Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK

PRIVACY-BELEID

Dit is de privacyverklaring van Gabrielli en Gabrielli Outlet, gelegen in Galerij Canada, Ooststraat 79, 8800 Roeselare, zijnde vestigingen van onderneming natuurlijke persoon Anne Reynaert, met zetel te Schoolstraat 45, 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0530.898.123.

Wij beschouwen privacy als een van jouw meest fundamentele rechten. Wij stellen dan ook alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij handelen steeds in overeenstemming met de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna: de "Verordening") en met onze deontologie.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is van toepassing op alle relaties tussen ons enerzijds en onze klanten, prospecten, tegenpartijen en partners anderzijds.

Wij wensen je zo goed mogelijk te informeren over jouw privacy. Indien je nog vragen hebt omtrent onze diensten en jouw privacy, kan je ons steeds contacteren via info@gabrielli-roeselare.be

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Daarnaast maken wij voor onze website ook gebruik van cookies. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking of profiling en gebruiken jouw gegevens ook niet om redenen van direct marketing.

De rechtsgronden waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Artikel 6.1 van de Verordening geeft aan op welke gronden persoonsgegevens mogen worden verwerkt. Hieronder geven wij een kort overzicht op welke rechtsgronden wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij verwerken de gegevens die je vrijwillig hebt ingegeven op onze Website louter voor intern gebruik en om zodoende jouw vraag efficiënt en correct te kunnen beantwoorden en op te volgen. Door jouw contactgegevens in te geven op de website heb je ook toegestemd dat wij de door jouw verschafte gegevens verwerken teneinde jouw verzoek tot informatie te behandelen.

Wij houden in de fysieke winkels jouw aankoophistoriek bij in functie van het toekennen van eventuele promoties en kortingen. Een en ander kadert dan ook in de gerechtvaardigde belangen van Gabrielli en Gabrielli Outlet.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Jouw verkregen persoonsgegevens zullen in geen enkel geval verstrekt worden aan derden, tenzij anders aangegeven bij een bepaalde actie of aanbieding. Zij zullen bovendien niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze werden verkregen.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden slechts door een beperkt aantal personen verwerkt . Enkel de werknemers van Gabrielli en Gabrielli Outlet hebben toegang tot jouw gegevens.

Daarnaast werken wij samen met enkele dienstverleners (beheer website, e-mailhost,...) die in beperkte mate jouw gegevens verwerken. Wij nemen steeds de nodige maatregelen dat deze dienstverleners jouw persoonsgegevens enkel en alleen verwerken voor de doeleinden en op de manier die door ons zijn vooropgesteld.

Hoe lang houden wij jouw persoonsgegevens bij?

Wij houden jouw persoonsgegevens maar zo lang bij als vereist is om uw verzoek tot informatie te kunnen behandelen.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Wanneer wij voor een verwerking om toestemming vragen, dan kan je die toestemming op elk moment weer intrekken.

Als je een van deze onderstaande rechten wil uitoefenen, kan je ons steeds contacteren op volgend e- mailadres: info@gabrielli-roeselare.be.

Wij proberen jouw verzoek steeds te beantwoorden, en indien mogelijk te behandelen, binnen de maand na ontvangst. Om jouw aanvraag concreet en correct te behandelen vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn bij het richten van jouw aanvraag. Daarnaast moeten wij de identiteit van de verzoeker kunnen nagaan. Gelieve dan ook een kopie van jouw identiteitskaart te voegen bij uw verzoek.

Update Privacyverklaring

Wij zijn gerechtigd om deze Privacyverklaring up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de onze website. Het is in dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de website en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen.

Vragen of klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: info@gabrielli-roeselare.be

Daarnaast heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COOKIE-BELEID

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Door het gebruik van de website aanvaardt de gebruiker de cookies van de website. Desgewenst kan hij de browserinstellingen aanpassen opdat cookies niet langer aanvaard worden.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Informatie

Mocht je na het lezen van dit cookie-beleid toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van cookies op onze website, kunt u steeds contact opnemen met info@gabrielli-roeselare.be



1 / 162
Handtassen
2 / 162
Handtassen
3 / 162
Handtassen
€ 248
4 / 162
Handtassen
€ 240
5 / 162
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
6 / 162
Handtassen
€ 395 € 240
7 / 162
Handtassen
€ 259
8 / 162
Handtassen
€ 249. €299. €289
9 / 162
Handtassen
€ 279
10 / 162
Handtassen
€ 265
11 / 162
Handtassen
12 / 162
Handtassen
€ 348
13 / 162
Handtassen
€ 245
14 / 162
Handtassen
€ 245
15 / 162
Handtassen
€ 245
16 / 162
Handtassen
€ 245
17 / 162
Handtassen
€ 195
18 / 162
Handtassen
€ 195
19 / 162
Handtassen
€ 280
20 / 162
Handtassen
€ 348
21 / 162
Handtassen
€ 399
22 / 162
Handtassen
€ 330. €280
23 / 162
Handtassen
€ 245
24 / 162
Handtassen
€ 325 € 280
25 / 162
Handtassen
€ 490 €395
26 / 162
Handtassen
27 / 162
Handtassen
€ 499
28 / 162
Handtassen
€ 259 €249 €259
29 / 162
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
30 / 162
Handtassen
€ 270
31 / 162
Handtassen
€ 490 €98
32 / 162
Handtassen
€ 199 €178
33 / 162
Handtassen
€ 154
34 / 162
Handtassen
€ 280 €370 €298
35 / 162
Handtassen
€ 375
36 / 162
Handtassen
€ 135
37 / 162
Handtassen
€ 220
38 / 162
Handtassen
€ 295
39 / 162
Handtassen
€ 430. - 350
40 / 162
Handtassen
€ 329 €179 €119
41 / 162
Handtassen
€ 235
42 / 162
Handtassen
€ 279
43 / 162
Handtassen
44 / 162
Handtassen
€ 399
45 / 162
Handtassen
€ 175
46 / 162
Handtassen
€ 299 €210
47 / 162
Handtassen
€ 265 €165
48 / 162
Handtassen
€ 275
49 / 162
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
50 / 162
Handtassen
€ 189 sneaker € 240 handtas
51 / 162
Handtassen
€ 259 €159
52 / 162
Handtassen
€ 259
53 / 162
Handtassen
€ 249 €299 € 289
54 / 162
Handtassen
€ 240
55 / 162
Handtassen
€ 267
56 / 162
Handtassen
€ 279
57 / 162
Handtassen
€ 499
58 / 162
Handtassen
€ 178 €220
59 / 162
Handtassen
€ 273
60 / 162
Handtassen
61 / 162
Handtassen
€ 195 € 275
62 / 162
Handtassen
€ 228 € 275
63 / 162
Handtassen
€ 380 €350
64 / 162
Handtassen
€ 245
65 / 162
Handtassen
€ 145 €267
66 / 162
Handtassen
€ 295 €85
67 / 162
Handtassen
68 / 162
Handtassen
€ 270
69 / 162
Handtassen
€ 370. €295. €85
70 / 162
Handtassen
€ 148
71 / 162
Handtassen
€ 250. € 260
72 / 162
Handtassen
€ 235
73 / 162
Handtassen
€ 240
74 / 162
Handtassen
€ 348. € 294
75 / 162
Handtassen
€ 228
76 / 162
Handtassen
€ 248
77 / 162
Handtassen
€ 245
78 / 162
Handtassen
79 / 162
Handtassen
€ 297
80 / 162
Handtassen
€ 430
81 / 162
Handtassen
€ 395
82 / 162
Handtassen
€ 295
83 / 162
Handtassen
€ 430
84 / 162
Handtassen
€ 240
85 / 162
Handtassen
€ 210
86 / 162
Handtassen
€ 430
87 / 162
Handtassen
€ 245
88 / 162
Handtassen
€ 456
89 / 162
Handtassen
€ 375
90 / 162
Handtassen
€ 265
91 / 162
Handtassen
€ 248
92 / 162
Handtassen
€ 265
93 / 162
Handtassen
€ 265
94 / 162
Handtassen
€ 168
95 / 162
Handtassen
€ 232. Reversible
96 / 162
Handtassen
€ 229 ook in zwart
97 / 162
Handtassen
€ 323,- cognac
98 / 162
Handtassen
€ 130
99 / 162
Handtassen
€ 185
100 / 162
Handtassen
€ 295
101 / 162
Handtassen
€ 270
102 / 162
Handtassen
€ 229
103 / 162
Handtassen
€ 320.- 213.-
104 / 162
Handtassen
€ 348
105 / 162
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
106 / 162
Handtassen
€ 249 Abro
107 / 162
Handtassen
€ 399. Abro
108 / 162
Handtassen
€ 295 Coccinelle
109 / 162
Handtassen
€ 199.- 40.-
110 / 162
Handtassen
€ 215
111 / 162
Handtassen
€ 213
112 / 162
Handtassen
€ 370 Coccinelle
113 / 162
Handtassen
€ 195.- 40.-
114 / 162
Handtassen
€ 255.-
115 / 162
Handtassen
€ 300. Coccinelle
116 / 162
Handtassen
€ 430. Coccinelle
117 / 162
Handtassen
€ 229. Abro
118 / 162
Handtassen
€ 215.- 265.-
119 / 162
Handtassen
€ 230.- 185.-
120 / 162
Handtassen
€ 298. Coccinelle
121 / 162
Handtassen
€ 395. Coccinelle
122 / 162
Handtassen
€ 395. Coccinelle
123 / 162
Handtassen
€ 259
124 / 162
Handtassen
€ 205
125 / 162
Handtassen
€ 325. Coccinelle
126 / 162
Handtassen
€ 270 Coccinelle
127 / 162
Handtassen
€ 430. Coccinelle
128 / 162
Handtassen
€ 420 Coccinelle
129 / 162
Handtassen
€ 299. - 99
130 / 162
Handtassen
€ 247
131 / 162
Handtassen
€ 380. Coccinelle
132 / 162
Handtassen
€ 370. Coccinelle
133 / 162
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
134 / 162
Handtassen
€ 490
135 / 162
Handtassen
€ 490. Coccinelle
136 / 162
Handtassen
€ 215
137 / 162
Handtassen
€ 220
138 / 162
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
139 / 162
Handtassen
€ Coccinelle
140 / 162
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
141 / 162
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
142 / 162
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
143 / 162
Handtassen
€ 198
144 / 162
Handtassen
€ 118
145 / 162
Handtassen
€ 248
146 / 162
Handtassen
147 / 162
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
148 / 162
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
149 / 162
Handtassen
€ 329 Abro
150 / 162
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
151 / 162
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
152 / 162
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
153 / 162
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
154 / 162
Handtassen
€ Abro
155 / 162
Handtassen
€ Abro
156 / 162
Handtassen
€ Abro
157 / 162
Handtassen
€ 125. Outlet / Gianni Chiarini
158 / 162
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
159 / 162
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
160 / 162
Handtassen
161 / 162
Handtassen
162 / 162
Handtassen
1 / 162
Handtassen
2 / 162
Handtassen
3 / 162
Handtassen
€ 248
4 / 162
Handtassen
€ 240
5 / 162
Handtassen
€ 350 tasje, 220 laarsje
6 / 162
Handtassen
€ 395 € 240
7 / 162
Handtassen
€ 259
8 / 162
Handtassen
€ 249. €299. €289
9 / 162
Handtassen
€ 279
10 / 162
Handtassen
€ 265
11 / 162
Handtassen
12 / 162
Handtassen
€ 348
13 / 162
Handtassen
€ 245
14 / 162
Handtassen
€ 245
15 / 162
Handtassen
€ 245
16 / 162
Handtassen
€ 245
17 / 162
Handtassen
€ 195
18 / 162
Handtassen
€ 195
19 / 162
Handtassen
€ 280
20 / 162
Handtassen
€ 348
21 / 162
Handtassen
€ 399
22 / 162
Handtassen
€ 330. €280
23 / 162
Handtassen
€ 245
24 / 162
Handtassen
€ 325 € 280
25 / 162
Handtassen
€ 490 €395
26 / 162
Handtassen
27 / 162
Handtassen
€ 499
28 / 162
Handtassen
€ 259 €249 €259
29 / 162
Handtassen
€ 549 €499 €299 €75
30 / 162
Handtassen
€ 270
31 / 162
Handtassen
€ 490 €98
32 / 162
Handtassen
€ 199 €178
33 / 162
Handtassen
€ 154
34 / 162
Handtassen
€ 280 €370 €298
35 / 162
Handtassen
€ 375
36 / 162
Handtassen
€ 135
37 / 162
Handtassen
€ 220
38 / 162
Handtassen
€ 295
39 / 162
Handtassen
€ 430. - 350
40 / 162
Handtassen
€ 329 €179 €119
41 / 162
Handtassen
€ 235
42 / 162
Handtassen
€ 279
43 / 162
Handtassen
44 / 162
Handtassen
€ 399
45 / 162
Handtassen
€ 175
46 / 162
Handtassen
€ 299 €210
47 / 162
Handtassen
€ 265 €165
48 / 162
Handtassen
€ 275
49 / 162
Handtassen
€ 297 zwart € 262 rood
50 / 162
Handtassen
€ 189 sneaker € 240 handtas
51 / 162
Handtassen
€ 259 €159
52 / 162
Handtassen
€ 259
53 / 162
Handtassen
€ 249 €299 € 289
54 / 162
Handtassen
€ 240
55 / 162
Handtassen
€ 267
56 / 162
Handtassen
€ 279
57 / 162
Handtassen
€ 499
58 / 162
Handtassen
€ 178 €220
59 / 162
Handtassen
€ 273
60 / 162
Handtassen
61 / 162
Handtassen
€ 195 € 275
62 / 162
Handtassen
€ 228 € 275
63 / 162
Handtassen
€ 380 €350
64 / 162
Handtassen
€ 245
65 / 162
Handtassen
€ 145 €267
66 / 162
Handtassen
€ 295 €85
67 / 162
Handtassen
68 / 162
Handtassen
€ 270
69 / 162
Handtassen
€ 370. €295. €85
70 / 162
Handtassen
€ 148
71 / 162
Handtassen
€ 250. € 260
72 / 162
Handtassen
€ 235
73 / 162
Handtassen
€ 240
74 / 162
Handtassen
€ 348. € 294
75 / 162
Handtassen
€ 228
76 / 162
Handtassen
€ 248
77 / 162
Handtassen
€ 245
78 / 162
Handtassen
79 / 162
Handtassen
€ 297
80 / 162
Handtassen
€ 430
81 / 162
Handtassen
€ 395
82 / 162
Handtassen
€ 295
83 / 162
Handtassen
€ 430
84 / 162
Handtassen
€ 240
85 / 162
Handtassen
€ 210
86 / 162
Handtassen
€ 430
87 / 162
Handtassen
€ 245
88 / 162
Handtassen
€ 456
89 / 162
Handtassen
€ 375
90 / 162
Handtassen
€ 265
91 / 162
Handtassen
€ 248
92 / 162
Handtassen
€ 265
93 / 162
Handtassen
€ 265
94 / 162
Handtassen
€ 168
95 / 162
Handtassen
€ 232. Reversible
96 / 162
Handtassen
€ 229 ook in zwart
97 / 162
Handtassen
€ 323,- cognac
98 / 162
Handtassen
€ 130
99 / 162
Handtassen
€ 185
100 / 162
Handtassen
€ 295
101 / 162
Handtassen
€ 270
102 / 162
Handtassen
€ 229
103 / 162
Handtassen
€ 320.- 213.-
104 / 162
Handtassen
€ 348
105 / 162
Handtassen
€ 249.- 549.-Abro
106 / 162
Handtassen
€ 249 Abro
107 / 162
Handtassen
€ 399. Abro
108 / 162
Handtassen
€ 295 Coccinelle
109 / 162
Handtassen
€ 199.- 40.-
110 / 162
Handtassen
€ 215
111 / 162
Handtassen
€ 213
112 / 162
Handtassen
€ 370 Coccinelle
113 / 162
Handtassen
€ 195.- 40.-
114 / 162
Handtassen
€ 255.-
115 / 162
Handtassen
€ 300. Coccinelle
116 / 162
Handtassen
€ 430. Coccinelle
117 / 162
Handtassen
€ 229. Abro
118 / 162
Handtassen
€ 215.- 265.-
119 / 162
Handtassen
€ 230.- 185.-
120 / 162
Handtassen
€ 298. Coccinelle
121 / 162
Handtassen
€ 395. Coccinelle
122 / 162
Handtassen
€ 395. Coccinelle
123 / 162
Handtassen
€ 259
124 / 162
Handtassen
€ 205
125 / 162
Handtassen
€ 325. Coccinelle
126 / 162
Handtassen
€ 270 Coccinelle
127 / 162
Handtassen
€ 430. Coccinelle
128 / 162
Handtassen
€ 420 Coccinelle
129 / 162
Handtassen
€ 299. - 99
130 / 162
Handtassen
€ 247
131 / 162
Handtassen
€ 380. Coccinelle
132 / 162
Handtassen
€ 370. Coccinelle
133 / 162
Handtassen
€ 269.- 149.- Abro
134 / 162
Handtassen
€ 490
135 / 162
Handtassen
€ 490. Coccinelle
136 / 162
Handtassen
€ 215
137 / 162
Handtassen
€ 220
138 / 162
Handtassen
€ 140. Outlet /Coccinelle
139 / 162
Handtassen
€ Coccinelle
140 / 162
Handtassen
€ 185. Outlet / Coccinelle
141 / 162
Handtassen
€ 190. - 143. Outlet / Coccinelle
142 / 162
Handtassen
€ 149. Outlet / Coccinelle
143 / 162
Handtassen
€ 198
144 / 162
Handtassen
€ 118
145 / 162
Handtassen
€ 248
146 / 162
Handtassen
147 / 162
Handtassen
€ 165. / Coccinelle
148 / 162
Handtassen
€ 215. Outlet/ Coccinelle
149 / 162
Handtassen
€ 329 Abro
150 / 162
Handtassen
€ 140. Outlet / Coccinelle
151 / 162
Handtassen
€ 245. Outlet / Coccinelle
152 / 162
Handtassen
€ 195. Outlet /Coccinelle
153 / 162
Handtassen
€ 90 outlet / Gianni Chiarini
154 / 162
Handtassen
€ Abro
155 / 162
Handtassen
€ Abro
156 / 162
Handtassen
€ Abro
157 / 162
Handtassen
€ 125. Outlet / Gianni Chiarini
158 / 162
Handtassen
€ 60. Outlet / Abro
159 / 162
Handtassen
€ 205. Outlet/ Coccinelle
160 / 162
Handtassen
161 / 162
Handtassen
162 / 162
Handtassen