Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 155
Handtassen
€ 154
2 / 155
Handtassen
€ 330
3 / 155
Handtassen
4 / 155
Handtassen
€ 178. - €220
5 / 155
Handtassen
€ 228
6 / 155
Handtassen
7 / 155
Handtassen
€ 278
8 / 155
Handtassen
€ 145
9 / 155
Handtassen
€ 248 - laarsjes € 145
10 / 155
Handtassen
€ 240
11 / 155
Handtassen
€ 248
12 / 155
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
13 / 155
Handtassen
€ 395 € 240
14 / 155
Handtassen
€ 259
15 / 155
Handtassen
€ 249. €299. €289
16 / 155
Handtassen
€ 279
17 / 155
Handtassen
€ 348
18 / 155
Handtassen
€ 280
19 / 155
Handtassen
€ 245
20 / 155
Handtassen
€ 245
21 / 155
Handtassen
€ 245
22 / 155
Handtassen
€ 245
23 / 155
Handtassen
€ 195
24 / 155
Handtassen
€ 195
25 / 155
Handtassen
€ 348
26 / 155
Handtassen
€ 399
27 / 155
Handtassen
€ 330. €280
28 / 155
Handtassen
€ 245
29 / 155
Handtassen
€ 490 €395
30 / 155
Handtassen
€ 270
31 / 155
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
32 / 155
Handtassen
€ 499
33 / 155
Handtassen
€ 490 €98
34 / 155
Handtassen
€ 199 €178
35 / 155
Handtassen
€ 154
36 / 155
Handtassen
€ 280 €370 €298
37 / 155
Handtassen
€ 375
38 / 155
Handtassen
€ 135
39 / 155
Handtassen
€ 220
40 / 155
Handtassen
€ 295
41 / 155
Handtassen
€ 430. - 350
42 / 155
Handtassen
€ 329 €179 €119
43 / 155
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
44 / 155
Handtassen
€ 279
45 / 155
Handtassen
€ 235
46 / 155
Handtassen
€ 399
47 / 155
Handtassen
€ 265 €165
48 / 155
Handtassen
€ 299 €210
49 / 155
Handtassen
€ 275
50 / 155
Handtassen
€ 175
51 / 155
Handtassen
€ 189 sneaker € 240 handtas
52 / 155
Handtassen
€ 259 €159
53 / 155
Handtassen
€ 259
54 / 155
Handtassen
€ 249 €299 € 289
55 / 155
Handtassen
€ 240
56 / 155
Handtassen
€ 267
57 / 155
Handtassen
€ 279
58 / 155
Handtassen
€ 499
59 / 155
Handtassen
€ 178 €220
60 / 155
Handtassen
€ 273
61 / 155
Handtassen
62 / 155
Handtassen
€ 195 € 275
63 / 155
Handtassen
€ 228 € 275
64 / 155
Handtassen
€ 380 €350
65 / 155
Handtassen
€ 245
66 / 155
Handtassen
€ 145 €267
67 / 155
Handtassen
€ 295 €85
68 / 155
Handtassen
69 / 155
Handtassen
€ 370. €295. €85
70 / 155
Handtassen
€ 250. € 260
71 / 155
Handtassen
€ 148
72 / 155
Handtassen
€ 235
73 / 155
Handtassen
€ 240
74 / 155
Handtassen
€ 348. € 294
75 / 155
Handtassen
€ 228
76 / 155
Handtassen
€ 248
77 / 155
Handtassen
78 / 155
Handtassen
€ 297
79 / 155
Handtassen
€ 430
80 / 155
Handtassen
€ 430
81 / 155
Handtassen
€ 395
82 / 155
Handtassen
€ 295
83 / 155
Handtassen
€ 240
84 / 155
Handtassen
€ 430
85 / 155
Handtassen
€ 210
86 / 155
Handtassen
€ 456 zwart
87 / 155
Handtassen
€ 248
88 / 155
Handtassen
€ 265
89 / 155
Handtassen
€ 375
90 / 155
Handtassen
€ 168
91 / 155
Handtassen
€ 232. Reversible
92 / 155
Handtassen
€ 229 in zwart
93 / 155
Handtassen
€ 323,- cognac
94 / 155
Handtassen
€ 130
95 / 155
Handtassen
€ 185
96 / 155
Handtassen
€ 295
97 / 155
Handtassen
€ 270
98 / 155
Handtassen
€ 229
99 / 155
Handtassen
€ 320.- 213.-
100 / 155
Handtassen
€ 348
101 / 155
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
102 / 155
Handtassen
€ 249 Abro
103 / 155
Handtassen
€ 399. Abro
104 / 155
Handtassen
€ 295 Coccinelle
105 / 155
Handtassen
€ 199.- 40.-
106 / 155
Handtassen
€ 215
107 / 155
Handtassen
€ 213
108 / 155
Handtassen
€ 370 Coccinelle
109 / 155
Handtassen
€ 195.- 40.-
110 / 155
Handtassen
€ 255.-
111 / 155
Handtassen
€ 300. Coccinelle
112 / 155
Handtassen
€ 229. Abro
113 / 155
Handtassen
€ 215.- 265.-
114 / 155
Handtassen
€ 230.- 185.-
115 / 155
Handtassen
€ 298. Coccinelle
116 / 155
Handtassen
€ 395. Coccinelle
117 / 155
Handtassen
€ 395. Coccinelle
118 / 155
Handtassen
€ 259
119 / 155
Handtassen
€ 205
120 / 155
Handtassen
€ 325. Coccinelle
121 / 155
Handtassen
€ 270 Coccinelle
122 / 155
Handtassen
€ 430. Coccinelle
123 / 155
Handtassen
€ 420 Coccinelle
124 / 155
Handtassen
€ 299. - 99
125 / 155
Handtassen
€ 380. Coccinelle
126 / 155
Handtassen
€ 370. Coccinelle
127 / 155
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
128 / 155
Handtassen
€ 490
129 / 155
Handtassen
€ 490. Coccinelle
130 / 155
Handtassen
€ 215
131 / 155
Handtassen
€ 220
132 / 155
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
133 / 155
Handtassen
€ Coccinelle
134 / 155
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
135 / 155
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
136 / 155
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
137 / 155
Handtassen
€ 198
138 / 155
Handtassen
€ 118
139 / 155
Handtassen
€ 248
140 / 155
Handtassen
141 / 155
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
142 / 155
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
143 / 155
Handtassen
€ 329 Abro
144 / 155
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
145 / 155
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
146 / 155
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
147 / 155
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
148 / 155
Handtassen
€ Abro
149 / 155
Handtassen
€ Abro
150 / 155
Handtassen
€ Abro
151 / 155
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
152 / 155
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
153 / 155
Handtassen
154 / 155
Handtassen
155 / 155
Handtassen
1 / 155
Handtassen
€ 154
2 / 155
Handtassen
€ 330
3 / 155
Handtassen
4 / 155
Handtassen
€ 178. - €220
5 / 155
Handtassen
€ 228
6 / 155
Handtassen
7 / 155
Handtassen
€ 278
8 / 155
Handtassen
€ 145
9 / 155
Handtassen
€ 248 - laarsjes € 145
10 / 155
Handtassen
€ 240
11 / 155
Handtassen
€ 248
12 / 155
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
13 / 155
Handtassen
€ 395 € 240
14 / 155
Handtassen
€ 259
15 / 155
Handtassen
€ 249. €299. €289
16 / 155
Handtassen
€ 279
17 / 155
Handtassen
€ 348
18 / 155
Handtassen
€ 280
19 / 155
Handtassen
€ 245
20 / 155
Handtassen
€ 245
21 / 155
Handtassen
€ 245
22 / 155
Handtassen
€ 245
23 / 155
Handtassen
€ 195
24 / 155
Handtassen
€ 195
25 / 155
Handtassen
€ 348
26 / 155
Handtassen
€ 399
27 / 155
Handtassen
€ 330. €280
28 / 155
Handtassen
€ 245
29 / 155
Handtassen
€ 490 €395
30 / 155
Handtassen
€ 270
31 / 155
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
32 / 155
Handtassen
€ 499
33 / 155
Handtassen
€ 490 €98
34 / 155
Handtassen
€ 199 €178
35 / 155
Handtassen
€ 154
36 / 155
Handtassen
€ 280 €370 €298
37 / 155
Handtassen
€ 375
38 / 155
Handtassen
€ 135
39 / 155
Handtassen
€ 220
40 / 155
Handtassen
€ 295
41 / 155
Handtassen
€ 430. - 350
42 / 155
Handtassen
€ 329 €179 €119
43 / 155
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
44 / 155
Handtassen
€ 279
45 / 155
Handtassen
€ 235
46 / 155
Handtassen
€ 399
47 / 155
Handtassen
€ 265 €165
48 / 155
Handtassen
€ 299 €210
49 / 155
Handtassen
€ 275
50 / 155
Handtassen
€ 175
51 / 155
Handtassen
€ 189 sneaker € 240 handtas
52 / 155
Handtassen
€ 259 €159
53 / 155
Handtassen
€ 259
54 / 155
Handtassen
€ 249 €299 € 289
55 / 155
Handtassen
€ 240
56 / 155
Handtassen
€ 267
57 / 155
Handtassen
€ 279
58 / 155
Handtassen
€ 499
59 / 155
Handtassen
€ 178 €220
60 / 155
Handtassen
€ 273
61 / 155
Handtassen
62 / 155
Handtassen
€ 195 € 275
63 / 155
Handtassen
€ 228 € 275
64 / 155
Handtassen
€ 380 €350
65 / 155
Handtassen
€ 245
66 / 155
Handtassen
€ 145 €267
67 / 155
Handtassen
€ 295 €85
68 / 155
Handtassen
69 / 155
Handtassen
€ 370. €295. €85
70 / 155
Handtassen
€ 250. € 260
71 / 155
Handtassen
€ 148
72 / 155
Handtassen
€ 235
73 / 155
Handtassen
€ 240
74 / 155
Handtassen
€ 348. € 294
75 / 155
Handtassen
€ 228
76 / 155
Handtassen
€ 248
77 / 155
Handtassen
78 / 155
Handtassen
€ 297
79 / 155
Handtassen
€ 430
80 / 155
Handtassen
€ 430
81 / 155
Handtassen
€ 395
82 / 155
Handtassen
€ 295
83 / 155
Handtassen
€ 240
84 / 155
Handtassen
€ 430
85 / 155
Handtassen
€ 210
86 / 155
Handtassen
€ 456 zwart
87 / 155
Handtassen
€ 248
88 / 155
Handtassen
€ 265
89 / 155
Handtassen
€ 375
90 / 155
Handtassen
€ 168
91 / 155
Handtassen
€ 232. Reversible
92 / 155
Handtassen
€ 229 in zwart
93 / 155
Handtassen
€ 323,- cognac
94 / 155
Handtassen
€ 130
95 / 155
Handtassen
€ 185
96 / 155
Handtassen
€ 295
97 / 155
Handtassen
€ 270
98 / 155
Handtassen
€ 229
99 / 155
Handtassen
€ 320.- 213.-
100 / 155
Handtassen
€ 348
101 / 155
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
102 / 155
Handtassen
€ 249 Abro
103 / 155
Handtassen
€ 399. Abro
104 / 155
Handtassen
€ 295 Coccinelle
105 / 155
Handtassen
€ 199.- 40.-
106 / 155
Handtassen
€ 215
107 / 155
Handtassen
€ 213
108 / 155
Handtassen
€ 370 Coccinelle
109 / 155
Handtassen
€ 195.- 40.-
110 / 155
Handtassen
€ 255.-
111 / 155
Handtassen
€ 300. Coccinelle
112 / 155
Handtassen
€ 229. Abro
113 / 155
Handtassen
€ 215.- 265.-
114 / 155
Handtassen
€ 230.- 185.-
115 / 155
Handtassen
€ 298. Coccinelle
116 / 155
Handtassen
€ 395. Coccinelle
117 / 155
Handtassen
€ 395. Coccinelle
118 / 155
Handtassen
€ 259
119 / 155
Handtassen
€ 205
120 / 155
Handtassen
€ 325. Coccinelle
121 / 155
Handtassen
€ 270 Coccinelle
122 / 155
Handtassen
€ 430. Coccinelle
123 / 155
Handtassen
€ 420 Coccinelle
124 / 155
Handtassen
€ 299. - 99
125 / 155
Handtassen
€ 380. Coccinelle
126 / 155
Handtassen
€ 370. Coccinelle
127 / 155
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
128 / 155
Handtassen
€ 490
129 / 155
Handtassen
€ 490. Coccinelle
130 / 155
Handtassen
€ 215
131 / 155
Handtassen
€ 220
132 / 155
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
133 / 155
Handtassen
€ Coccinelle
134 / 155
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
135 / 155
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
136 / 155
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
137 / 155
Handtassen
€ 198
138 / 155
Handtassen
€ 118
139 / 155
Handtassen
€ 248
140 / 155
Handtassen
141 / 155
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
142 / 155
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
143 / 155
Handtassen
€ 329 Abro
144 / 155
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
145 / 155
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
146 / 155
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
147 / 155
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
148 / 155
Handtassen
€ Abro
149 / 155
Handtassen
€ Abro
150 / 155
Handtassen
€ Abro
151 / 155
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
152 / 155
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
153 / 155
Handtassen
154 / 155
Handtassen
155 / 155
Handtassen