Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 189
Handtassen
€ 245
2 / 189
Handtassen
€ 230
3 / 189
Handtassen
€ 179
4 / 189
Handtassen
€ 359
5 / 189
Handtassen
€ 239
6 / 189
Handtassen
€ 95
7 / 189
Handtassen
€ 99
8 / 189
Handtassen
€ 149
9 / 189
Handtassen
€ 265
10 / 189
Handtassen
€ 289
11 / 189
Handtassen
€ 220
12 / 189
Handtassen
€ 299
13 / 189
Handtassen
€ 285
14 / 189
Handtassen
€ 395
15 / 189
Handtassen
€ 185
16 / 189
Handtassen
€ 208
17 / 189
Handtassen
€ 425
18 / 189
Handtassen
€ 259
19 / 189
Handtassen
€ 245
20 / 189
Handtassen
€ 185
21 / 189
Handtassen
€ 349
22 / 189
Handtassen
€ 195
23 / 189
Handtassen
€ 239
24 / 189
Handtassen
€ 250
25 / 189
Handtassen
€ 205
26 / 189
Handtassen
€ 310
27 / 189
Handtassen
€ 208
28 / 189
Handtassen
€ 425
29 / 189
Handtassen
€ 265
30 / 189
Handtassen
€ 265
31 / 189
Handtassen
€ 205. €230
32 / 189
Handtassen
€ 275
33 / 189
Handtassen
€ 345
34 / 189
Handtassen
€ 270
35 / 189
Handtassen
€ 165
36 / 189
Handtassen
€ 255
37 / 189
Handtassen
€ 298
38 / 189
Handtassen
39 / 189
Handtassen
€ 230
40 / 189
Handtassen
€ 265
41 / 189
Handtassen
€ 230. € 90
42 / 189
Handtassen
€ 255
43 / 189
Handtassen
€ 270
44 / 189
Handtassen
€ 255. €230
45 / 189
Handtassen
€ 325
46 / 189
Handtassen
€ 220
47 / 189
Handtassen
€ 270
48 / 189
Handtassen
€ 270
49 / 189
Handtassen
€ 98
50 / 189
Handtassen
€ 270
51 / 189
Handtassen
€ 335
52 / 189
Handtassen
€ 295
53 / 189
Handtassen
€ 90. €295. €279
54 / 189
Handtassen
€ 298
55 / 189
Handtassen
€ 270
56 / 189
Handtassen
€ 199
57 / 189
Handtassen
€ 255
58 / 189
Handtassen
€ 299
59 / 189
Handtassen
€ 199
60 / 189
Handtassen
€ 199 shopper, 110€ slipper, 99€ riem
61 / 189
Handtassen
€ 549
62 / 189
Handtassen
€ 360
63 / 189
Handtassen
€ 399
64 / 189
Handtassen
€ 285
65 / 189
Handtassen
€ 348. €283
66 / 189
Handtassen
€ 395
67 / 189
Handtassen
€ 499
68 / 189
Handtassen
€ 350
69 / 189
Handtassen
€ 215
70 / 189
Handtassen
€ 240
71 / 189
Handtassen
€ 240
72 / 189
Handtassen
€ 220 nu outlet €110
73 / 189
Handtassen
€ 325
74 / 189
Handtassen
€ 295
75 / 189
Handtassen
€ 265
76 / 189
Handtassen
€ 549
77 / 189
Handtassen
€ 210
78 / 189
Handtassen
€ 350
79 / 189
Handtassen
€ 268
80 / 189
Handtassen
€ 265
81 / 189
Handtassen
€ 298
82 / 189
Handtassen
€ 280
83 / 189
Handtassen
€ 330
84 / 189
Handtassen
€ 154
85 / 189
Handtassen
€ 178. - €220
86 / 189
Handtassen
€ 240
87 / 189
Handtassen
€ 228
88 / 189
Handtassen
€ 330. €280
89 / 189
Handtassen
€ 248
90 / 189
Handtassen
91 / 189
Handtassen
€ 395 € 240
92 / 189
Handtassen
€ 249. €299. €289
93 / 189
Handtassen
€ 145
94 / 189
Handtassen
€ 279
95 / 189
Handtassen
€ 245
96 / 189
Handtassen
€ 245
97 / 189
Handtassen
€ 245
98 / 189
Handtassen
€ 245
99 / 189
Handtassen
€ 195
100 / 189
Handtassen
€ 195
101 / 189
Handtassen
€ 399 outlet € 199
102 / 189
Handtassen
€ 270
103 / 189
Handtassen
€ 490 €395
104 / 189
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
