Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 125
Handtassen
€ 499
2 / 125
Handtassen
€ 269. €299. €299
3 / 125
Handtassen
€ 349. - € 425
4 / 125
Handtassen
€ 425
5 / 125
Handtassen
€ 425
6 / 125
Handtassen
€ 298
7 / 125
Handtassen
€ 298
8 / 125
Handtassen
€ 168
9 / 125
Handtassen
€ 168
10 / 125
Handtassen
€ 168
11 / 125
Handtassen
€ 168
12 / 125
Handtassen
€ 375 lichtblauw
13 / 125
Handtassen
€ Handtas 549. Hoed €88
14 / 125
Handtassen
€ 159 ook in dblauw & greige
15 / 125
Handtassen
€ 265
16 / 125
Handtassen
€ 229 ook in zwart
17 / 125
Handtassen
€ 248. Ook in nude
18 / 125
Handtassen
€ 275 ook in groen en cognac
19 / 125
Handtassen
€ 119 ook in cognac& wit
20 / 125
Handtassen
€ 323,- cognac
21 / 125
Handtassen
€ 205
22 / 125
Handtassen
€ 205
23 / 125
Handtassen
€ 230
24 / 125
Handtassen
€ 230
25 / 125
Handtassen
€ 213
26 / 125
Handtassen
€ 213.- 159.-
27 / 125
Handtassen
€ 130
28 / 125
Handtassen
€ 130
29 / 125
Handtassen
€ 225
30 / 125
Handtassen
€ 185
31 / 125
Handtassen
€ 185
32 / 125
Handtassen
€ 295
33 / 125
Handtassen
€ 270
34 / 125
Handtassen
€ 265
35 / 125
Handtassen
€ 299
36 / 125
Handtassen
€ 289
37 / 125
Handtassen
€ 622.- 289.-
38 / 125
Handtassen
€ 239. Handtas. €187 sandaal
39 / 125
Handtassen
€ 239.- 145.-
40 / 125
Handtassen
€ 249 handtas. €170 sandaal
41 / 125
Handtassen
€ 229
42 / 125
Handtassen
€ 165.- 325.-
43 / 125
Handtassen
€ 165
44 / 125
Handtassen
€ 275
45 / 125
Handtassen
€ 159.- 399.-
46 / 125
Handtassen
€ 399.- 186.-
47 / 125
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
48 / 125
Handtassen
€ 249 Abro
49 / 125
Handtassen
€ 285 Coccinelle
50 / 125
Handtassen
€ 499. Abro
51 / 125
Handtassen
€ 399. Abro
52 / 125
Handtassen
€ 279. Abro. Espadrille €86
53 / 125
Handtassen
€ 350 Coccinelle
54 / 125
Handtassen
€ 299.- 279.- Abro
55 / 125
Handtassen
€ 255.- 215.-
56 / 125
Handtassen
€ 265. Omkeerbaar
57 / 125
Handtassen
€ 295 Coccinelle
58 / 125
Handtassen
€ 289.- 250.-
59 / 125
Handtassen
€ 165
60 / 125
Handtassen
€ 199.- 40.-
61 / 125
Handtassen
€ 230
62 / 125
Handtassen
€ 350. Coccinelle
63 / 125
Handtassen
€ 215
64 / 125
Handtassen
€ 320.- 213.-
65 / 125
Handtassen
€ 213
66 / 125
Handtassen
€ 348
67 / 125
Handtassen
€ 195.- 40.-
68 / 125
Handtassen
€ 215.- 265.-
69 / 125
Handtassen
€ 230.- 185.-
70 / 125
Handtassen
€ 255.-
71 / 125
Handtassen
€ 395. Coccinelle
72 / 125
Handtassen
€ 229. Abro
73 / 125
Handtassen
€ 370 Coccinelle
74 / 125
Handtassen
€ 300. Coccinelle
75 / 125
Handtassen
€ 298. Coccinelle
76 / 125
Handtassen
€ 395. Coccinelle
77 / 125
Handtassen
€ 259
78 / 125
Handtassen
€ 205
79 / 125
Handtassen
€ 297.- 262.-
80 / 125
Handtassen
€ 430. Coccinelle
81 / 125
Handtassen
€ 325. Coccinelle
82 / 125
Handtassen
€ 380. Coccinelle
83 / 125
Handtassen
€ 430. Coccinelle
84 / 125
Handtassen
€ 270 Coccinelle
85 / 125
Handtassen
€ 420 Coccinelle
86 / 125
Handtassen
€ 222
87 / 125
Handtassen
€ 359 Abro
88 / 125
Handtassen
€ 299. - 99
89 / 125
Handtassen
€ 247
90 / 125
Handtassen
€ 280 Coccinelle
91 / 125
Handtassen
€ 329. Abro
92 / 125
Handtassen
€ 370. Coccinelle
93 / 125
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
94 / 125
Handtassen
€ 245 Outlet / Coccinelle
95 / 125
Handtassen
€ 490. Coccinelle
96 / 125
Handtassen
€ 215
97 / 125
Handtassen
€ 220
98 / 125
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
99 / 125
Handtassen
€ Coccinelle
100 / 125
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
101 / 125
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
102 / 125
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
103 / 125
Handtassen
104 / 125
Handtassen
€ 118
105 / 125
Handtassen
€ 248
106 / 125
Handtassen
€ 265. Outlet / Abro
107 / 125
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
108 / 125
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
109 / 125
Handtassen
€ 329 Abro
110 / 125
Handtassen
€ 140. Outlet/ Abro
111 / 125
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
112 / 125
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
113 / 125
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
114 / 125
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
115 / 125
Handtassen
€ Coccinelle
116 / 125
Handtassen
€ Abro
117 / 125
Handtassen
€ Abro
118 / 125
Handtassen
€ Abro
119 / 125
Handtassen
€ 125. Outlet / Gianni Chiarini
120 / 125
Handtassen
121 / 125
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
122 / 125
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
123 / 125
Handtassen
124 / 125
Handtassen
125 / 125
Handtassen
1 / 125
Handtassen
€ 499
2 / 125
Handtassen
€ 269. €299. €299
3 / 125
Handtassen
€ 349. - € 425
4 / 125
Handtassen
€ 425
5 / 125
Handtassen
€ 425
6 / 125
Handtassen
€ 298
7 / 125
Handtassen
€ 298
8 / 125
Handtassen
€ 168
9 / 125
Handtassen
€ 168
10 / 125
Handtassen
€ 168
11 / 125
Handtassen
€ 168
12 / 125
Handtassen
€ 375 lichtblauw
13 / 125
Handtassen
€ Handtas 549. Hoed €88
14 / 125
Handtassen
€ 159 ook in dblauw & greige
15 / 125
Handtassen
€ 265
16 / 125
Handtassen
€ 229 ook in zwart
17 / 125
Handtassen
€ 248. Ook in nude
18 / 125
Handtassen
€ 275 ook in groen en cognac
19 / 125
Handtassen
€ 119 ook in cognac& wit
20 / 125
Handtassen
€ 323,- cognac
21 / 125
Handtassen
€ 205
22 / 125
Handtassen
€ 205
23 / 125
Handtassen
€ 230
24 / 125
Handtassen
€ 230
25 / 125
Handtassen
€ 213
26 / 125
Handtassen
€ 213.- 159.-
27 / 125
Handtassen
€ 130
28 / 125
Handtassen
€ 130
29 / 125
Handtassen
€ 225
30 / 125
Handtassen
€ 185
31 / 125
Handtassen
€ 185
32 / 125
Handtassen
€ 295
33 / 125
Handtassen
€ 270
34 / 125
Handtassen
€ 265
35 / 125
Handtassen
€ 299
36 / 125
Handtassen
€ 289
37 / 125
Handtassen
€ 622.- 289.-
38 / 125
Handtassen
€ 239. Handtas. €187 sandaal
39 / 125
Handtassen
€ 239.- 145.-
40 / 125
Handtassen
€ 249 handtas. €170 sandaal
41 / 125
Handtassen
€ 229
42 / 125
Handtassen
€ 165.- 325.-
43 / 125
Handtassen
€ 165
44 / 125
Handtassen
€ 275
45 / 125
Handtassen
€ 159.- 399.-
46 / 125
Handtassen
€ 399.- 186.-
47 / 125
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
48 / 125
Handtassen
€ 249 Abro
49 / 125
Handtassen
€ 285 Coccinelle
50 / 125
Handtassen
€ 499. Abro
51 / 125
Handtassen
€ 399. Abro
52 / 125
Handtassen
€ 279. Abro. Espadrille €86
53 / 125
Handtassen
€ 350 Coccinelle
54 / 125
Handtassen
€ 299.- 279.- Abro
55 / 125
Handtassen
€ 255.- 215.-
56 / 125
Handtassen
€ 265. Omkeerbaar
57 / 125
Handtassen
€ 295 Coccinelle
58 / 125
Handtassen
€ 289.- 250.-
59 / 125
Handtassen
€ 165
60 / 125
Handtassen
€ 199.- 40.-
61 / 125
Handtassen
€ 230
62 / 125
Handtassen
€ 350. Coccinelle
63 / 125
Handtassen
€ 215
64 / 125
Handtassen
€ 320.- 213.-
65 / 125
Handtassen
€ 213
66 / 125
Handtassen
€ 348
67 / 125
Handtassen
€ 195.- 40.-
68 / 125
Handtassen
€ 215.- 265.-
69 / 125
Handtassen
€ 230.- 185.-
70 / 125
Handtassen
€ 255.-
71 / 125
Handtassen
€ 395. Coccinelle
72 / 125
Handtassen
€ 229. Abro
73 / 125
Handtassen
€ 370 Coccinelle
74 / 125
Handtassen
€ 300. Coccinelle
75 / 125
Handtassen
€ 298. Coccinelle
76 / 125
Handtassen
€ 395. Coccinelle
77 / 125
Handtassen
€ 259
78 / 125
Handtassen
€ 205
79 / 125
Handtassen
€ 297.- 262.-
80 / 125
Handtassen
€ 430. Coccinelle
81 / 125
Handtassen
€ 325. Coccinelle
82 / 125
Handtassen
€ 380. Coccinelle
83 / 125
Handtassen
€ 430. Coccinelle
84 / 125
Handtassen
€ 270 Coccinelle
85 / 125
Handtassen
€ 420 Coccinelle
86 / 125
Handtassen
€ 222
87 / 125
Handtassen
€ 359 Abro
88 / 125
Handtassen
€ 299. - 99
89 / 125
Handtassen
€ 247
90 / 125
Handtassen
€ 280 Coccinelle
91 / 125
Handtassen
€ 329. Abro
92 / 125
Handtassen
€ 370. Coccinelle
93 / 125
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
94 / 125
Handtassen
€ 245 Outlet / Coccinelle
95 / 125
Handtassen
€ 490. Coccinelle
96 / 125
Handtassen
€ 215
97 / 125
Handtassen
€ 220
98 / 125
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
99 / 125
Handtassen
€ Coccinelle
100 / 125
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
101 / 125
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
102 / 125
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
103 / 125
Handtassen
104 / 125
Handtassen
€ 118
105 / 125
Handtassen
€ 248
106 / 125
Handtassen
€ 265. Outlet / Abro
107 / 125
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
108 / 125
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
109 / 125
Handtassen
€ 329 Abro
110 / 125
Handtassen
€ 140. Outlet/ Abro
111 / 125
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
112 / 125
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
113 / 125
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
114 / 125
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
115 / 125
Handtassen
€ Coccinelle
116 / 125
Handtassen
€ Abro
117 / 125
Handtassen
€ Abro
118 / 125
Handtassen
€ Abro
119 / 125
Handtassen
€ 125. Outlet / Gianni Chiarini
120 / 125
Handtassen
121 / 125
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
122 / 125
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
123 / 125
Handtassen
124 / 125
Handtassen
125 / 125
Handtassen