99 / 165
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
100 / 165
Handtassen
€ 295 €85
101 / 165
Handtassen
€ 250. € 260
102 / 165
Handtassen
€ 148
103 / 165
Handtassen
€ 240
104 / 165
Handtassen
€ 294 zwart en bruin
105 / 165
Handtassen
€ 228
106 / 165
Handtassen
€ 248
107 / 165
Handtassen
€ 195, handtas coccinelle €430
108 / 165
Handtassen
€ 297
109 / 165
Handtassen
€ 430
110 / 165
Handtassen
€ 430
111 / 165
Handtassen
€ 395
112 / 165
Handtassen
€ 240
113 / 165
Handtassen
€ 430
114 / 165
Handtassen
€ 210
115 / 165
Handtassen
€ 456 zwart
116 / 165
Handtassen
€ 248
117 / 165
Handtassen
€ 265
118 / 165
Handtassen
€ 375
119 / 165
Handtassen
€ 168
120 / 165
Handtassen
€ 229 in zwart
121 / 165
Handtassen
€ 130 ook in kaki
122 / 165
Handtassen
€ 185
123 / 165
Handtassen
€ 295
124 / 165
Handtassen
€ 270
125 / 165
Handtassen
€ 229
126 / 165
Handtassen
€ 320.- 213.-
127 / 165
Handtassen
€ 348
128 / 165
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
129 / 165
Handtassen
€ 249 Abro
130 / 165
Handtassen
€ 399. Abro
131 / 165
Handtassen
€ 295 Coccinelle
132 / 165
Handtassen
€ 199.- 40.-
133 / 165
Handtassen
€ 215
134 / 165
Handtassen
€ 213
135 / 165
Handtassen
€ 370 Coccinelle
136 / 165
Handtassen
€ 195.- 40.-
137 / 165
Handtassen
€ 215.- 265.-
138 / 165
Handtassen
€ 230.- 185.-
139 / 165
Handtassen
€ 298. Coccinelle
140 / 165
Handtassen
€ 395. Coccinelle
141 / 165
Handtassen
€ 205 blauw
142 / 165
Handtassen
€ 325. Coccinelle
143 / 165
Handtassen
€ 270 Coccinelle
144 / 165
Handtassen
€ 430. Coccinelle
145 / 165
Handtassen
€ 299. - 99
146 / 165
Handtassen
€ 380. Coccinelle
147 / 165
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
148 / 165
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
149 / 165
Handtassen
€ 490. Coccinelle
150 / 165
Handtassen
€ 215
151 / 165
Handtassen
€ 220
152 / 165
Handtassen
€ 350 Coccinelle
153 / 165
Handtassen
€ 370 / €185. Outlet / Coccinelle
154 / 165
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
155 / 165
Handtassen
€ 198
156 / 165
Handtassen
€ 118
157 / 165
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
158 / 165
Handtassen
€ 439 / € 215. Outlet/ Coccinelle
159 / 165
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
160 / 165
Handtassen
€ €179 Abro in roze
161 / 165
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
162 / 165
Handtassen
€ €410/€205. Outlet/ Coccinelle
163 / 165
Handtassen
164 / 165
Handtassen
165 / 165
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac