Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 192
Handtassen
€ 245
2 / 192
Handtassen
€ 245
3 / 192
Handtassen
€ 245
4 / 192
Handtassen
€ 245
5 / 192
Handtassen
€ 280
6 / 192
Handtassen
€ 348
7 / 192
Handtassen
€ 195
8 / 192
Handtassen
€ 195
9 / 192
Handtassen
€ 399
10 / 192
Handtassen
€ 330. €280
11 / 192
Handtassen
€ 245
12 / 192
Handtassen
€ 325 € 280
13 / 192
Handtassen
€ 490 €395
14 / 192
Handtassen
€ 259 €249 €259
15 / 192
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
16 / 192
Handtassen
€ 270
17 / 192
Handtassen
€ 499
18 / 192
Handtassen
€ 490 €98
19 / 192
Handtassen
€ 199 €178
20 / 192
Handtassen
€ 154
21 / 192
Handtassen
€ 280 €370 €298
22 / 192
Handtassen
€ 375
23 / 192
Handtassen
€ 135
24 / 192
Handtassen
€ 220
25 / 192
Handtassen
€ 295
26 / 192
Handtassen
€ 430. - 350
27 / 192
Handtassen
€ 329 €179 €119
28 / 192
Handtassen
€ 235
29 / 192
Handtassen
€ 279
30 / 192
Handtassen
31 / 192
Handtassen
€ 399
32 / 192
Handtassen
€ 175
33 / 192
Handtassen
€ 299 €210
34 / 192
Handtassen
€ 265 €165
35 / 192
Handtassen
€ 275
36 / 192
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
37 / 192
Handtassen
€ 189 sneaker € 240 handtas
38 / 192
Handtassen
€ 259 €159
39 / 192
Handtassen
€ 259
40 / 192
Handtassen
€ 249 €299 € 289
41 / 192
Handtassen
€ 240
42 / 192
Handtassen
€ 267
43 / 192
Handtassen
€ 279
44 / 192
Handtassen
€ 499
45 / 192
Handtassen
€ 178 €220
46 / 192
Handtassen
€ 273
47 / 192
Handtassen
48 / 192
Handtassen
€ 195 € 275
49 / 192
Handtassen
€ 228 € 275
50 / 192
Handtassen
€ 380 €350
51 / 192
Handtassen
€ 245
52 / 192
Handtassen
€ 145 €267
53 / 192
Handtassen
€ 295 €85
54 / 192
Handtassen
55 / 192
Handtassen
€ 270
56 / 192
Handtassen
€ 370. €295. €85
57 / 192
Handtassen
€ 148
58 / 192
Handtassen
€ 250. € 260
59 / 192
Handtassen
€ 235
60 / 192
Handtassen
€ 240
61 / 192
Handtassen
€ 348. € 294
62 / 192
Handtassen
€ 228
63 / 192
Handtassen
€ 248
64 / 192
Handtassen
€ 245
65 / 192
Handtassen
66 / 192
Handtassen
€ 297
67 / 192
Handtassen
€ 430
68 / 192
Handtassen
€ 395
69 / 192
Handtassen
€ 295
70 / 192
Handtassen
€ 430
71 / 192
Handtassen
€ 240
72 / 192
Handtassen
€ 210
73 / 192
Handtassen
€ 430
74 / 192
Handtassen
€ 245
75 / 192
Handtassen
€ 456
76 / 192
Handtassen
€ 375
77 / 192
Handtassen
€ 265
78 / 192
Handtassen
€ 248
79 / 192
Handtassen
€ 265
80 / 192
Handtassen
€ 265
81 / 192
Handtassen
€ 168
82 / 192
Handtassen
€ 232. Reversible
83 / 192
Handtassen
€ 375 lichtblauw
84 / 192
Handtassen
€ 229 ook in zwart
85 / 192
Handtassen
€ 323,- cognac
86 / 192
Handtassen
€ 269. €299. €299
87 / 192
Handtassen
€ 349. - € 425
88 / 192
Handtassen
€ 425
89 / 192
Handtassen
€ 425
90 / 192
Handtassen
€ 298
91 / 192
Handtassen
€ 298
92 / 192
Handtassen
€ Handtas 549. Hoed €88
93 / 192
Handtassen
€ 159 ook in dblauw & greige
94 / 192
Handtassen
€ 265
95 / 192
Handtassen
€ 248. Ook in nude
96 / 192
Handtassen
€ 275 ook in groen en cognac
97 / 192
Handtassen
€ 119 ook in cognac& wit
98 / 192
Handtassen
€ 205
99 / 192
Handtassen
€ 205
100 / 192
Handtassen
€ 230
101 / 192
Handtassen
€ 230
102 / 192
Handtassen
€ 213
103 / 192
Handtassen
€ 213.- 159.-
104 / 192
Handtassen
€ 130
105 / 192
Handtassen
€ 225
106 / 192
Handtassen
€ 185
107 / 192
Handtassen
€ 295
108 / 192
Handtassen
€ 270
109 / 192
Handtassen
€ 265
110 / 192
Handtassen
€ 289
111 / 192
Handtassen
€ 622.- 289.-
112 / 192
Handtassen
€ 239. Handtas. €187 sandaal
113 / 192
Handtassen
€ 239.- 145.-
114 / 192
Handtassen
€ 249 handtas. €170 sandaal
115 / 192
Handtassen
€ 229
116 / 192
Handtassen
€ 165.- 325.-
117 / 192
Handtassen
€ 165
118 / 192
Handtassen
€ 275
119 / 192
Handtassen
€ 159.- 399.-
120 / 192
Handtassen
€ 399.- 186.-
121 / 192
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
122 / 192
Handtassen
€ 249 Abro
123 / 192
Handtassen
€ 499. Abro
124 / 192
Handtassen
€ 399. Abro
125 / 192
Handtassen
€ 279. Abro. Espadrille €86
126 / 192
Handtassen
€ 350 Coccinelle
127 / 192
Handtassen
€ 299.- 279.- Abro
128 / 192
Handtassen
€ 255.- 215.-
129 / 192
Handtassen
€ 265. Omkeerbaar
130 / 192
Handtassen
€ 295 Coccinelle
131 / 192
Handtassen
€ 289.- 250.-
132 / 192
Handtassen
€ 165
133 / 192
Handtassen
€ 199.- 40.-
134 / 192
Handtassen
€ 230
135 / 192
Handtassen
€ 215
136 / 192
Handtassen
€ 320.- 213.-
137 / 192
Handtassen
€ 213
138 / 192
Handtassen
€ 348
139 / 192
Handtassen
€ 370 Coccinelle
140 / 192
Handtassen
€ 195.- 40.-
141 / 192
Handtassen
€ 255.-
142 / 192
Handtassen
€ 300. Coccinelle
143 / 192
Handtassen
€ 430. Coccinelle
144 / 192
Handtassen
€ 229. Abro
145 / 192
Handtassen
€ 215.- 265.-
146 / 192
Handtassen
€ 230.- 185.-
147 / 192
Handtassen
€ 298. Coccinelle
148 / 192
Handtassen
€ 395. Coccinelle
149 / 192
Handtassen
€ 395. Coccinelle
150 / 192
Handtassen
€ 259
151 / 192
Handtassen
€ 205
152 / 192
Handtassen
€ 325. Coccinelle
153 / 192
Handtassen
€ 270 Coccinelle
154 / 192
Handtassen
€ 430. Coccinelle
155 / 192
Handtassen
€ 420 Coccinelle
156 / 192
Handtassen
€ 222
157 / 192
Handtassen
€ 299. - 99
158 / 192
Handtassen
€ 247
159 / 192
Handtassen
€ 380. Coccinelle
160 / 192
Handtassen
€ 370. Coccinelle
161 / 192
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
162 / 192
Handtassen
€ 490
163 / 192
Handtassen
€ 490. Coccinelle
164 / 192
Handtassen
€ 215
165 / 192
Handtassen
€ 220
166 / 192
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
167 / 192
Handtassen
€ Coccinelle
168 / 192
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
169 / 192
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
170 / 192
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
171 / 192
Handtassen
€ 198
172 / 192
Handtassen
€ 118
173 / 192
Handtassen
€ 248
174 / 192
Handtassen
175 / 192
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
176 / 192
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
177 / 192
Handtassen
€ 329 Abro
178 / 192
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
179 / 192
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
180 / 192
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
181 / 192
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
182 / 192
Handtassen
€ Coccinelle
183 / 192
Handtassen
€ Abro
184 / 192
Handtassen
€ Abro
185 / 192
Handtassen
€ Abro
186 / 192
Handtassen
€ 125. Outlet / Gianni Chiarini
187 / 192
Handtassen
188 / 192
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
189 / 192
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
190 / 192
Handtassen
191 / 192
Handtassen
192 / 192
Handtassen
1 / 192
Handtassen
€ 245
2 / 192
Handtassen
€ 245
3 / 192
Handtassen
€ 245
4 / 192
Handtassen
€ 245
5 / 192
Handtassen
€ 280
6 / 192
Handtassen
€ 348
7 / 192
Handtassen
€ 195
8 / 192
Handtassen
€ 195
9 / 192
Handtassen
€ 399
10 / 192
Handtassen
€ 330. €280
11 / 192
Handtassen
€ 245
12 / 192
Handtassen
€ 325 € 280
13 / 192
Handtassen
€ 490 €395
14 / 192
Handtassen
€ 259 €249 €259
15 / 192
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
16 / 192
Handtassen
€ 270
17 / 192
Handtassen
€ 499
18 / 192
Handtassen
€ 490 €98
19 / 192
Handtassen
€ 199 €178
20 / 192
Handtassen
€ 154
21 / 192
Handtassen
€ 280 €370 €298
22 / 192
Handtassen
€ 375
23 / 192
Handtassen
€ 135
24 / 192
Handtassen
€ 220
25 / 192
Handtassen
€ 295
26 / 192
Handtassen
€ 430. - 350
27 / 192
Handtassen
€ 329 €179 €119
28 / 192
Handtassen
€ 235
29 / 192
Handtassen
€ 279
30 / 192
Handtassen
31 / 192
Handtassen
€ 399
32 / 192
Handtassen
€ 175
33 / 192
Handtassen
€ 299 €210
34 / 192
Handtassen
€ 265 €165
35 / 192
Handtassen
€ 275
36 / 192
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
37 / 192
Handtassen
€ 189 sneaker € 240 handtas
38 / 192
Handtassen
€ 259 €159
39 / 192
Handtassen
€ 259
40 / 192
Handtassen
€ 249 €299 € 289
41 / 192
Handtassen
€ 240
42 / 192
Handtassen
€ 267
43 / 192
Handtassen
€ 279
44 / 192
Handtassen
€ 499
45 / 192
Handtassen
€ 178 €220
46 / 192
Handtassen
€ 273
47 / 192
Handtassen
48 / 192
Handtassen
€ 195 € 275
49 / 192
Handtassen
€ 228 € 275
50 / 192
Handtassen
€ 380 €350
51 / 192
Handtassen
€ 245
52 / 192
Handtassen
€ 145 €267
53 / 192
Handtassen
€ 295 €85
54 / 192
Handtassen
55 / 192
Handtassen
€ 270
56 / 192
Handtassen
€ 370. €295. €85
57 / 192
Handtassen
€ 148
58 / 192
Handtassen
€ 250. € 260
59 / 192
Handtassen
€ 235
60 / 192
Handtassen
€ 240
61 / 192
Handtassen
€ 348. € 294
62 / 192
Handtassen
€ 228
63 / 192
Handtassen
€ 248
64 / 192
Handtassen
€ 245
65 / 192
Handtassen
66 / 192
Handtassen
€ 297
67 / 192
Handtassen
€ 430
68 / 192
Handtassen
€ 395
69 / 192
Handtassen
€ 295
70 / 192
Handtassen
€ 430
71 / 192
Handtassen
€ 240
72 / 192
Handtassen
€ 210
73 / 192
Handtassen
€ 430
74 / 192
Handtassen
€ 245
75 / 192
Handtassen
€ 456
76 / 192
Handtassen
€ 375
77 / 192
Handtassen
€ 265
78 / 192
Handtassen
€ 248
79 / 192
Handtassen
€ 265
80 / 192
Handtassen
€ 265
81 / 192
Handtassen
€ 168
82 / 192
Handtassen
€ 232. Reversible
83 / 192
Handtassen
€ 375 lichtblauw
84 / 192
Handtassen
€ 229 ook in zwart
85 / 192
Handtassen
€ 323,- cognac
86 / 192
Handtassen
€ 269. €299. €299
87 / 192
Handtassen
€ 349. - € 425
88 / 192
Handtassen
€ 425
89 / 192
Handtassen
€ 425
90 / 192
Handtassen
€ 298
91 / 192
Handtassen
€ 298
92 / 192
Handtassen
€ Handtas 549. Hoed €88
93 / 192
Handtassen
€ 159 ook in dblauw & greige
94 / 192
Handtassen
€ 265
95 / 192
Handtassen
€ 248. Ook in nude
96 / 192
Handtassen
€ 275 ook in groen en cognac
97 / 192
Handtassen
€ 119 ook in cognac& wit
98 / 192
Handtassen
€ 205
99 / 192
Handtassen
€ 205
100 / 192
Handtassen
€ 230
101 / 192
Handtassen
€ 230
102 / 192
Handtassen
€ 213
103 / 192
Handtassen
€ 213.- 159.-
104 / 192
Handtassen
€ 130
105 / 192
Handtassen
€ 225
106 / 192
Handtassen
€ 185
107 / 192
Handtassen
€ 295
108 / 192
Handtassen
€ 270
109 / 192
Handtassen
€ 265
110 / 192
Handtassen
€ 289
111 / 192
Handtassen
€ 622.- 289.-
112 / 192
Handtassen
€ 239. Handtas. €187 sandaal
113 / 192
Handtassen
€ 239.- 145.-
114 / 192
Handtassen
€ 249 handtas. €170 sandaal
115 / 192
Handtassen
€ 229
116 / 192
Handtassen
€ 165.- 325.-
117 / 192
Handtassen
€ 165
118 / 192
Handtassen
€ 275
119 / 192
Handtassen
€ 159.- 399.-
120 / 192
Handtassen
€ 399.- 186.-
121 / 192
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
122 / 192
Handtassen
€ 249 Abro
123 / 192
Handtassen
€ 499. Abro
124 / 192
Handtassen
€ 399. Abro
125 / 192
Handtassen
€ 279. Abro. Espadrille €86
126 / 192
Handtassen
€ 350 Coccinelle
127 / 192
Handtassen
€ 299.- 279.- Abro
128 / 192
Handtassen
€ 255.- 215.-
129 / 192
Handtassen
€ 265. Omkeerbaar
130 / 192
Handtassen
€ 295 Coccinelle
131 / 192
Handtassen
€ 289.- 250.-
132 / 192
Handtassen
€ 165
133 / 192
Handtassen
€ 199.- 40.-
134 / 192
Handtassen
€ 230
135 / 192
Handtassen
€ 215
136 / 192
Handtassen
€ 320.- 213.-
137 / 192
Handtassen
€ 213
138 / 192
Handtassen
€ 348
139 / 192
Handtassen
€ 370 Coccinelle
140 / 192
Handtassen
€ 195.- 40.-
141 / 192
Handtassen
€ 255.-
142 / 192
Handtassen
€ 300. Coccinelle
143 / 192
Handtassen
€ 430. Coccinelle
144 / 192
Handtassen
€ 229. Abro
145 / 192
Handtassen
€ 215.- 265.-
146 / 192
Handtassen
€ 230.- 185.-
147 / 192
Handtassen
€ 298. Coccinelle
148 / 192
Handtassen
€ 395. Coccinelle
149 / 192
Handtassen
€ 395. Coccinelle
150 / 192
Handtassen
€ 259
151 / 192
Handtassen
€ 205
152 / 192
Handtassen
€ 325. Coccinelle
153 / 192
Handtassen
€ 270 Coccinelle
154 / 192
Handtassen
€ 430. Coccinelle
155 / 192
Handtassen
€ 420 Coccinelle
156 / 192
Handtassen
€ 222
157 / 192
Handtassen
€ 299. - 99
158 / 192
Handtassen
€ 247
159 / 192
Handtassen
€ 380. Coccinelle
160 / 192
Handtassen
€ 370. Coccinelle
161 / 192
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
162 / 192
Handtassen
€ 490
163 / 192
Handtassen
€ 490. Coccinelle
164 / 192
Handtassen
€ 215
165 / 192
Handtassen
€ 220
166 / 192
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
167 / 192
Handtassen
€ Coccinelle
168 / 192
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
169 / 192
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
170 / 192
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
171 / 192
Handtassen
€ 198
172 / 192
Handtassen
€ 118
173 / 192
Handtassen
€ 248
174 / 192
Handtassen
175 / 192
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
176 / 192
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
177 / 192
Handtassen
€ 329 Abro
178 / 192
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
179 / 192
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
180 / 192
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
181 / 192
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
182 / 192
Handtassen
€ Coccinelle
183 / 192
Handtassen
€ Abro
184 / 192
Handtassen
€ Abro
185 / 192
Handtassen
€ Abro
186 / 192
Handtassen
€ 125. Outlet / Gianni Chiarini
187 / 192
Handtassen
188 / 192
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
189 / 192
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
190 / 192
Handtassen
191 / 192
Handtassen
192 / 192
Handtassen