Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 194
Handtassen
€ 190
2 / 194
Handtassen
€ 270
3 / 194
Handtassen
€ 420
4 / 194
Handtassen
€ 199
5 / 194
Handtassen
€ 380
6 / 194
Handtassen
€ 298
7 / 194
Handtassen
€ 290
8 / 194
Handtassen
€ 240
9 / 194
Handtassen
€ 325
10 / 194
Handtassen
€ 280
11 / 194
Handtassen
€ 250
12 / 194
Handtassen
€ 265
13 / 194
Handtassen
€ 325
14 / 194
Handtassen
€ 235
15 / 194
Handtassen
€ 235
16 / 194
Handtassen
€ 179
17 / 194
Handtassen
€ 190
18 / 194
Handtassen
€ 290
19 / 194
Handtassen
€ 175
20 / 194
Handtassen
€ 295
21 / 194
Handtassen
€ 170
22 / 194
Handtassen
€ 199
23 / 194
Handtassen
€ 240
24 / 194
Handtassen
€ 175
25 / 194
Handtassen
€ 285
26 / 194
Handtassen
€ 285
27 / 194
Handtassen
€ 325
28 / 194
Handtassen
€ 285
29 / 194
Handtassen
€ 198
30 / 194
Handtassen
€ 268
31 / 194
Handtassen
€ 295
32 / 194
Handtassen
€ 238
33 / 194
Handtassen
€ 295
34 / 194
Handtassen
€ 290
35 / 194
Handtassen
€ 268
36 / 194
Handtassen
€ 198
37 / 194
Handtassen
€ 325
38 / 194
Handtassen
€ 298
39 / 194
Handtassen
€ 285
40 / 194
Handtassen
€ 249
41 / 194
Handtassen
€ 350
42 / 194
Handtassen
€ 325
43 / 194
Handtassen
€ 325
44 / 194
Handtassen
€ 309
45 / 194
Handtassen
€ 370
46 / 194
Handtassen
€ 299
47 / 194
Handtassen
€ 259 outlet €155
48 / 194
Handtassen
€ 159 outlet €95
49 / 194
Handtassen
€ 278
50 / 194
Handtassen
€ 134
51 / 194
Handtassen
€ 112
52 / 194
Handtassen
€ 309
53 / 194
Handtassen
€ 335 outlet€ 168
54 / 194
Handtassen
€ 257
55 / 194
Handtassen
€ 199 outlet €99
56 / 194
Handtassen
€ 428 cognac
57 / 194
Handtassen
€ 350
58 / 194
Handtassen
€ 285
59 / 194
Handtassen
€ 329 outlet € 164
60 / 194
Handtassen
€ 136 outlet € 95
61 / 194
Handtassen
€ 179
62 / 194
Handtassen
€ 199 nu 159
63 / 194
Handtassen
€ 275 nu € 159
64 / 194
Handtassen
€ 199
65 / 194
Handtassen
€ 179
66 / 194
Handtassen
€ 229
67 / 194
Handtassen
€ 165
68 / 194
Handtassen
€ 199
69 / 194
Handtassen
€ 198
70 / 194
Handtassen
€ 225
71 / 194
Handtassen
€ 195
72 / 194
Handtassen
€ 270
73 / 194
Handtassen
€ 119
74 / 194
Handtassen
€ 299 outlet €150
75 / 194
Handtassen
€ 199 outlet € 99
76 / 194
Handtassen
€ 199
77 / 194
Handtassen
€ 310 outlet €217
78 / 194
Handtassen
€ 310 outlet € 217
79 / 194
Handtassen
€ 359 outlet €251
80 / 194
Handtassen
€ 349
81 / 194
Handtassen
€ 399. €329
82 / 194
Handtassen
€ 259. €195
83 / 194
Handtassen
€ 348
84 / 194
Handtassen
€ 413
85 / 194
Handtassen
€ 255
86 / 194
Handtassen
€ 215
87 / 194
Handtassen
€ 370. - €325
88 / 194
Handtassen
€ 285
89 / 194
Handtassen
€ 320
90 / 194
Handtassen
€ 320. - €398
91 / 194
Handtassen
€ 325. €395
92 / 194
Handtassen
€ 238
93 / 194
Handtassen
€ 310
94 / 194
Handtassen
€ 199. - €268
95 / 194
Handtassen
€ 278
96 / 194
Handtassen
€ 279 outlet€ 189
97 / 194
Handtassen
€ 379 outlet € 265 dbruin
98 / 194
Handtassen
€ 175
99 / 194
Handtassen
€ 275 outlet € 192
100 / 194
Handtassen
€ 335 outlet €234
101 / 194
Handtassen
€ 210
102 / 194
Handtassen
€ 420
103 / 194
Handtassen
€ 285
104 / 194
Handtassen
€ 249
105 / 194
Handtassen
€ 210 outlet € 147
106 / 194
Handtassen
€ 310
107 / 194
Handtassen
€ 310
108 / 194
Handtassen
€ 325
109 / 194
Handtassen
€ 280 outlet €168
110 / 194
Handtassen
€ 254
111 / 194
Handtassen
€ 165
112 / 194
Handtassen
€ 299
113 / 194
Handtassen
€ 199
114 / 194
Handtassen
€ 85
115 / 194
Handtassen
€ 298
116 / 194
Handtassen
€ 299
117 / 194
Handtassen
€ 329
118 / 194
Handtassen
€ 179
119 / 194
Handtassen
€ 259
120 / 194
Handtassen
€ 348. € 267
121 / 194
Handtassen
€ 220 outlet€ 110
122 / 194
Handtassen
€ 335 outlet €234 donkerste
123 / 194
Handtassen
€ 299
124 / 194
Handtassen
€ 231. Oulet €161 €310 outlet € 217
125 / 194
Handtassen
€ 329
126 / 194
Handtassen
€ 329
127 / 194
Handtassen
€ 370
128 / 194
Handtassen
€ €99 outlet
129 / 194
Handtassen
€ 175
130 / 194
Handtassen
€ 85
131 / 194
Handtassen
€ 260
132 / 194
Handtassen
€ 85
133 / 194
Handtassen
€ 225
134 / 194
Handtassen
€ 225
135 / 194
Handtassen
€ 180
136 / 194
Handtassen
€ 180
137 / 194
Handtassen
€ 340
138 / 194
Handtassen
€ 170
139 / 194
Handtassen
€ 170
140 / 194
Handtassen
€ 325
141 / 194
Handtassen
€ 198
142 / 194
Handtassen
€ 175
143 / 194
Handtassen
€ 175
144 / 194
Handtassen
€ 175
145 / 194
Handtassen
€ 290
146 / 194
Handtassen
€ 175
147 / 194
Handtassen
€ 170
148 / 194
Handtassen
€ 170
149 / 194
Handtassen
€ 235 oulet €164
150 / 194
Handtassen
€ 235
151 / 194
Handtassen
€ 299
152 / 194
Handtassen
€ 299
153 / 194
Handtassen
€ 120
154 / 194
Handtassen
€ 175
155 / 194
Handtassen
€ 195
156 / 194
Handtassen
€ 165
157 / 194
Handtassen
€ 165
158 / 194
Handtassen
€ 165
159 / 194
Handtassen
€ 310
160 / 194
Handtassen
€ 255
161 / 194
Handtassen
€ 245
162 / 194
Handtassen
€ 220 outlet € 110
163 / 194
Handtassen
€ 255
164 / 194
Handtassen
€ 295
165 / 194
Handtassen
€ 98
166 / 194
Handtassen
€ 235
167 / 194
Handtassen
€ 78
168 / 194
Handtassen
€ 205 outlet €99
169 / 194
Handtassen
€ 99 Outlet
170 / 194
Handtassen
€ 456 outlet€ 319
171 / 194
Handtassen
€ 295 outlet € 199
172 / 194
Handtassen
€ 210
173 / 194
Handtassen
€ 295
174 / 194
Handtassen
€ 116 Outlet reversible
175 / 194
Handtassen
€ 231
176 / 194
Handtassen
€ 359 outlet € 251
177 / 194
Handtassen
€ 298
178 / 194
Handtassen
€ 257
179 / 194
Handtassen
€ 199 Oulet Coccinelle
180 / 194
Handtassen
€ 165
181 / 194
Handtassen
€ 150 outlet€ 105
182 / 194
Handtassen
€ 230
183 / 194
Handtassen
€ 98
184 / 194
Handtassen
€ 140
185 / 194
Handtassen
€ 199
186 / 194
Handtassen
€ 210
187 / 194
Handtassen
€ 270
188 / 194
Handtassen
€ 148
189 / 194
Handtassen
€ 430 outlet € 343 donkergroen
190 / 194
Handtassen
€ 549. Groot
191 / 194
Handtassen
€ 199 Outlet Abro
192 / 194
Handtassen
€ 380. Coccinelle Donkerbruin
193 / 194
Handtassen
€ 240
194 / 194
Handtassen
1 / 194
Handtassen
€ 190
2 / 194
Handtassen
€ 270
3 / 194
Handtassen
€ 420
4 / 194
Handtassen
€ 199
5 / 194
Handtassen
€ 380
6 / 194
Handtassen
€ 298
7 / 194
Handtassen
€ 290
8 / 194
Handtassen
€ 240
9 / 194
Handtassen
€ 325
10 / 194
Handtassen
€ 280
11 / 194
Handtassen
€ 250
12 / 194
Handtassen
€ 265
13 / 194
Handtassen
€ 325
14 / 194
Handtassen
€ 235
15 / 194
Handtassen
€ 235
16 / 194
Handtassen
€ 179
17 / 194
Handtassen
€ 190
18 / 194
Handtassen
€ 290
19 / 194
Handtassen
€ 175
20 / 194
Handtassen
€ 295
21 / 194
Handtassen
€ 170
22 / 194
Handtassen
€ 199
23 / 194
Handtassen
€ 240
24 / 194
Handtassen
€ 175
25 / 194
Handtassen
€ 285
26 / 194
Handtassen
€ 285
27 / 194
Handtassen
€ 325
28 / 194
Handtassen
€ 285
29 / 194
Handtassen
€ 198
30 / 194
Handtassen
€ 268
31 / 194
Handtassen
€ 295
32 / 194
Handtassen
€ 238
33 / 194
Handtassen
€ 295
34 / 194
Handtassen
€ 290
35 / 194
Handtassen
€ 268
36 / 194
Handtassen
€ 198
37 / 194
Handtassen
€ 325
38 / 194
Handtassen
€ 298
39 / 194
Handtassen
€ 285
40 / 194
Handtassen
€ 249
41 / 194
Handtassen
€ 350
42 / 194
Handtassen
€ 325
43 / 194
Handtassen
€ 325
44 / 194
Handtassen
€ 309
45 / 194
Handtassen
€ 370
46 / 194
Handtassen
€ 299
47 / 194
Handtassen
€ 259 outlet €155
48 / 194
Handtassen
€ 159 outlet €95
49 / 194
Handtassen
€ 278
50 / 194
Handtassen
€ 134
51 / 194
Handtassen
€ 112
52 / 194
Handtassen
€ 309
53 / 194
Handtassen
€ 335 outlet€ 168
54 / 194
Handtassen
€ 257
55 / 194
Handtassen
€ 199 outlet €99
56 / 194
Handtassen
€ 428 cognac
57 / 194
Handtassen
€ 350
58 / 194
Handtassen
€ 285
59 / 194
Handtassen
€ 329 outlet € 164
60 / 194
Handtassen
€ 136 outlet € 95
61 / 194
Handtassen
€ 179
62 / 194
Handtassen
€ 199 nu 159
63 / 194
Handtassen
€ 275 nu € 159
64 / 194
Handtassen
€ 199
65 / 194
Handtassen
€ 179
66 / 194
Handtassen
€ 229
67 / 194
Handtassen
€ 165
68 / 194
Handtassen
€ 199
69 / 194
Handtassen
€ 198
70 / 194
Handtassen
€ 225
71 / 194
Handtassen
€ 195
72 / 194
Handtassen
€ 270
73 / 194
Handtassen
€ 119
74 / 194
Handtassen
€ 299 outlet €150
75 / 194
Handtassen
€ 199 outlet € 99
76 / 194
Handtassen
€ 199
77 / 194
Handtassen
€ 310 outlet €217
78 / 194
Handtassen
€ 310 outlet € 217
79 / 194
Handtassen
€ 359 outlet €251
80 / 194
Handtassen
€ 349
81 / 194
Handtassen
€ 399. €329
82 / 194
Handtassen
€ 259. €195
83 / 194
Handtassen
€ 348
84 / 194
Handtassen
€ 413
85 / 194
Handtassen
€ 255
86 / 194
Handtassen
€ 215
87 / 194
Handtassen
€ 370. - €325
88 / 194
Handtassen
€ 285
89 / 194
Handtassen
€ 320
90 / 194
Handtassen
€ 320. - €398
91 / 194
Handtassen
€ 325. €395
92 / 194
Handtassen
€ 238
93 / 194
Handtassen
€ 310
94 / 194
Handtassen
€ 199. - €268
95 / 194
Handtassen
€ 278
96 / 194
Handtassen
€ 279 outlet€ 189
97 / 194
Handtassen
€ 379 outlet € 265 dbruin
98 / 194
Handtassen
€ 175
99 / 194
Handtassen
€ 275 outlet € 192
100 / 194
Handtassen
€ 335 outlet €234
101 / 194
Handtassen
€ 210
102 / 194
Handtassen
€ 420
103 / 194
Handtassen
€ 285
104 / 194
Handtassen
€ 249
105 / 194
Handtassen
€ 210 outlet € 147
106 / 194
Handtassen
€ 310
107 / 194
Handtassen
€ 310
108 / 194
Handtassen
€ 325
109 / 194
Handtassen
€ 280 outlet €168
110 / 194
Handtassen
€ 254
111 / 194
Handtassen
€ 165
112 / 194
Handtassen
€ 299
113 / 194
Handtassen
€ 199
114 / 194
Handtassen
€ 85
115 / 194
Handtassen
€ 298
116 / 194
Handtassen
€ 299
117 / 194
Handtassen
€ 329
118 / 194
Handtassen
€ 179
119 / 194
Handtassen
€ 259
120 / 194
Handtassen
€ 348. € 267
121 / 194
Handtassen
€ 220 outlet€ 110
122 / 194
Handtassen
€ 335 outlet €234 donkerste
123 / 194
Handtassen
€ 299
124 / 194
Handtassen
€ 231. Oulet €161 €310 outlet € 217
125 / 194
Handtassen
€ 329
126 / 194
Handtassen
€ 329
127 / 194
Handtassen
€ 370
128 / 194
Handtassen
€ €99 outlet
129 / 194
Handtassen
€ 175
130 / 194
Handtassen
€ 85
131 / 194
Handtassen
€ 260
132 / 194
Handtassen
€ 85
133 / 194
Handtassen
€ 225
134 / 194
Handtassen
€ 225
135 / 194
Handtassen
€ 180
136 / 194
Handtassen
€ 180
137 / 194
Handtassen
€ 340
138 / 194
Handtassen
€ 170
139 / 194
Handtassen
€ 170
140 / 194
Handtassen
€ 325
141 / 194
Handtassen
€ 198
142 / 194
Handtassen
€ 175
143 / 194
Handtassen
€ 175
144 / 194
Handtassen
€ 175
145 / 194
Handtassen
€ 290
146 / 194
Handtassen
€ 175
147 / 194
Handtassen
€ 170
148 / 194
Handtassen
€ 170
149 / 194
Handtassen
€ 235 oulet €164
150 / 194
Handtassen
€ 235
151 / 194
Handtassen
€ 299
152 / 194
Handtassen
€ 299
153 / 194
Handtassen
€ 120
154 / 194
Handtassen
€ 175
155 / 194
Handtassen
€ 195
156 / 194
Handtassen
€ 165
157 / 194
Handtassen
€ 165
158 / 194
Handtassen
€ 165
159 / 194
Handtassen
€ 310
160 / 194
Handtassen
€ 255
161 / 194
Handtassen
€ 245
162 / 194
Handtassen
€ 220 outlet € 110
163 / 194
Handtassen
€ 255
164 / 194
Handtassen
€ 295
165 / 194
Handtassen
€ 98
166 / 194
Handtassen
€ 235
167 / 194
Handtassen
€ 78
168 / 194
Handtassen
€ 205 outlet €99
169 / 194
Handtassen
€ 99 Outlet
170 / 194
Handtassen
€ 456 outlet€ 319
171 / 194
Handtassen
€ 295 outlet € 199
172 / 194
Handtassen
€ 210
173 / 194
Handtassen
€ 295
174 / 194
Handtassen
€ 116 Outlet reversible
175 / 194
Handtassen
€ 231
176 / 194
Handtassen
€ 359 outlet € 251
177 / 194
Handtassen
€ 298
178 / 194
Handtassen
€ 257
179 / 194
Handtassen
€ 199 Oulet Coccinelle
180 / 194
Handtassen
€ 165
181 / 194
Handtassen
€ 150 outlet€ 105
182 / 194
Handtassen
€ 230
183 / 194
Handtassen
€ 98
184 / 194
Handtassen
€ 140
185 / 194
Handtassen
€ 199
186 / 194
Handtassen
€ 210
187 / 194
Handtassen
€ 270
188 / 194
Handtassen
€ 148
189 / 194
Handtassen
€ 430 outlet € 343 donkergroen
190 / 194
Handtassen
€ 549. Groot
191 / 194
Handtassen
€ 199 Outlet Abro
192 / 194
Handtassen
€ 380. Coccinelle Donkerbruin
193 / 194
Handtassen
€ 240
194 / 194
Handtassen