Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 153
Handtassen
€ 549
2 / 153
Handtassen
€ 360
3 / 153
Handtassen
€ 285
4 / 153
Handtassen
€ 399
5 / 153
Handtassen
€ 348. €283
6 / 153
Handtassen
€ 395
7 / 153
Handtassen
€ 499
8 / 153
Handtassen
€ 350
9 / 153
Handtassen
€ 215
10 / 153
Handtassen
€ 240
11 / 153
Handtassen
€ 240
12 / 153
Handtassen
€ 220
13 / 153
Handtassen
€ 325
14 / 153
Handtassen
€ 295
15 / 153
Handtassen
€ 265
16 / 153
Handtassen
€ 549
17 / 153
Handtassen
€ 210
18 / 153
Handtassen
€ 199
19 / 153
Handtassen
€ 350
20 / 153
Handtassen
€ 268
21 / 153
Handtassen
€ 265
22 / 153
Handtassen
€ 298
23 / 153
Handtassen
€ 280
24 / 153
Handtassen
€ 330
25 / 153
Handtassen
€ 330. €280
26 / 153
Handtassen
€ 154
27 / 153
Handtassen
€ 178. - €220
28 / 153
Handtassen
29 / 153
Handtassen
€ 248 - laarsjes € 145
30 / 153
Handtassen
€ 240
31 / 153
Handtassen
€ 228
32 / 153
Handtassen
€ 248
33 / 153
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
34 / 153
Handtassen
€ 395 € 240
35 / 153
Handtassen
€ 249. €299. €289
36 / 153
Handtassen
€ 145
37 / 153
Handtassen
€ 279
38 / 153
Handtassen
€ 348
39 / 153
Handtassen
€ 245
40 / 153
Handtassen
€ 245
41 / 153
Handtassen
€ 245
42 / 153
Handtassen
€ 245
43 / 153
Handtassen
€ 195
44 / 153
Handtassen
€ 195
45 / 153
Handtassen
€ 399 outlet € 199
46 / 153
Handtassen
€ 270
47 / 153
Handtassen
€ 490 €395
48 / 153
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
49 / 153
Handtassen
€ 499
50 / 153
Handtassen
€ 490 €98
51 / 153
Handtassen
€ 199 €178
52 / 153
Handtassen
€ 154
53 / 153
Handtassen
€ 280 €370 €298
54 / 153
Handtassen
€ 375
55 / 153
Handtassen
€ 278
56 / 153
Handtassen
€ 135
57 / 153
Handtassen
€ 220
58 / 153
Handtassen
€ 295
59 / 153
Handtassen
€ 430. - 350
60 / 153
Handtassen
€ 329 €179 €119
61 / 153
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
62 / 153
Handtassen
€ 279
63 / 153
Handtassen
€ 235 ook in d bruin
64 / 153
Handtassen
€ 399
65 / 153
Handtassen
€ 265 €165
66 / 153
Handtassen
€ 299 €210
67 / 153
Handtassen
€ 175
68 / 153
Handtassen
€ 259 €159
69 / 153
Handtassen
€ 259
70 / 153
Handtassen
€ 249 €299 € 289
71 / 153
Handtassen
€ 240
72 / 153
Handtassen
€ 267
73 / 153
Handtassen
€ 279
74 / 153
Handtassen
€ 499
75 / 153
Handtassen
€ 178 €220
76 / 153
Handtassen
€ 273
77 / 153
Handtassen
78 / 153
Handtassen
€ 195 € 275
79 / 153
Handtassen
€ 228 € 275
80 / 153
Handtassen
€ 380 €350
81 / 153
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
82 / 153
Handtassen
€ 295 €85
83 / 153
Handtassen
€ 370. €295. €85
84 / 153
Handtassen
€ 250. € 260
85 / 153
Handtassen
€ 148
86 / 153
Handtassen
€ 240
87 / 153
Handtassen
€ 348. € 294
88 / 153
Handtassen
€ 228
89 / 153
Handtassen
€ 248
90 / 153
Handtassen
€ 195, handtas coccinelle €430
91 / 153
Handtassen
€ 297
92 / 153
Handtassen
€ 430
93 / 153
Handtassen
€ 430
94 / 153
Handtassen
€ 395
95 / 153
Handtassen
€ 295
96 / 153
Handtassen
€ 240
97 / 153
Handtassen
€ 430
98 / 153
Handtassen
€ 210
99 / 153
Handtassen
€ 456 zwart
100 / 153
Handtassen
€ 248
101 / 153
Handtassen
€ 265
102 / 153
Handtassen
€ 375
103 / 153
Handtassen
€ 168
104 / 153
Handtassen
€ 232. Reversible leder/pels
105 / 153
Handtassen
€ 229 in zwart
106 / 153
Handtassen
€ 323,- cognac
107 / 153
Handtassen
€ 130 ook in kaki
108 / 153
Handtassen
€ 185
109 / 153
Handtassen
€ 295
110 / 153
Handtassen
€ 270
111 / 153
Handtassen
€ 229
112 / 153
Handtassen
€ 320.- 213.-
113 / 153
Handtassen
€ 348
114 / 153
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
115 / 153
Handtassen
€ 249 Abro
116 / 153
Handtassen
€ 399. Abro
117 / 153
Handtassen
€ 295 Coccinelle
118 / 153
Handtassen
€ 199.- 40.-
119 / 153
Handtassen
€ 215
120 / 153
Handtassen
€ 213
121 / 153
Handtassen
€ 370 Coccinelle
122 / 153
Handtassen
€ 195.- 40.-
123 / 153
Handtassen
€ 255.-
124 / 153
Handtassen
€ 215.- 265.-
125 / 153
Handtassen
€ 230.- 185.-
126 / 153
Handtassen
€ 298. Coccinelle
127 / 153
Handtassen
€ 395. Coccinelle
128 / 153
Handtassen
€ 259
129 / 153
Handtassen
€ 205 blauw
130 / 153
Handtassen
€ 325. Coccinelle
131 / 153
Handtassen
€ 270 Coccinelle
132 / 153
Handtassen
€ 430. Coccinelle
133 / 153
Handtassen
€ 299. - 99
134 / 153
Handtassen
€ 380. Coccinelle
135 / 153
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
136 / 153
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
137 / 153
Handtassen
€ 490. Coccinelle
138 / 153
Handtassen
€ 215
139 / 153
Handtassen
€ 220
140 / 153
Handtassen
€ 350 Coccinelle
141 / 153
Handtassen
€ 370 / €185. Outlet / Coccinelle
142 / 153
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
143 / 153
Handtassen
€ 198
144 / 153
Handtassen
€ 118
145 / 153
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
146 / 153
Handtassen
€ 439 / € 215. Outlet/ Coccinelle
147 / 153
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
148 / 153
Handtassen
€ €179 Abro in roze
149 / 153
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
150 / 153
Handtassen
€ €410/€205. Outlet/ Coccinelle
151 / 153
Handtassen
152 / 153
Handtassen
153 / 153
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac
1 / 153
Handtassen
€ 549
2 / 153
Handtassen
€ 360
3 / 153
Handtassen
€ 285
4 / 153
Handtassen
€ 399
5 / 153
Handtassen
€ 348. €283
6 / 153
Handtassen
€ 395
7 / 153
Handtassen
€ 499
8 / 153
Handtassen
€ 350
9 / 153
Handtassen
€ 215
10 / 153
Handtassen
€ 240
11 / 153
Handtassen
€ 240
12 / 153
Handtassen
€ 220
13 / 153
Handtassen
€ 325
14 / 153
Handtassen
€ 295
15 / 153
Handtassen
€ 265
16 / 153
Handtassen
€ 549
17 / 153
Handtassen
€ 210
18 / 153
Handtassen
€ 199
19 / 153
Handtassen
€ 350
20 / 153
Handtassen
€ 268
21 / 153
Handtassen
€ 265
22 / 153
Handtassen
€ 298
23 / 153
Handtassen
€ 280
24 / 153
Handtassen
€ 330
25 / 153
Handtassen
€ 330. €280
26 / 153
Handtassen
€ 154
27 / 153
Handtassen
€ 178. - €220
28 / 153
Handtassen
29 / 153
Handtassen
€ 248 - laarsjes € 145
30 / 153
Handtassen
€ 240
31 / 153
Handtassen
€ 228
32 / 153
Handtassen
€ 248
33 / 153
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
34 / 153
Handtassen
€ 395 € 240
35 / 153
Handtassen
€ 249. €299. €289
36 / 153
Handtassen
€ 145
37 / 153
Handtassen
€ 279
38 / 153
Handtassen
€ 348
39 / 153
Handtassen
€ 245
40 / 153
Handtassen
€ 245
41 / 153
Handtassen
€ 245
42 / 153
Handtassen
€ 245
43 / 153
Handtassen
€ 195
44 / 153
Handtassen
€ 195
45 / 153
Handtassen
€ 399 outlet € 199
46 / 153
Handtassen
€ 270
47 / 153
Handtassen
€ 490 €395
48 / 153
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
49 / 153
Handtassen
€ 499
50 / 153
Handtassen
€ 490 €98
51 / 153
Handtassen
€ 199 €178
52 / 153
Handtassen
€ 154
53 / 153
Handtassen
€ 280 €370 €298
54 / 153
Handtassen
€ 375
55 / 153
Handtassen
€ 278
56 / 153
Handtassen
€ 135
57 / 153
Handtassen
€ 220
58 / 153
Handtassen
€ 295
59 / 153
Handtassen
€ 430. - 350
60 / 153
Handtassen
€ 329 €179 €119
61 / 153
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
62 / 153
Handtassen
€ 279
63 / 153
Handtassen
€ 235 ook in d bruin
64 / 153
Handtassen
€ 399
65 / 153
Handtassen
€ 265 €165
66 / 153
Handtassen
€ 299 €210
67 / 153
Handtassen
€ 175
68 / 153
Handtassen
€ 259 €159
69 / 153
Handtassen
€ 259
70 / 153
Handtassen
€ 249 €299 € 289
71 / 153
Handtassen
€ 240
72 / 153
Handtassen
€ 267
73 / 153
Handtassen
€ 279
74 / 153
Handtassen
€ 499
75 / 153
Handtassen
€ 178 €220
76 / 153
Handtassen
€ 273
77 / 153
Handtassen
78 / 153
Handtassen
€ 195 € 275
79 / 153
Handtassen
€ 228 € 275
80 / 153
Handtassen
€ 380 €350
81 / 153
Handtassen
€ 245 ook in dblauw
82 / 153
Handtassen
€ 295 €85
83 / 153
Handtassen
€ 370. €295. €85
84 / 153
Handtassen
€ 250. € 260
85 / 153
Handtassen
€ 148
86 / 153
Handtassen
€ 240
87 / 153
Handtassen
€ 348. € 294
88 / 153
Handtassen
€ 228
89 / 153
Handtassen
€ 248
90 / 153
Handtassen
€ 195, handtas coccinelle €430
91 / 153
Handtassen
€ 297
92 / 153
Handtassen
€ 430
93 / 153
Handtassen
€ 430
94 / 153
Handtassen
€ 395
95 / 153
Handtassen
€ 295
96 / 153
Handtassen
€ 240
97 / 153
Handtassen
€ 430
98 / 153
Handtassen
€ 210
99 / 153
Handtassen
€ 456 zwart
100 / 153
Handtassen
€ 248
101 / 153
Handtassen
€ 265
102 / 153
Handtassen
€ 375
103 / 153
Handtassen
€ 168
104 / 153
Handtassen
€ 232. Reversible leder/pels
105 / 153
Handtassen
€ 229 in zwart
106 / 153
Handtassen
€ 323,- cognac
107 / 153
Handtassen
€ 130 ook in kaki
108 / 153
Handtassen
€ 185
109 / 153
Handtassen
€ 295
110 / 153
Handtassen
€ 270
111 / 153
Handtassen
€ 229
112 / 153
Handtassen
€ 320.- 213.-
113 / 153
Handtassen
€ 348
114 / 153
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
115 / 153
Handtassen
€ 249 Abro
116 / 153
Handtassen
€ 399. Abro
117 / 153
Handtassen
€ 295 Coccinelle
118 / 153
Handtassen
€ 199.- 40.-
119 / 153
Handtassen
€ 215
120 / 153
Handtassen
€ 213
121 / 153
Handtassen
€ 370 Coccinelle
122 / 153
Handtassen
€ 195.- 40.-
123 / 153
Handtassen
€ 255.-
124 / 153
Handtassen
€ 215.- 265.-
125 / 153
Handtassen
€ 230.- 185.-
126 / 153
Handtassen
€ 298. Coccinelle
127 / 153
Handtassen
€ 395. Coccinelle
128 / 153
Handtassen
€ 259
129 / 153
Handtassen
€ 205 blauw
130 / 153
Handtassen
€ 325. Coccinelle
131 / 153
Handtassen
€ 270 Coccinelle
132 / 153
Handtassen
€ 430. Coccinelle
133 / 153
Handtassen
€ 299. - 99
134 / 153
Handtassen
€ 380. Coccinelle
135 / 153
Handtassen
€ 370. Coccinelle outlet. €185 d bruin
136 / 153
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
137 / 153
Handtassen
€ 490. Coccinelle
138 / 153
Handtassen
€ 215
139 / 153
Handtassen
€ 220
140 / 153
Handtassen
€ 350 Coccinelle
141 / 153
Handtassen
€ 370 / €185. Outlet / Coccinelle
142 / 153
Handtassen
€ 380/€ 190. - €286/€143 . Outlet / Coccinelle
143 / 153
Handtassen
€ 198
144 / 153
Handtassen
€ 118
145 / 153
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
146 / 153
Handtassen
€ 439 / € 215. Outlet/ Coccinelle
147 / 153
Handtassen
€ €390/€195. Outlet /Coccinelle
148 / 153
Handtassen
€ €179 Abro in roze
149 / 153
Handtassen
€ €120/€60. Outlet / Abro
150 / 153
Handtassen
€ €410/€205. Outlet/ Coccinelle
151 / 153
Handtassen
152 / 153
Handtassen
153 / 153
Handtassen
€ € 549 in camel/cognac