105 / 189
Handtassen
€ 499
106 / 189
Handtassen
€ 375
107 / 189
Handtassen
€ 490 €98
108 / 189
Handtassen
€ 154
109 / 189
Handtassen
€ 280 €370 €298
110 / 189
Handtassen
€ 278
111 / 189
Handtassen
€ 135
112 / 189
Handtassen
€ 220
113 / 189
Handtassen
€ 295
114 / 189
Handtassen
€ 430. - 350
115 / 189
Handtassen
€ 329 €179 €119
116 / 189
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
117 / 189
Handtassen
€ 279
118 / 189
Handtassen
€ 265 €165
119 / 189
Handtassen
€ 299 €210
120 / 189
Handtassen
€ 175
121 / 189
Handtassen
€ 259
122 / 189
Handtassen
€ 249 €299 € 289
123 / 189
Handtassen
€ 240
124 / 189
Handtassen
€ 279
125 / 189
Handtassen
€ 499
126 / 189
Handtassen
€ 178 €220
127 / 189
Handtassen
€ 273
128 / 189
Handtassen
129 / 189
Handtassen
€ 195 € 275
130 / 189
Handtassen
€ 228 € 275
131 / 189
Handtassen
€ 380 €350
132 / 189
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
133 / 189
Handtassen
€ 295 €85
134 / 189
Handtassen
€ 148
135 / 189
Handtassen
€ 240
136 / 189
Handtassen
€ 294 zwart en bruin
137 / 189
Handtassen
€ 228
138 / 189
Handtassen
€ 248
139 / 189
Handtassen
€ 297
140 / 189
Handtassen
€ 430
141 / 189
Handtassen
€ 395
142 / 189
Handtassen
€ 240
143 / 189
Handtassen
€ 430
144 / 189
Handtassen
€ 430
145 / 189
Handtassen
€ 210
146 / 189
Handtassen
€ 456 zwart
147 / 189
Handtassen
€ 248
148 / 189
Handtassen
€ 265
149 / 189
Handtassen
€ 375
150 / 189
Handtassen
€ 168
151 / 189
Handtassen
€ 229 in zwart
152 / 189
Handtassen
€ 130
153 / 189
Handtassen
€ 295
154 / 189
Handtassen
€ 270
155 / 189
Handtassen
€ 229
156 / 189
Handtassen
€ 348
157 / 189
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
158 / 189
Handtassen
€ 249 Abro
159 / 189
Handtassen
€ 399. Abro
160 / 189
Handtassen
€ 295 Coccinelle
161 / 189
Handtassen
€ 199.- 40.-
162 / 189
Handtassen
€ 370 Coccinelle
163 / 189
Handtassen
€ 195.- 40.-
164 / 189
Handtassen
€ 215.- 265.-
165 / 189
Handtassen
€ 230.- 185.-
166 / 189
Handtassen
€ 298. Coccinelle
167 / 189
Handtassen
€ 395. Coccinelle
168 / 189
Handtassen
€ 205 blauw
169 / 189
Handtassen
€ 325. Coccinelle
170 / 189
Handtassen
€ 270 Coccinelle
171 / 189
Handtassen
€ 430. Coccinelle
172 / 189
Handtassen
€ 299. - 99
173 / 189
Handtassen
€ 380. Coccinelle
174 / 189
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
175 / 189
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
176 / 189
Handtassen
€ 490. Coccinelle
177 / 189
Handtassen
€ 215
178 / 189
Handtassen
€ 220
179 / 189
Handtassen
€ 350 Coccinelle
180 / 189
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
181 / 189
Handtassen
€ 198
182 / 189
Handtassen
€ 118
183 / 189
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
184 / 189
Handtassen
€ €179 Abro in roze
185 / 189
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
186 / 189
Handtassen
€ €410/€205. Outlet/ Coccinelle
187 / 189
Handtassen
188 / 189
Handtassen
189 / 189
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac
1 / 189
Handtassen
€ 245
2 / 189
Handtassen
€ 230
3 / 189
Handtassen
€ 179
4 / 189
Handtassen
€ 359
5 / 189
Handtassen
€ 239
6 / 189
Handtassen
€ 95
7 / 189
Handtassen
€ 99
8 / 189
Handtassen
€ 149
9 / 189
Handtassen
€ 265
10 / 189
Handtassen
€ 289
11 / 189
Handtassen
€ 220
12 / 189
Handtassen
€ 299
13 / 189
Handtassen
€ 285
14 / 189
Handtassen
€ 395
15 / 189
Handtassen
€ 185
16 / 189
Handtassen
€ 208
17 / 189
Handtassen
€ 425
18 / 189
Handtassen
€ 259
19 / 189
Handtassen
€ 245
20 / 189
Handtassen
€ 185
21 / 189
Handtassen
€ 349
22 / 189
Handtassen
€ 195
23 / 189
Handtassen
€ 239
24 / 189
Handtassen
€ 250
25 / 189
Handtassen
€ 205
26 / 189
Handtassen
€ 310
27 / 189
Handtassen
€ 208
28 / 189
Handtassen
€ 425
29 / 189
Handtassen
€ 265
30 / 189
Handtassen
€ 265
31 / 189
Handtassen
€ 205. €230
32 / 189
Handtassen
€ 275
33 / 189
Handtassen
€ 345
34 / 189
Handtassen
€ 270
35 / 189
Handtassen
€ 165
36 / 189
Handtassen
€ 255
37 / 189
Handtassen
€ 298
38 / 189
Handtassen
39 / 189
Handtassen
€ 230
40 / 189
Handtassen
€ 265
41 / 189
Handtassen
€ 230. € 90
42 / 189
Handtassen
€ 255
43 / 189
Handtassen
€ 270
44 / 189
Handtassen
€ 255. €230
45 / 189
Handtassen
€ 325
46 / 189
Handtassen
€ 220
47 / 189
Handtassen
€ 270
48 / 189
Handtassen
€ 270
49 / 189
Handtassen
€ 98
50 / 189
Handtassen
€ 270
51 / 189
Handtassen
€ 335
52 / 189
Handtassen
€ 295
53 / 189
Handtassen
€ 90. €295. €279
54 / 189
Handtassen
€ 298
55 / 189
Handtassen
€ 270
56 / 189
Handtassen
€ 199
57 / 189
Handtassen
€ 255
58 / 189
Handtassen
€ 299
59 / 189
Handtassen
€ 199
60 / 189
Handtassen
€ 199 shopper, 110€ slipper, 99€ riem
61 / 189
Handtassen
€ 549
62 / 189
Handtassen
€ 360
63 / 189
Handtassen
€ 399
64 / 189
Handtassen
€ 285
65 / 189
Handtassen
€ 348. €283
66 / 189
Handtassen
€ 395
67 / 189
Handtassen
€ 499
68 / 189
Handtassen
€ 350
69 / 189
Handtassen
€ 215
70 / 189
Handtassen
€ 240
71 / 189
Handtassen
€ 240
72 / 189
Handtassen
€ 220 nu outlet €110
73 / 189
Handtassen
€ 325
74 / 189
Handtassen
€ 295
75 / 189
Handtassen
€ 265
76 / 189
Handtassen
€ 549
77 / 189
Handtassen
€ 210
78 / 189
Handtassen
€ 350
79 / 189
Handtassen
€ 268
80 / 189
Handtassen
€ 265
81 / 189
Handtassen
€ 298
82 / 189
Handtassen
€ 280
83 / 189
Handtassen
€ 330
84 / 189
Handtassen
€ 154
85 / 189
Handtassen
€ 178. - €220
86 / 189
Handtassen
€ 240
87 / 189
Handtassen
€ 228
88 / 189
Handtassen
€ 330. €280
89 / 189
Handtassen
€ 248
90 / 189
Handtassen
91 / 189
Handtassen
€ 395 € 240
92 / 189
Handtassen
€ 249. €299. €289
93 / 189
Handtassen
€ 145
94 / 189
Handtassen
€ 279
95 / 189
Handtassen
€ 245
96 / 189
Handtassen
€ 245
97 / 189
Handtassen
€ 245
98 / 189
Handtassen
€ 245
99 / 189
Handtassen
€ 195
100 / 189
Handtassen
€ 195
101 / 189
Handtassen
€ 399 outlet € 199
102 / 189
Handtassen
€ 270
103 / 189
Handtassen
€ 490 €395
104 / 189
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
105 / 189
Handtassen
€ 499
106 / 189
Handtassen
€ 375
107 / 189
Handtassen
€ 490 €98
108 / 189
Handtassen
€ 154
109 / 189
Handtassen
€ 280 €370 €298
110 / 189
Handtassen
€ 278
111 / 189
Handtassen
€ 135
112 / 189
Handtassen
€ 220
113 / 189
Handtassen
€ 295
114 / 189
Handtassen
€ 430. - 350
115 / 189
Handtassen
€ 329 €179 €119
116 / 189
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
117 / 189
Handtassen
€ 279
118 / 189
Handtassen
€ 265 €165
119 / 189
Handtassen
€ 299 €210
120 / 189
Handtassen
€ 175
121 / 189
Handtassen
€ 259
122 / 189
Handtassen
€ 249 €299 € 289
123 / 189
Handtassen
€ 240
124 / 189
Handtassen
€ 279
125 / 189
Handtassen
€ 499
126 / 189
Handtassen
€ 178 €220
127 / 189
Handtassen
€ 273
128 / 189
Handtassen
129 / 189
Handtassen
€ 195 € 275
130 / 189
Handtassen
€ 228 € 275
131 / 189
Handtassen
€ 380 €350
132 / 189
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
133 / 189
Handtassen
€ 295 €85
134 / 189
Handtassen
€ 148
135 / 189
Handtassen
€ 240
136 / 189
Handtassen
€ 294 zwart en bruin
137 / 189
Handtassen
€ 228
138 / 189
Handtassen
€ 248
139 / 189
Handtassen
€ 297
140 / 189
Handtassen
€ 430
141 / 189
Handtassen
€ 395
142 / 189
Handtassen
€ 240
143 / 189
Handtassen
€ 430
144 / 189
Handtassen
€ 430
145 / 189
Handtassen
€ 210
146 / 189
Handtassen
€ 456 zwart
147 / 189
Handtassen
€ 248
148 / 189
Handtassen
€ 265
149 / 189
Handtassen
€ 375
150 / 189
Handtassen
€ 168
151 / 189
Handtassen
€ 229 in zwart
152 / 189
Handtassen
€ 130
153 / 189
Handtassen
€ 295
154 / 189
Handtassen
€ 270
155 / 189
Handtassen
€ 229
156 / 189
Handtassen
€ 348
157 / 189
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
158 / 189
Handtassen
€ 249 Abro
159 / 189
Handtassen
€ 399. Abro
160 / 189
Handtassen
€ 295 Coccinelle
161 / 189
Handtassen
€ 199.- 40.-
162 / 189
Handtassen
€ 370 Coccinelle
163 / 189
Handtassen
€ 195.- 40.-
164 / 189
Handtassen
€ 215.- 265.-
165 / 189
Handtassen
€ 230.- 185.-
166 / 189
Handtassen
€ 298. Coccinelle
167 / 189
Handtassen
€ 395. Coccinelle
168 / 189
Handtassen
€ 205 blauw
169 / 189
Handtassen
€ 325. Coccinelle
170 / 189
Handtassen
€ 270 Coccinelle
171 / 189
Handtassen
€ 430. Coccinelle
172 / 189
Handtassen
€ 299. - 99
173 / 189
Handtassen
€ 380. Coccinelle
174 / 189
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
175 / 189
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
176 / 189
Handtassen
€ 490. Coccinelle
177 / 189
Handtassen
€ 215
178 / 189
Handtassen
€ 220
179 / 189
Handtassen
€ 350 Coccinelle
180 / 189
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
181 / 189
Handtassen
€ 198
182 / 189
Handtassen
€ 118
183 / 189
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
184 / 189
Handtassen
€ €179 Abro in roze
185 / 189
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
186 / 189
Handtassen
€ €410/€205. Outlet/ Coccinelle
187 / 189
Handtassen
188 / 189
Handtassen
189 / 189
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac