Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 164
Handtassen
€ 245
2 / 164
Handtassen
€ 230
3 / 164
Handtassen
€ 99
4 / 164
Handtassen
€ 359
5 / 164
Handtassen
€ 239
6 / 164
Handtassen
€ 95 beschikbaar in wit - goud en zwart
7 / 164
Handtassen
€ 265
8 / 164
Handtassen
€ 289
9 / 164
Handtassen
€ 220
10 / 164
Handtassen
€ 299
11 / 164
Handtassen
€ 285
12 / 164
Handtassen
€ 395
13 / 164
Handtassen
€ 185
14 / 164
Handtassen
€ 208
15 / 164
Handtassen
€ 425
16 / 164
Handtassen
€ 245
17 / 164
Handtassen
€ 185
18 / 164
Handtassen
€ 195
19 / 164
Handtassen
€ 239
20 / 164
Handtassen
€ 250
21 / 164
Handtassen
€ 205
22 / 164
Handtassen
€ 310
23 / 164
Handtassen
€ 425
24 / 164
Handtassen
€ 205. €230
25 / 164
Handtassen
€ 345
26 / 164
Handtassen
€ 165
27 / 164
Handtassen
€ 255
28 / 164
Handtassen
29 / 164
Handtassen
€ 230
30 / 164
Handtassen
€ 230. € 90
31 / 164
Handtassen
€ 255
32 / 164
Handtassen
€ 255. €230
33 / 164
Handtassen
€ 325
34 / 164
Handtassen
€ 220
35 / 164
Handtassen
€ 270
36 / 164
Handtassen
€ 270
37 / 164
Handtassen
€ 98
38 / 164
Handtassen
€ 270
39 / 164
Handtassen
€ 335
40 / 164
Handtassen
€ 295
41 / 164
Handtassen
€ 90. €295. €279
42 / 164
Handtassen
€ 298
43 / 164
Handtassen
€ 270
44 / 164
Handtassen
€ 199
45 / 164
Handtassen
€ 255
46 / 164
Handtassen
€ 299
47 / 164
Handtassen
€ 199
48 / 164
Handtassen
€ 549
49 / 164
Handtassen
€ 360
50 / 164
Handtassen
€ 399
51 / 164
Handtassen
€ 285
52 / 164
Handtassen
€ 348. €283
53 / 164
Handtassen
€ 499
54 / 164
Handtassen
€ 350
55 / 164
Handtassen
€ 240
56 / 164
Handtassen
€ 240
57 / 164
Handtassen
€ 265
58 / 164
Handtassen
€ 220 nu outlet €110
59 / 164
Handtassen
€ 325
60 / 164
Handtassen
€ 295
61 / 164
Handtassen
€ 549
62 / 164
Handtassen
€ 210
63 / 164
Handtassen
€ 350
64 / 164
Handtassen
€ 268
65 / 164
Handtassen
€ 265
66 / 164
Handtassen
€ 298
67 / 164
Handtassen
€ 280
68 / 164
Handtassen
€ 330
69 / 164
Handtassen
€ 154
70 / 164
Handtassen
€ 178. - €220
71 / 164
Handtassen
€ 240
72 / 164
Handtassen
€ 228
73 / 164
Handtassen
€ 330. €280
74 / 164
Handtassen
€ 248
75 / 164
Handtassen
76 / 164
Handtassen
€ 395 € 240
77 / 164
Handtassen
€ 249. €299. €289
78 / 164
Handtassen
€ 145
79 / 164
Handtassen
€ 279
80 / 164
Handtassen
€ 245
81 / 164
Handtassen
€ 245
82 / 164
Handtassen
€ 245
83 / 164
Handtassen
€ 245
84 / 164
Handtassen
€ 195
85 / 164
Handtassen
€ 195
86 / 164
Handtassen
€ 270
87 / 164
Handtassen
€ 490 €395
88 / 164
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
89 / 164
Handtassen
€ 499
90 / 164
Handtassen
€ 375
91 / 164
Handtassen
€ 490 €98
92 / 164
Handtassen
€ 154 beschikbaar in dblauw
93 / 164
Handtassen
€ 280 €370 €298
94 / 164
Handtassen
€ 135
95 / 164
Handtassen
€ 220
96 / 164
Handtassen
€ 295
97 / 164
Handtassen
€ 430. - 350
98 / 164
Handtassen
€ 329 €179 €119
99 / 164
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
100 / 164
Handtassen
€ 279
101 / 164
Handtassen
€ 265 €165
102 / 164
Handtassen
€ 299 €210
103 / 164
Handtassen
€ 175
104 / 164
Handtassen
€ 259
105 / 164
Handtassen
€ 249 €299 € 289
106 / 164
Handtassen
€ 240
107 / 164
Handtassen
€ 279
108 / 164
Handtassen
€ 499
109 / 164
Handtassen
€ 178 €220
110 / 164
Handtassen
111 / 164
Handtassen
€ 195 € 275
112 / 164
Handtassen
€ 228 € 275
113 / 164
Handtassen
€ 380 €350
114 / 164
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
115 / 164
Handtassen
€ 295 €85
116 / 164
Handtassen
€ 148
117 / 164
Handtassen
€ 240
118 / 164
Handtassen
€ 294 zwart en bruin
119 / 164
Handtassen
€ 228
120 / 164
Handtassen
€ 248
121 / 164
Handtassen
€ 430 promotie 250€
122 / 164
Handtassen
€ 395
123 / 164
Handtassen
€ 240
124 / 164
Handtassen
€ 430
125 / 164
Handtassen
€ 430
126 / 164
Handtassen
€ 210
127 / 164
Handtassen
€ 456 zwart
128 / 164
Handtassen
€ 248
129 / 164
Handtassen
€ 265
130 / 164
Handtassen
€ 375
131 / 164
Handtassen
€ 168
132 / 164
Handtassen
€ 229 in zwart
133 / 164
Handtassen
€ 295
134 / 164
Handtassen
€ 270
135 / 164
Handtassen
€ 229
136 / 164
Handtassen
€ 348. Beschikbaar in cognac
137 / 164
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
138 / 164
Handtassen
€ 249 Abro
139 / 164
Handtassen
€ 399. Abro
140 / 164
Handtassen
€ 295 Coccinelle
141 / 164
Handtassen
€ 199.- 40.-
142 / 164
Handtassen
€ 370 Coccinelle
143 / 164
Handtassen
€ 215.- 265.-
144 / 164
Handtassen
€ 298. Coccinelle
145 / 164
Handtassen
€ 395. Coccinelle
146 / 164
Handtassen
€ 325. Coccinelle
147 / 164
Handtassen
€ 270 Coccinelle
148 / 164
Handtassen
€ 430. Coccinelle
149 / 164
Handtassen
€ 299. - 99
150 / 164
Handtassen
€ 380. Coccinelle
151 / 164
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
152 / 164
Handtassen
€ 490. Coccinelle
153 / 164
Handtassen
€ 215
154 / 164
Handtassen
€ 220
155 / 164
Handtassen
€ 350 Coccinelle
156 / 164
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
157 / 164
Handtassen
€ 198
158 / 164
Handtassen
€ 118
159 / 164
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
160 / 164
Handtassen
€ €179 Abro in roze
161 / 164
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
162 / 164
Handtassen
163 / 164
Handtassen
164 / 164
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac
1 / 164
Handtassen
€ 245
2 / 164
Handtassen
€ 230
3 / 164
Handtassen
€ 99
4 / 164
Handtassen
€ 359
5 / 164
Handtassen
€ 239
6 / 164
Handtassen
€ 95 beschikbaar in wit - goud en zwart
7 / 164
Handtassen
€ 265
8 / 164
Handtassen
€ 289
9 / 164
Handtassen
€ 220
10 / 164
Handtassen
€ 299
11 / 164
Handtassen
€ 285
12 / 164
Handtassen
€ 395
13 / 164
Handtassen
€ 185
14 / 164
Handtassen
€ 208
15 / 164
Handtassen
€ 425
16 / 164
Handtassen
€ 245
17 / 164
Handtassen
€ 185
18 / 164
Handtassen
€ 195
19 / 164
Handtassen
€ 239
20 / 164
Handtassen
€ 250
21 / 164
Handtassen
€ 205
22 / 164
Handtassen
€ 310
23 / 164
Handtassen
€ 425
24 / 164
Handtassen
€ 205. €230
25 / 164
Handtassen
€ 345
26 / 164
Handtassen
€ 165
27 / 164
Handtassen
€ 255
28 / 164
Handtassen
29 / 164
Handtassen
€ 230
30 / 164
Handtassen
€ 230. € 90
31 / 164
Handtassen
€ 255
32 / 164
Handtassen
€ 255. €230
33 / 164
Handtassen
€ 325
34 / 164
Handtassen
€ 220
35 / 164
Handtassen
€ 270
36 / 164
Handtassen
€ 270
37 / 164
Handtassen
€ 98
38 / 164
Handtassen
€ 270
39 / 164
Handtassen
€ 335
40 / 164
Handtassen
€ 295
41 / 164
Handtassen
€ 90. €295. €279
42 / 164
Handtassen
€ 298
43 / 164
Handtassen
€ 270
44 / 164
Handtassen
€ 199
45 / 164
Handtassen
€ 255
46 / 164
Handtassen
€ 299
47 / 164
Handtassen
€ 199
48 / 164
Handtassen
€ 549
49 / 164
Handtassen
€ 360
50 / 164
Handtassen
€ 399
51 / 164
Handtassen
€ 285
52 / 164
Handtassen
€ 348. €283
53 / 164
Handtassen
€ 499
54 / 164
Handtassen
€ 350
55 / 164
Handtassen
€ 240
56 / 164
Handtassen
€ 240
57 / 164
Handtassen
€ 265
58 / 164
Handtassen
€ 220 nu outlet €110
59 / 164
Handtassen
€ 325
60 / 164
Handtassen
€ 295
61 / 164
Handtassen
€ 549
62 / 164
Handtassen
€ 210
63 / 164
Handtassen
€ 350
64 / 164
Handtassen
€ 268
65 / 164
Handtassen
€ 265
66 / 164
Handtassen
€ 298
67 / 164
Handtassen
€ 280
68 / 164
Handtassen
€ 330
69 / 164
Handtassen
€ 154
70 / 164
Handtassen
€ 178. - €220
71 / 164
Handtassen
€ 240
72 / 164
Handtassen
€ 228
73 / 164
Handtassen
€ 330. €280
74 / 164
Handtassen
€ 248
75 / 164
Handtassen
76 / 164
Handtassen
€ 395 € 240
77 / 164
Handtassen
€ 249. €299. €289
78 / 164
Handtassen
€ 145
79 / 164
Handtassen
€ 279
80 / 164
Handtassen
€ 245
81 / 164
Handtassen
€ 245
82 / 164
Handtassen
€ 245
83 / 164
Handtassen
€ 245
84 / 164
Handtassen
€ 195
85 / 164
Handtassen
€ 195
86 / 164
Handtassen
€ 270
87 / 164
Handtassen
€ 490 €395
88 / 164
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
89 / 164
Handtassen
€ 499
90 / 164
Handtassen
€ 375
91 / 164
Handtassen
€ 490 €98
92 / 164
Handtassen
€ 154 beschikbaar in dblauw
93 / 164
Handtassen
€ 280 €370 €298
94 / 164
Handtassen
€ 135
95 / 164
Handtassen
€ 220
96 / 164
Handtassen
€ 295
97 / 164
Handtassen
€ 430. - 350
98 / 164
Handtassen
€ 329 €179 €119
99 / 164
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
100 / 164
Handtassen
€ 279
101 / 164
Handtassen
€ 265 €165
102 / 164
Handtassen
€ 299 €210
103 / 164
Handtassen
€ 175
104 / 164
Handtassen
€ 259
105 / 164
Handtassen
€ 249 €299 € 289
106 / 164
Handtassen
€ 240
107 / 164
Handtassen
€ 279
108 / 164
Handtassen
€ 499
109 / 164
Handtassen
€ 178 €220
110 / 164
Handtassen
111 / 164
Handtassen
€ 195 € 275
112 / 164
Handtassen
€ 228 € 275
113 / 164
Handtassen
€ 380 €350
114 / 164
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
115 / 164
Handtassen
€ 295 €85
116 / 164
Handtassen
€ 148
117 / 164
Handtassen
€ 240
118 / 164
Handtassen
€ 294 zwart en bruin
119 / 164
Handtassen
€ 228
120 / 164
Handtassen
€ 248
121 / 164
Handtassen
€ 430 promotie 250€
122 / 164
Handtassen
€ 395
123 / 164
Handtassen
€ 240
124 / 164
Handtassen
€ 430
125 / 164
Handtassen
€ 430
126 / 164
Handtassen
€ 210
127 / 164
Handtassen
€ 456 zwart
128 / 164
Handtassen
€ 248
129 / 164
Handtassen
€ 265
130 / 164
Handtassen
€ 375
131 / 164
Handtassen
€ 168
132 / 164
Handtassen
€ 229 in zwart
133 / 164
Handtassen
€ 295
134 / 164
Handtassen
€ 270
135 / 164
Handtassen
€ 229
136 / 164
Handtassen
€ 348. Beschikbaar in cognac
137 / 164
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
138 / 164
Handtassen
€ 249 Abro
139 / 164
Handtassen
€ 399. Abro
140 / 164
Handtassen
€ 295 Coccinelle
141 / 164
Handtassen
€ 199.- 40.-
142 / 164
Handtassen
€ 370 Coccinelle
143 / 164
Handtassen
€ 215.- 265.-
144 / 164
Handtassen
€ 298. Coccinelle
145 / 164
Handtassen
€ 395. Coccinelle
146 / 164
Handtassen
€ 325. Coccinelle
147 / 164
Handtassen
€ 270 Coccinelle
148 / 164
Handtassen
€ 430. Coccinelle
149 / 164
Handtassen
€ 299. - 99
150 / 164
Handtassen
€ 380. Coccinelle
151 / 164
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
152 / 164
Handtassen
€ 490. Coccinelle
153 / 164
Handtassen
€ 215
154 / 164
Handtassen
€ 220
155 / 164
Handtassen
€ 350 Coccinelle
156 / 164
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
157 / 164
Handtassen
€ 198
158 / 164
Handtassen
€ 118
159 / 164
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
160 / 164
Handtassen
€ €179 Abro in roze
161 / 164
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
162 / 164
Handtassen
163 / 164
Handtassen
164 / 164
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac